Niye böyleler ??

Gunisigim1

🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
13
Sizce eşimin niyeti nedir? Yorumlarınızı bekliyorum . Eltimle otururken adı çıkan ve ifşası olan bir kadının g*tünü bana gösterdi . Daha sonra kaynanama gösterirken eşime doğru da tuttu telefonu .eşim de telefona baktı ve o fotoğrafı gördü . Neymiş kaynanama gösterirken görmüş bizzat bakmamış . Ne kadar boş konuşmalar ya . Hiç inanasım gelmiyor . Bariz baktı yani . Bu baktığı gerçeğini değişmiyor . Bir de eltim bu kadının yaptıklarıyla ilgili şeyleri anlatırken meraklı haller dinlemeler falan .resmen adamdan 10 dk da iğrendim yaa . Erkekler niye böyle hanımlar yaa

Eşiniz ve ailesi çingene falan mı? Ailemle oturup başka bir kadının g.tünün fotolarına bakıp ifşalarını yorumladığımızı hayal edemedim

Eşiniz ve ailesi çingene falan mı? Ailemle oturup başka bir kadının g.tüne bakıp ifşalarını yorumladığımızı hayal edemedim
Bu her zaman olmuyor eltim gösterir bazen. Dedikodu seviyorlar

Bu her zaman olmuyor eltim gösterir bazen
Tamam da eşiniz ve kaynananız da yorumluyor sonuçta. Napıyosun salak mısın deseler eltiniz bir daha gösteremez. Hepsi oturmuş kadının totosunu konuşmuşlar. Kimse biz ne saçmalıyoruz dememiş. Ne tuhaf bir aile.

Ayrıca bir zahmet her zaman olmasın

Dediğim gibi dedikodu seviyorlar. Eltimde gösterince malzeme çıktı herhalde . Moralim bozuldu

Dediğim gibi dedikodu seviyorlar. Eltimde gösterince malzeme çıktı herhalde . Moralim bozuldu
Konu sahibi herkes dedikodu seviyor. Biz de yapıyoruz dedikodu. Ailecek oturup milletin çıplak fotolarını konuşmuyoruz ama. Bu başka seviye. Ben elalemin totosunu anneme göstersem tersler beni. Millet kaynanasıyla kaynına gösteriyor

Gözünü mü kapatsaydı göstermiş adam da bakmışım
Ama ortam avam bu da bir gerçek
Sizene milletin gö..ünden

Sen de dinlemişsin sen de bakmışsın. Sadece eşinde mi sorun var ?

Gözünü mü kapatsaydı göstermiş adam da bakmışım
Ama ortam avam bu da bir gerçek
Sizene milletin gö..ünden
Gözünü kapatmasın ama bakmayabilirdi. Moralimi bozan meraklı olup dinlemesi bakması ,bilerek veya bilmeyerek

İster götüsünü açar ister mimesini yani sizi ilgilendirmez ki ortama bak ya

Hepiniz oturmuş kadının birinin ifşasını seyrediyorsunuz adam niye bakmasın?
En başta sizin de yaptığınız ayıp zaten

Hepiniz oturmuş kadının birinin ifşasını seyrediyorsunuz adam niye bakmasın?
En başta sizin de yaptığınız ayıp zaten
Ben eltimin bana bu fotoyu göstereceğini bilmiyordum ilk bana gösterdi şunun g*tü diye .sonra diğerlerine . Yani konu birden böyle açıldı .Aman neyse ya soğudum nedensizce

`