tüm yorumlarda telefonla kaldırmak kötülenmiş, yok işte annesi misin alarm kuruversin bilmem ne.
erkek arkadaşımı benim de sabahları bir yerlere kaldırdığım oluyordu, bu benim anası gibi davrandığımı göstermez ki. uykuya çok düşkündü, alarmı erteler erteler uyur her yere geç kalırdı. ben de o kalkana kadar kırk kere arar uyandırırdım mesela. evli insanlar eşlerini bi yerlere uyandırmıyor mu sanki, sevgililer yapınca neden annecilik oluyor bu
olay böyle olmasa bile, adamın uykusu hafif olsa bile uyandırsın ne olcak ki.
kadın zaten uyanık, adam için tutup ekstra uyanmayacak, 2 dakika telefonla arayacak altı üstü
adam da alarmla uyanmak yerine sevgilisinin aramasıyla uyanıp telefonu açıp mahmur sesiyle "uyandım" diyecek. uykudan uyanır uyanmaz sevgilisinin sesini duyacak. vallaha romantik bir eylem
ha ama elinizde patlamış mı patlamış. her ihtimale karşı onun da saat 2.05'e alarm kurması gerekirdi mesela
altı üstü uyuyakaldınız, bilerek mi aramadınız sanki. değer vermekle gram alakası yok. niyeyse bi alınganlık yapıp saçmalayası gelmiş. kafaya takacağınız bi şey yok, ortada bi sorun bile yok, boş yere trip atan bi adam var sadece