Slm kizlar...38 haftalik hamileyim eşim iş dolayisiyla gece 10 da geliyo eve ve yalniz kalmami istemiyor annen gelsin diyor ama ben annemi bildiğim için hiç bunu teklif dahi etmedim ki şakayla karışik bi ara söylediğimde ne gerek var şeklinde olumsuz cevap aldim...bugün sezeryan için haftaya p.tesi ye randevu aldım anneme pazar gel biz de kal p.tesi beraber gidelim hastaneye dedim onda da kem küm etti p.tesi gelir alirsiniz beraber gideriz dedi ki arabamiz yok sabaha randevu aldik sabah yolla uğraşmak istemiyorum bizim ev hastaneye çok yakin hani bi gün öncesinde bile gelmeyi kabul etmiyo illa p.tesi mecbur olunan gün mecburiyetten orda bulunacak yani...kv dem veya görümcem yok tek gelebilecek annem mecbur yanimda birisi olmasi lazim...eşime de bi şey diyemiyorum çevreye de çok yadırganiyor insanlara tuhaf geliyo hakli olarak...esim annem kardeşim yok ne yapayim diyor..annem sadece bana karşi değil yengeme diğer çocuklarina da öyle niye böyle...ilk çocuğum nasil bakacağımı bile bilmiyorum ki gelip 1 hafta sonra gitmek isteyecek eminim...1.5 yildir evliyim annem evime 1 kere tek geldi ve ayni şehirdeyiz...