• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye böyle yaptı? Önerinize ihtiyacim vae

Telefon sesini duyan alarmı da duyar, iki tuşa basıp alarm kuramıyorsa boşverin zaten...

Bu tarz şeyleri genelde hatun kişiler dert eder de acaba erkek misiniz diye aklıma geldi.

İlişkilerde birbirinden böyle şeyler istemek hatta teklif etmek çok tatlı. Alarm var tabii ama alarmla uyanınca sevgi dolmuyor insan. Bence eğer gerçekten o da size değer veriyorsa yorgun olduğunuzu ve uyuyakaldığınızı açıklarsanız kızmayacaktır. :KK15:

Neyse yorumumu yazmadım.

Saçma bişey bahane etmiş 2 aylık ilişki zaten çokta can yakmaz diye düşünüyorum.

İlişkilerde birbirinden böyle şeyler istemek hatta teklif etmek çok tatlı. Alarm var tabii ama alarmla uyanınca sevgi dolmuyor insan. Bence eğer gerçekten o da size değer veriyorsa yorgun olduğunuzu ve uyuyakaldığınızı açıklarsanız kızmayacaktır. :KK15:

Sabah konuştuk baya telefonda ama bana değer vermiyorsun dedi. Bende bozulunca bir daha yazmadim aramadim da ne yapsam ki bilmiyorum

Ona ben onermistim kaldirayim istersen seni diye ama yarım saat geç.kaldirdim diye ona değer vermemekle sucladi
E iyi de insanlık hali... tedbirini almalıydı o da... böyle çocukça şeylerin altında bir şey arayan adam yeterince olgun değildir zaten... aramadan aramayın, özür de dilemeyin bu yüzden lütfen...

Sabah konuştuk baya telefonda ama bana değer vermiyorsun dedi. Bende bozulunca bir daha yazmadim aramadim da ne yapsam ki bilmiyorum
Bence tatlı tatlı açıkla mesaj at, belki oruç başına vurmuştur ondan asabidir:-) Ama hala seni kıran bir cevap verirse bu sefer tavrını koy derim.

Back
X