- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
Tabii ki sizin kararınıza saygı duymak zorundayız, sadece fikir belirtmek için geldim. Laf söyleyenlere, soranlara “çünkü ben böyle tercih ediyorum” deyin bitsin gitsin. Çok sinir oluyorum şu her şeye karışan insanlara. İnsanların hayatta bazı tercihleri olur, bu kadar basit buna saygı duymak ama insanların ağzı torba değil maalesef. Kimileri başkasını mutsuz ederek mutlu oluyor.
Kendi fikrimse bir birey olarak çalışmaktan yana. “Bir kadın kendi ayaklarının üzerinde durmalı” lafına ne kadar ayar olsam da haklı bir cümle. Allah muhafaza, yarın öbür gün boşansanız ya da eşiniz vefat etse elinizin altında bir işiniz olsa fena mı olur? Kimseye bağlı olmazsınız. Bilirsiniz ki maaşınız var.
Tabii ki yine sizin tercihiniz diyor, şu koronalı günlerde sağlıklı günler diliyorum ☺
Kendi fikrimse bir birey olarak çalışmaktan yana. “Bir kadın kendi ayaklarının üzerinde durmalı” lafına ne kadar ayar olsam da haklı bir cümle. Allah muhafaza, yarın öbür gün boşansanız ya da eşiniz vefat etse elinizin altında bir işiniz olsa fena mı olur? Kimseye bağlı olmazsınız. Bilirsiniz ki maaşınız var.
Tabii ki yine sizin tercihiniz diyor, şu koronalı günlerde sağlıklı günler diliyorum ☺