Niye bu anlaşamamazlığımız anlamıyorum ?

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
4 senelik iliskim var birkac konu daha acmistim burada.
Sevgilimin arkadas cevresi diye iyi ayak degillerdi gorusmesini istemiyordum sükrolsun hayatindan ciktilar gorusmuyo onlarla kac zamandir ama bi tanesi durmadan ariyo beraberiz mesela yanimda goruyorum 100 kere aradi benimki acmadi sonra mesaj atmis sen cok degistin ne oluyo sana gibisinden sevgilim cevap vermedi ne alip veremedigi var bunun senle dedim oturalim gezelim diye ariyodur dedi sonra digersi gunler gene ariyo benimki acmiyo patladim en sonunda yeter ya ac agzinin payini ver yada ben haddini bildireyim bunaldim bu cocugun durmadan seni aramalarindan dedim tartistik sevgilimle

Ve kendisi işten çıktı birtakım sebeplerden başka işe girecek en kısa zamanda şuan boşta calısmıyo yani hergun beraberiz bu aralar calismiyoken zamanida varken hep bi arada olalim istedim arkadasida arayip duruyo cunku aklini bulandirmasin istedim.
Bulusacaktik bugun telefonda tartistik ben disari cikiyorum dedi ee bulusacaktik ya dedim disarida isim var dedi bende o sinirle o arayan arkadasinin adi serkay olsun serkayin yanina dimi dedim bi an bana parladi "ben kucuk cocukmuyum laftan anlamiyomuyum bulusmuyorum onla gorusmedimi bin kere soyluyorum sen hep sabahtan aksama kadar senin yaninda olayim istiyosun benimde disarida bi hayatim var ben bugun tek tabanca takilip dusunmek istiyorum sende dusun ben cok bunaldim senin hareketlerinden seni istemeye gelecektik talihsizlik oldu işten çıktım iş arayisindayim sende durmadan serkayin yaninami vs vs durmadan diyip duruyosun onu artik bitersede bitsin senle gelecegimizi yuva kurmaya calisiyoruz senle ciddi bir sey de konusulmaz durmadan hep gezelim edelim oraya buraya gidelim derdindesin 24 yasindaki adamim ben ne yapip yapmicagimi bilirim daha bi dunya laf konustu bana "

Şimdi sorum şu ; bu gereksiz çıkış değilmidir yaptığı yada ben mi haksızım? Istemeye geleceklerdi beni işten çıktı bir şeyler oldu isteme işi ertelendi ee o arkadasi da arayip duruyor geriliyorum beni arama dememesine onun belkide haberim yokken mi gorusuyo bilmiyorum gelecegimiz hakkinda konu aciyorum konuyu degistiriyo bazen bunu dile getiriyorum senle ciddi bir sey konusulmaz diyo sebepte durmadan o arladasini ileri sürmem ben ne yapayim allah askina ? Cok karisik yazmis olabilirim ama fikirlerinizr ihtiyacim var kusura bakmayin.

Sevgilinizin hayatını kontrol altinda tutmayin bu yetiskin her insani bunaltır....
Bunaltiyo ama bu aralar beni ilerisk hakkinda sunu soyle boyle yapalim edelim diyorum konuyu kapatmaya calisiyo bi degisik eskiye gore hareketleri

Bunaltiyo ama bu aralar beni ilerisk hakkinda sunu soyle boyle yapalim edelim diyorum konuyu kapatmaya calisiyo bi degisik eskiye gore hareketleri
Bence bir süre bu konudan uzak durun,ayrica ısrarcı olmayın cevresi ve söz için sanirim asıl o bunalmış....

Haklı adam
Bir yetişkin olarak kimse eşim dahil bana şununla görüşme diyemez
Kararlarımı kendim veririm
Şu an ki durumda adam işsiz, çıkalım gezelim derken bu işler de parayla oluyor

Allah sevgilinize sabır versin. Belli ki sizi gerçekten seviyor, yoksa bu kadar kontrol etme çabanız karşısında 4 yıl süren bir ilişkiniz olmazdı. Bırakın istediği arkadaşı ile görüşsün, o aynısını size yapsa en iyi arkadaşınızdan vazgeçer misiniz?

ani bir çıkış değil sabır sabır sabır patlamış adam sonunda. bu kadar sıkmamalısınız. onun hayatındaki her şeyi kontrol edebileceğinizi düşünmemelisiniz. dediği gibi dışarıda sizden bağımsız bir hayatı da var. insan bazen yalnız kalmak da isteyebilir.

Bir ilişkide anne değil, sevgili rolü üstlenin. Anne gibi davranırsanız, asi bir çocuğunuz varmış gibi cevap alırsınız.
Sevgiliniz haklı, net.

Diğer konularına istinaden:
Hala ayrılmadın mı? Çocuk bence sevmiyor, gizli görüşüyor. İlerde de devam edecek. Hala zorluyorsun.

Bence géreksiz bi çıkış değil
Adamı bunaltmışsın
Adam bi ev gelecek kurma derdinde
Sen fazla triplerde ...

Her gün sizinle görüşmek zorunda değil ki. Tabi ki sevgiliniz haklı

Herkes sevgilin hakli demis tamam onunda hakli oldugu noktalar olabilir ama yaşayan bilir sanki benle değilde arkadaslariyla sevgili gibi hissetmeye basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…