• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye böyle oldu sizce arar mı :(

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Sevgilimle son gunlerde bayağı aramız bozuktu. Kampa gideceğim dedi 3 günlük. Gitti 2 gün boyunca ne aradı ne sordu. Bende sinirlendim. 2. Günün sonunda aradı bende açmadım mesaj attı cevap vermedim . çünkü o da aramız bozuk olduğu gunlerde aynısını yapıyordu. Sonra aradan bir gün geçti kamptan gelmiş belli ne ariyor ne soruyor aynı şekilde bende arayıp sormak istemiyorum. Çok kırıcı olmuştu bana karşı . biraz pişman olmasinı istiyorum ama aksine o da benim gibi davranıyor .Sizce napmalıyım üzerine dusmek istemiyorum pişman olup aramak yerine resmen umursamıyor gibi resmen inada bindi ilişki

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun açmamak mesaja cevap vermemek biraz çocukça olmamış mı? Onu sallamadığınızı düşünmüş olabilir. Üzerine gitmeyeyim ağırdan alarmıyım derken biraz abartmışsınız sanki.

Telefonun açmamak mesaja cevap vermemek biraz çocukça olmamış mı? Onu sallamadığınızı düşünmüş olabilir. Üzerine gitmeyeyim ağırdan alarmıyım derken biraz abartmışsınız sanki.
Ya çünkü o da benim telefonlarımı bilerek açmıyordu son zamanlarda .kendimi çok değersiz hissetmeme neden oldu

Bence bekleyin. Aramazsa da bitirin. İnsan sevdiğine inat eder mi yahu? Böyle arayıp sormamak, kaçmak, kafa dinlemek falan? Ki daha sevgilisiniz. Evli olsanız neler olacak. Ciddi hayat yükü yoksa bu görüşmeyerek kafa dinlemeler bana ters.

Ben de yalnızlığı severim, uzaklaştığım, kendi başıma tatile gittiğin de olur ama her fırsatta ararım, sesini duyarım. O da aynı şekilde.

Aranız daha önceden bozukmuş tamam da uzat uzat nereye kadar? Adam gibi kamptan gelince sorunlarınızı düzeltmek ya da kesip atmak için aramalıydı, görüşmeliydi. Sus pus olunca kendimi aptal yerine konmuş hissederim ben.

Bence bekleyin. Aramazsa da bitirin. İnsan sevdiğine inat eder mi yahu? Böyle arayıp sormamak, kaçmak, kafa dinlemek falan? Ki daha sevgilisiniz. Evli olsanız neler olacak. Ciddi hayat yükü yoksa bu görüşmeyerek kafa dinlemeler bana ters.

Ben de yalnızlığı severim, uzaklaştığım, kendi başıma tatile gittiğin de olur ama her fırsatta ararım, sesini duyarım. O da aynı şekilde.

Aranız daha önceden bozukmuş tamam da uzat uzat nereye kadar? Adam gibi kamptan gelince sorunlarınızı düzeltmek ya da kesip atmak için aramalıydı, görüşmeliydi. Sus pus olunca kendimi aptal yerine konmuş hissederim ben.
Son zamanlarda bilerek telefonları açmıyor mesajlarımı görmezden geliyordu sanırım bişi değismemiş

Ya çünkü o da benim telefonlarımı bilerek açmıyordu son zamanlarda .kendimi çok değersiz hissetmeme neden oldu
Konunun evveliyatını bilmiyordum o zaman iş başka tabi. Bilerek telefonlarınızı açmıyorsa ilişkiyi muhtemelen bitirmek istiyordur. Öncesinde çok fazla üzerine düşüp aradıysanız bunalmış ve sıkılmış olabilir. Bir süre sessiz kalın ondan bir adım gelmezse de restinizi çekip bitirin derim ben.

Konunun evveliyatını bilmiyordum o zaman iş başka tabi. Bilerek telefonlarınızı açmıyorsa ilişkiyi muhtemelen bitirmek istiyordur. Öncesinde çok fazla üzerine düşüp aradıysanız bunalmış ve sıkılmış olabilir. Bir süre sessiz kalın ondan bir adım gelmezse de restinizi çekip bitirin derim ben.
Evet çok bunalttım sıktım kabul. Hiç böyle yapmaz gün sonunda mutlaka arardı .sanırım biraz şımarttım üstüne düşerek

O da kendince haklıdır, boşver. Seni anlamaya niyeti olsa uzaklaşmak, yanıtsız bırakmak yerine kavga edeceğinizi bilse bile konuşmaya çalışırdı, bence. Ne bu kadar tavır yaptığı konu? Düşman gibi davranıyor.
Evet sanırım ilgiden şımrarttım . kendine gelsin en iyisi

Evet çok bunalttım sıktım kabul. Hiç böyle yapmaz gün sonunda mutlaka arardı .sanırım biraz şımarttım üstüne düşerek
Biraz totosunu kaldırmışsın, fazla ilgiyle. Yalnız şöyle de bir gerçek var ki insan gerçekten değer verdiği birine böyle gamsızca davranmaz. Onda birşeyler eksik gibi.

Back
X