merhaba kızlar benım harika bir ilişkim vardı herşey o kadar güzeldiki kavgalarımız çok sert olurdu ama aynı gün gene hal ederdik onümüzdki sene nişan yapmayı düşünüyorduk ama erkek arkadaşımla son zamanlarda çok tartışır olduk ve ayrılmak istediğini söyledi sebep olarakta benim onu çok sıkmammış filan öyle şeyler söyledi telefonda bitirdi zaten 3 hafta oldu ayrılalı aramıyordum ben onu yarın ilişkimiz devam etseydi 1. senemiz olcaktı dün niye bilmiyorum aradım fotorağlarımızı ne yaptığını sordum duruyorlar dedi öyle mi ben yırttıp attım hediyeleride attım dedim 2 gün sonra 1 sene olcaktı farkındamısın dedim sesi çıkmadı kısmet tabi yapacak birşey yok dedim evet kısmet dedi insanların kaderlerini kendilerinin çizip sonrada kısmet demesi çok komik gerçi dedim sesi çıkmadı beni sebepsiz yere bırakıp gitti ama seviyormusda annesiyle konuştum ne beni nede bundan sonra bir başkasını istiyormuş hayatında filan . bende esyaları var onları alıcak bir ara buluşcaz o arıycak yuzyuzede bitirmiş olcaz hem bunu ben istedim onu seviyorum dönsün istiyorum ama o hiç böyle bir çaba içersinde değil okulu bile dondurmuş... çok kötüyüm onu özlüyorum yardım edin bana lütfenn...