- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
Diyelim ki çocuğun falan yok ve orasıda sıcak bir yer...Yine de gitmek istemiyorsun,rahat edemiyorsun orada...Neden istemediğin bir yere gitmek zorunda hissediyorsun kendini...Neden sana gelmedin diye hesap soracak olan birine ''amann valla evde kalmak istedim,hiç gelesim yoktu'' diyemiyesiniz?
Gitmek istemediğin yere gitmemek en doğal hakkın...Hele ki soğuk olan ve bebeğinle gideceğin bir yerse.Ki bebeğin küçük,orada zaten sürekli onunla ilgilenmek zorundasın...Sana sorana içinden geleni söyle...Eşim bazen hadi annemlere gidelim diyor yok diyorum neden diyor ya aşkım gidesim yok gitsemde rahat edemem diyorum.Yani aslında bir neden yok sadece gitmek istemememden dolayı gitmiyorum...Gidip strese girmektense popomu kırıp otururum![]()
Dediğin gibiyapabilsem beceremiyorum iste rahatedemiyorum o ne der bu ne der esimi kıramiyorum bırakamıyorum
Senin yaptığın iyiymis aslında ama yapamıyorum
Mesela k.validem hac a gitti gelen. Giden eltim başka sehirde 3. 4 gun burda durdular ben cocuğu uyutup öğlen den geceye durdum
Kimi gun onu da götürdüm perişan oldu cogu zaman ilgilenmedim
Eltim garipsedi ben senin yerinde olsam yapmadım dedi ama kadını tek bırakmak icime sinmedi yane haddinden fazla dusunuyorum
Yıpranıyorum