Niye böyleyim ???

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Şu anda görüştüğüm birisi var , en son cuma günü görüştük, sonra beraber kahvaltıya gidelim dedik pazar günü bende ok dedim ama pazar günü çok geç kalktım ve ona mesaj atmadan başka bir arkadaşım ile dışarı çıktım neyse sorun olmadı sadece beni arayıp bütün haftasonu görüşmedik, istesek her gün görüşebiliriz ama senden yana pek umut yok hep benden bekliyorsun naber yazsan bile ben anlarım dedi

Ben bu konularda hiç adım atamiyorum nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum utanıyorum biraz galiba tüm planı karşı taraf yapsin istiyorum

Plan yapmaya utanmanizi bile anlarim ama yapilmis bir plan varken haber bile vermeden kendi kendinize iptal edip baskasiyla cikmak tamamen saygisizlik. Karsinizdakinin de kendine saygisi yok belli ki nefes alacak bir hatun ariyor sadece heralde ve sizinle hala gorusmeye calisiyor.
Siz olmussunuz.

Hoşlansan zaten tutuk davranmazsın. Kendi kendine uyanır giderdin zaten kahvaltıya. Bunun utangaçlıkla da alakası yok. Bariz önem vermiyorsun o kişiye. Ayaklarını yerden kesen biri olursa dediklerimi yaşayıp anlarsın.

Sevmiyorsunuz. Seven insan heyecandan uyku uyuyamaz bırak uyuyakalmayi

hoşlandığın insan şöyle dursun normal arkadaşa böyle davranılmaz...
kahvaltıya gidelim diye konuşulacak erken kalkma tenezzülünde bile bulunmayıp bir de arkadaşla buluşacaksın
azcık ciddiyet insanları umursama değer verme gibi huylar edinmelisin

Ben sanırım eksik açıklama yapmışım pazar günü kahvaltıya gidelim dedi tamam dedim yer zaman konuşmadık pazar 1 de uyandım baktım hicbir mesaj yok uyuyordur belki diye yazmadım o da bana öğlen 3 gibi yazdı bugün kahvaltıyı unuttuk diye

Randevuya gitmiyorsun haber vermiyorsun
Başka arkadaşınla çıkıyorsun.
Sen kendini ne sanıyorsun.?

Önce kibar olmalısın saygı nedir öğren yoksa ağlaya ağlaya biri öğretir

Açıklama yazdım onu bir okuyun eksik yazmisim

Plan yapmaya utanmanizi bile anlarim ama yapilmis bir plan varken haber bile vermeden kendi kendinize iptal edip baskasiyla cikmak tamamen saygisizlik. Karsinizdakinin de kendine saygisi yok belli ki nefes alacak bir hatun ariyor sadece heralde ve sizinle hala gorusmeye calisiyor.
Siz olmussunuz.

Kahvaltıya gidelim dedi ok dedim yer ve zaman konuşmadık pazar 1 de uyandım hiçbi mesaj arama vs yoktu unuttu yada uyuyor diye yazmadım o öğlen 3 gibi yazdı kahvaltıyı unuttuk diye

Back
X