Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözleri yüzünden belkideHakket niye böyle oldun sen![]()
Dert mi değil mi bilmiyorum ama sadece içimi dökmek istedimeee biz ne yapalım bu da dert mi ..
Ya ama onu tam anlamıyla kafamda bitirdiğimi düşünüyorum ilişki denmezdi o yaşadığım şeye günde 2 dk konuşup 3 haftada bir 10 dk görüşme ilgisizlik yani düşününce iyiki bitti diyorumSen daha yeni ayrilmadin mi .?
Ben ona aşık değildim karakterini begeniyodum sadece bunuda sevgi zannetmişim şimdi farkediyorum ama bu yaşadığım çok farklıSen daha yeni ayrilmadin mi .?
Gelmesem iyiydi ya rahat battı heraldeGeçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin.![]()
Daha birkac gun once acı cekiyordun ve bende yorum yazmistim..Ben ona aşık değildim karakterini begeniyodum sadece bunuda sevgi zannetmişim şimdi farkediyorum ama bu yaşadığım çok farklı
İnşallah karsiliklidir çok teşekkür ederim güzel yorumun içinYa aşk çok güzel bişey karşılıklı olması durumunda .
Hadi hayırlısı canım :)
Allah mutlu etsin ne guzelAşk ben aşkı tattığım gün ağustos ayıydı. Üzerime yorgan alacak kadar çok üşüyordum, titriyordum. Düşündükçe titremem artıyordu, kafamı dağıtınca geçti. İlk aşkımdı, Allaha şükür evlendik.