O zaman git baska yerde calis, kolunda altin bilezik diyecekler.Eşimle aynı büroda olmak istemiyorum evde işte hep aynı insan, evde bebeğimle vakit geçirmek daha iyi diyebilirsiniz ki gerçekten eşle aynı büroda çalışmak bi yerden sonra sıkabilir. Ya da arada gidip yardım ediyorum o benim için yeterli diyebilirsiniz. Takip ettigin dosyalar var ben yardımcı oluyorum diyebilirsiniz.. Işsiz imajı verince insanlar kendilerinde hak görüyorlar yorum yapmayı. Bir de avukatlık mesleği değişik sabah 8 akşam 5 olmuyor bazı günler iştenkafanı kaşıyamıyorsun bazi gunler büroda dizi izliyorsun :) benim büro varken kimse yorum yapmıyordu büroyu kapattım şimdi bazen soruyorlar noldu bi daha açmayacak mısınne iş yapacaksın evde mi duracaksın vs diye. Ki evden de işlerimi yürütüyorum para da kazanıyorum ama neticede evde olduğumdan işsiz olduğum düşünülüyor.
Büro varken de akrabalar nasıl işlerin iyi mi derdi hep size ne kardeşim iyiyse bana iyi. Bi de cevaptan da tatmin olmuyorlar çünkü zaten bir sonraki cümleyi çoktan düşünüp açmış mevzuyu... çok şükür idare ediyorum diyorum mesela, olur olur daha yaşıngenç zamanla oturur diyorlar. Illa ki bir mercedes alıp gezeceksin öyle tatmin olacaklar. Çok takmayın yani.. insanlar her zaman diyecek şey buluyorlar.
Baska yerde calissam, aaa kocasının ofisi varken baska ofiste ise girmis diyecekler.
Diyenlerin sonu yok. O yuzden bahane uretmeye borcum da yok.
Cok sevindim sizin adınıza, umarim hayatiniz hep dilediginiz gibi olur