Merhaba kizlar yaklaşık 2 buçuk senelik evliyim severek evlendik her şey çok iyiydi en başından beri cinsellik dışında. Ben çok istekli kalıyordum en başından beri ona göre eşimde erken boşalma sıkıntısı var ve bı türlü düzelmedi en fazla 30 saniye ya da girmeden boşalmış oluyodu ama ereksiyonu devam ettiği için devam edebiliyoduk ama gene yani en fazla oda 1 dk bile surmuyor. Ben de zevk alamamış oluyodum buna rağmen çok istekliydim diyebilirim. Eşimle çok sık başka konular yüzünden tartismalar yaşamaya başladık ve durum bende soğukluk yarattı dokunmasindan bile urperiyorum her şey iyi hoşmus gibi davraniyoruz ama araya cisellik mevzusu girince çok kopuk bı ilişki yaşıyoruz bendeki istek de kalmadı diyebilirim hiç icimden gelmiyor onunla beraber olmak bence oda benimle beraber olmak istemiyor. En son bu konuyu açmama neden olan olay da dün gece oldu öpüşme falan (kusura bakmayın açık açık yazıyorum ki konuyu anlayabilin) devam ederken acayip midem bulandı ama yani sonuç olarak devam ettim ki o durumu bozmak istemedim eşim bı anda durdu sanki oda o şekildeydi ve bende yanından kalktım hiç konuşmadık sabah da aynı şekilde sanki giderek soguyoruz birbirimizden nasıl bu hâle geldik anlamıyorum. Konuşmak istediğim zaman konuşmak mümkün değil çünkü hiç bı sorun yokmuş gibi davranıyor ve sanki ben sorun cikariyormusum gibi davranıyor ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Diyeceksiniz ki belki olayı heyecanlandir belki sikilmissinizdir ben çok şey denedim aama gördüm ki kendimi yiprattim ve bu olaylar bende ki tüm isteği de aldı goturdu. Bu tarz durumlar yaşayıp da eskiye dönen oldu mu geçici bı soğukluk mudur bu