Boyle yazinca kendimi cok bakimsiz pasaklı hissettimEv işi yapacağım bölünmemek için çalışmayayım ben diye yola çıkmayacağım herhalde. Giderim işime çalışırım kazanırım. Artık ev işi cart curt olayını evlenince düşünürüm. Bir şekilde pratik olmaya çalışır her gün mükellef sofra kurmak yerine kocamı yapılan yemeği 2 gün yemeye alıştırırım. Evliliğin başından itibaren hadi kalk kocacım diye tatlı dille işe alıştırırım. Zorlandığım yerde dip köşe için yardımcı tutarım. Vs. vs. Ufak örnekler. Demek istediğim kadınız akıllıyız hepsine bir çare buluruz.
Benim de anlamadığım çalışmıyorsunuz diyelim ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz ya da ihtiyaçlarınızın maddi değeri ne kadar. Çünkü kadın olarak bakım masrafları çok pahalı. Bakım kremleri, bi güzellik merkezine gitsen botoksu, kuaförü... Bunlar başlı başına insanı batırıyor zaten. Yani kocanıza nasıl söylüyorsunuz nasıl para istiyorsunuz. Tartışma çıkarıyor mu.

Cilt bakimi, yuz maskesi, siyah nokta vs gibi şeyleri evde kendim yapıyorum.
Goz alti, kulak arkasi kremlerim yok. Ama benim bu konuya olan ilgisizligimden. Alsam eşimin birsey diyecek hali yok. Calismadigima gore ihtiyaçlarımı o karsilayacak dogal olarak. Hee adam asgari ucret alir, tabi o zaman aylik 500 lira verilmez kuaföre

En basindan beri butun yorumlarda anlatmak istedigim su. 1 lira bile olsa, 2 maas 1 maastan fazladir. Bunu herkes kabul ediyor. O 1 maasi kazanirken sizden giden önemli. Bunu isteyerek gogusleyenlere ne mutlu, kendi kazandiklari para helali hos olsun, catir çatır yesinler afiyetle. Ben gogusleyemeyen tayfadanım. Içim ölüyor çalışınca, botoks yaptıysam ne isime yarayacak