- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- Konu Sahibi permanganat
niye böyle yapıyorum, niye boşamıyorum bu adamı hala??? Neden bana küfür eden, her akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıp gece gelmeyen bu adama neden tekmeyi basamıyorum??? ' Kızım eniştenin ölümünden sonra ablan ve çocuğu bize geldi, ikinci bir acıyı bize yaşatma' diyen annem Yüzünden mi, yoksa bana gerçek annelik yapan, çok Sevdiğim kayınvalidemin ' ayrılmanıza dayanamam' lafları Yüzünden mi??? Hiçbiri değil, en çok masum hayallerimin yüzünden.. Hangimiz mutsuz olmak için evlendik ki?? Beyaz gelinliği giydiğimizden itibaren sonsuza kadar sürecek mutlu bir yuva düşledik...güzel çocuklarla güzel evlerde oturmak istedik... Neresi kötüydü ki bunun, kime ne zararı vardı... Ama öyle değilmiş hayat, filmlerdeki, masallardaki gibi beyaz atlı prensler yokmuş. Ben de filmlerdeki prenses Değilim ama yine de evime, eşime Sadık bir kadın oldum, hiçbir şeyime hayır demedim.. Sevgi bu kadar çabuk tüketilen bir şey miydi ki hemen bitti. Ya saygı... Insan eşine nasıl küfür eder, nasıl bu saygısızlığı yapar??? Dayak da yemedim, aldatılmadım ama sevgi ve Saygı yoksa evlilik de yoktur...bitmeli artık bitmeli, yeniden 'ben' olmalıyım.. Belki daha güzel bir Hayatım olacakken dört duvar Arasında şu saat olmuş bir öküzü beklememeliyim. Güçlü olmalıyım, çalışma Arkadaşlarımın, komşularımın, akrabalarımın, Arkadaşlarımın söyleyeceği her şeye karşı güçlü olmalıyım. Direnmeliyim daha güzel bir hayat için, daha gerçek bir yuva için.:. Yarınların daha güzel olacağına inanmalıyım... Onsuz yaşayabilirim, bunu çok iyi biliyorum...sadece biraz daha güçlü olmalıyım...