Aynen öyle, fotojenik değiliz sanırım. Aynaya bakarım tamam derim çok iyi görünüyorum, resmimi çekerim bir halta benzemez =))
Bazı yüzler fotojenik olmuyor bunun poz vermeyle ilgisi yok bence
fotoğraf insanı tek bi açıdan çektiği için o güzel olan açıyı yakalamak lazım eminim güzel çıkıyorsundur sorun etme bence
Bende hiç fotojenik değilim :)
Profesyonel bir çekim yaptırırsan aynada göründüğün gibi olur muhtemelen :)
Bazı insanlar hiç fotoğraflarına benzemezler. Yakından gördüğünde daha güzel gözükür gözüne. Sen de onlardan oluyorsun bu durumda
Şöyle bi güzelce süslen. Makyaj yap,saçlarına şekil ver,sana en çok yakışan kıyafetleri giy fotoğrafçıya git. O zaman aşık olucaksın görüntüne
kızlar niye bilmiyorum ama nedense kendimi aynada gördüğüm gibi fotoğraf da öyle çıkmıyorum yada bana öyle geliyor ama aynada bakıp kendimi beğeniyosam hemen makineyi kapıp çekeceğim zaman durumun böyle olmadığını farkediyorum acaba bana öyle geliyor yoksa durum benim poz vermemden yada güzel çekememden mi... Aranızda benim gibi düşünen oldu mu hiç :18:
Fotojenik değiliz evet.Ben de aynada bakıyorum kendime çok hoşuma gidiyor görüntüm. Hemen fotoğraf çekiyorum. Sonuç:
Allah'ım bu kadar çirkin miyim diyorum? Aynada baktığımda bir problem de yok. Beğeniyorum aynadan yansıyan halimi. Ama fotoğraflarda o kadar başka çıkıyorum ki. Sanki yüzümün bir tarafı daha uzun,daha şişmanmış gibi geliyor. Kimi insanlar var saçma sapan pozlar verseler,eğri dursalar bile harika çıkıyorlar. Ben öyle dursam ağzım solda burnum sağda çıkar.
ahaha son lafına çok güldüm canım gerçekte kendimi daha çok beğeniyorum diyorum keşke resimde de nasılsam öyle çıksam
Ah keşke canım keşke. Asimetri olurmuş yüzde, bundan dolayı fotojenik olmazmış kimi insanlar. Asimetri problemi olmayanlar fotojenik oluyor işte.
ben de fotojenik olmayanlardanım
fotoğrafta çok değişik çıkar yüz hatlarım
profesyonelle çekince tam çıkıyor ama
hoşgeldin canım aramıza
fotoğraf çekinmeyi iyi öğrenmelyiz.
hi anladım canım benim
biz niye o asimetri den olduk ya
Hiç bilmiyorum canım inan kiAma ben de bu soruyu kendime sık sık soruyorum. Ama Allah'a şükür ki öyle fotoğraflar dışında normal hayatta bir belirginliği yok. Fotoğraflarda çıktığı kadarıyla idare edeceğiz mecburen.
ben de fotojenik olmayanlardanım
fotoğrafta çok değişik çıkar yüz hatlarım
profesyonelle çekince tam çıkıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?