Niye boyleyim :(

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
23 yasimdayim ama 53um sanki.Kafam da bedenim de cok yorgun.Amacsiz yasiyor gibiyim.Gunlerdir evdeyim disari da cikmiyorum pek.Yakinimda bi arkadasim da yok ki gel cekirdek citlamaya gidelim diyeyim.:cry:Issiz gucsuzum.Atanamayan taze bir ogretmenim.Bu sene icin calismaya bile gucum yok.Ne oluyor boyle bana yahu

Kendini bayagi bir salmissin , Kalksan bir sabah bugun hayatimi degistircem desen biyerden baslaman gerekiyor , hic arkadasin yokmu?

Gidebilecegin arkadas edinecegin biyerler vardir mutlaka , ilaki birilerinede ihtiyacin yok bazen tek basina gezmek istedigini yapabilmek , ve yaptiklarindan zevk almakta önemli.

Benim kaldigim yerde malesef, hic tanidigim yok esimden baska evlenip buraya geldim . Ama tek basinada mutlu oluyorum yaptiklarimdan ... onemli olan oanin zevkini cikarmak.

Kendini bayagi bir salmissin , Kalksan bir sabah bugun hayatimi degistircem desen biyerden baslaman gerekiyor , hic arkadasin yokmu?

Gidebilecegin arkadas edinecegin biyerler vardir mutlaka , ilaki birilerinede ihtiyacin yok bazen tek basina gezmek istedigini yapabilmek , ve yaptiklarindan zevk almakta önemli.

Benim kaldigim yerde malesef, hic tanidigim yok esimden baska evlenip buraya geldim . Ama tek basinada mutlu oluyorum yaptiklarimdan ... onemli olan oanin zevkini cikarmak.
Diyorum bi kalkayim hava alayim ama bedenim hayir otur diyor.Zevk alamiyorum galiba bir seyden

Klasik bi durum aslında.Branşın neydi canım?Eğer zor atanan bir alanın yoksa bu sene dişini sıkıp güzel bir yere gidebilirsin.

23 yasimdayim ama 53um sanki.Kafam da bedenim de cok yorgun.Amacsiz yasiyor gibiyim.Gunlerdir evdeyim disari da cikmiyorum pek.Yakinimda bi arkadasim da yok ki gel cekirdek citlamaya gidelim diyeyim.:cry:Issiz gucsuzum.Atanamayan taze bir ogretmenim.Bu sene icin calismaya bile gucum yok.Ne oluyor boyle bana yahu
bende öğretmen adayıyım. lütfen yapma böyle çok üzüldüm. toparlanmalısın . öğrencilerimize böyle örnek olamayız ;)

Ne kadar üşensende istemesende kalkmalısın kendin için bi şeyler yapmalısın böyle hayat gecmez daha çok bunalıma girersin bir an önce hazırlan ve evden cık :KK55:

önce sert bir kahve yap kendine sonra derin bir nefes al ve dışarı çık biraz dolaş mümkünse koş hem daha enerjik olursun hemde daha istekli

sana günlük kardiyo çalışmanı öneririm ne zaman moralim bozuk olsa sinir öfkeli kırgın yada depresif olsam kardiyo çalışıyorum ve mükemmel bir fayda sağlıyor

Atanamadığınız için hafif bir depresyona girmişsiniz. Sizi canlandıracak bir haberle bomba gibi olursunuz, korkulacak birşey yok. Zaman zaman olur öyle.

Atanamadığınız için hafif bir depresyona girmişsiniz. Sizi canlandıracak bir haberle bomba gibi olursunuz, korkulacak birşey yok. Zaman zaman olur öyle.
Biraz o etkiledi tabi.Ilk girisimdi o yuzden o kadat takmiyorum da.Bi de dersanesiz calismadan girdim 71 aldim calisirsam atanirim allahin izniyle deyip rahatlatiyorum kendimi.Ama iste bu sdne ne yapsam ne etsem nerde calissam o dusunceler.Ask ve aile konulari zaten sıkıntılı.Bole tutuncak bir dalim yok gibi. :)

atanma derdi dmi :KK43: şimdiden başladı bende kaygısı :) özel ders vermeyi falan düşünüyorum şimdiden kimseyi blamıyorum pek :D
Egitim fakultesindeysen eger formasyon derdin olmayacak yavas yavas calismaya baslarsin bu sene canim.Dersanede etut ogretmenligi yapabilirsin bu sene part time

Back
X