- Konu Sahibi beyazprensesinim
-
bihter de oldu fatmagül başına gelmeyen kalmadı
merhaba asılında konuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ben 17 yaşındayım ve yaşadığım hayattan hiç memnun değilimsorun şu ki ben bir apartman dairesinde değil bir köşkte ya da yalıda yaşamak istiyorum benim de bir özel arabam olsun istiyorum bir sürü kıyafetim olsun evimizde hizmetçiler olsun istiyorum babam emekli annem ise öğretmen piyano çalmak istiyorum piyano alacak paramız bile yok inanır mısın bazen evde yürürken içime daraltılar geliyor küçücük ev nefes alamayakmışım gibi geliyor her hafta sonu oflaya puflaya dolmuşa biniyorum dershaneye gitmek iiçin halbuki ben özel öğretmenim olsun isterdim o bizim evimize gelsin falan seneye sınava gireceğim şimdiden çok çalışıyorum çok zengin olacağım =(çünkü böyle bir hayat istemiyorum annem en ufak şeylerin bile hesabını yapar babamla para meseleleri yüzünden kavga eder mutsuzluğumuzun tek nedeni zengin olmayaşımız annemin dediğine göre normal bir memur ailesiymişiz ben geçen sene çok güzel bir elbise görmüştüm ve annem onu bana almamıştı çok üzülmüştüm o gün ben de patlamıştım ve tüm bu istediklerimi anneme anlatmıştım annem ise böyle düşündüğüm için bana kızmıştı ve aşk-ı memnuyu bir daha izlemiceksin demişti hiç beni anlamıyorlar hiç Allahım kaderim mi bu bilmiyorum ama gerçekten mutsuzum dışarıdaki fakir ailelerden tabiki haberim var hatta böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama ne yapayım elimde değil mutsuzum açgözün tekiyim ama elimde değil
hepinize yazdığınız yorumlardan dolayı çok teşekkür ederimdediğim gibi böyle düşündüğüm için ben de kendimi haksız buluyorum ama bi de şu var ben en ufak bi hata yapsam ailem sürekli üstüme gelir bana karışır hatta bağırır annem döveblir de ama zengin insanların hep saygın bi hayatı var yanlış yapsalar bile kimse onlara hakeret edemez ben öyle değilim işte arkadaşlarım ailem öğretmenlerm bazen bana çok yüklenip kalbimi kıracak davranışlarda bulunabiliyorlar hatta dün annem bana çok bağırdı ve şu an küsüz eğer zengi olsaydım kimse bana bu şeklde davranamazdı her istediğime sahip olurdum kafamı dağıtmak için evden bile dışarı çıkamıyorum böyle bir hayatım var benim iyiliğimi böyle mi istiyorlar böyle üzerime gelerek mi
umarım bigün istediklerinize sahip olursunuz ama ailenizi bu konuda üzmeyin lütfen!
eminim her anne baba gibi ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlardır
ülkemizde sizin dediğiniz şartları sağlamak hiç de kolay değil demekki onların elinden bu kadar geliyormuş şükredin halinize
ama şu da var ki bunun sonu hiç bi zaman olmaz hep daha fazlasını istersiniz, elinizdekilerle yetinemezsiniz
bu düşüncelerden kurtulmaya çalışın
ayrıca sizinle düşüncelerimiz arasında uçurum var ama sizden 1 yaş büyüğüm sadece
herkes yaşa bağlamış olayı ama kişilik çok daha önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?