Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de insanların çalışıp çalışmama özgürlüğü var. Siz kimsiniz ki herkes çalışacak kafasını yaşıyorsunuz. Siz kendinizden sorumlusunuz.

Başkalarının hayatını yönetmek kurgulamak ve sorgulamak sizin haddinize değil ki ....
Ben öyle düşünüyorum yoksa bir örgüt kurup , insanları zorla işe koşuyor falan değilim. Siz zaten çooookk zengisiniz çalışmak zorunda olan fakirleri anlayabileceğinizi sanmıyorum.

Ben öyle düşünüyorum yoksa bir örgüt kurup , insanları zorla işe koşuyor falan değilim. Siz zaten çooookk zengisiniz çalışmak zorunda olan fakirleri anlayabileceğinizi sanmıyorum.
Ben zenginim de konu o değil. Ben insanların bir şeyi yapıp yapmama konusundaki seçimlerine saygı duyarım. Duymakta zorundayım. Kimseye sen çalışacaksın kızım ya da evinde oturacaksın hanım deme lüksüm yok. Herkes istediği gibi yaşamakta özgür

Ben zenginim de konu o değil. Ben insanların bir şeyi yapıp yapmama konusundaki seçimlerine saygı duyarım. Duymakta zorundayım. Kimseye sen çalışacaksın kızım ya da evinde oturacaksın hanım deme lüksüm yok. Herkes istediği gibi yaşamakta özgür
Benim görüşüm herkesin aktif olarak hayatın içinde olması , çalışması üretmesi. Haddimi aşıp çalışmayanlar modern beleşçiler desem haklı olursunuz. Modern köle denilmesi normal, herkes çalışmalı denildiğinde aaa öyle söyleyemezsin. Ben gördüğüm iletişim halinde olduğum kadın erkek herkese söylüyorum kimse sizin gibi hakaret olarak algılamadı. Fakir oldukları için olabilir 😬

İyi de insanların çalışıp çalışmama özgürlüğü var. Siz kimsiniz ki herkes çalışacak kafasını yaşıyorsunuz. Siz kendinizden sorumlusunuz.

Başkalarının hayatını yönetmek kurgulamak ve sorgulamak sizin haddinize değil ki ....
İşte bazı insanların hadlerine dusen düşmeyen konuları bı gözden geçirip guncellemeye ihtiyacı var . oğlum git çalış tamam ne tatava yaptın
Demek istiyorum

Siz kimsiniz ki herkes çalışacak kafasını yaşıyorsunuz.
Neden böyle yazıyorsunuz " siz kimsiniz ki ?" ne demek ? kimim ben asgari düzeyde saygı duymaya mecbur olduğunuz sıradan biriyim. siz kimsiniz ki diye konuşamayacağız biriyim, üslubuza dikkat edin. Ben yazışırken siz kimsiniz mi demişim ki siz bu üslupla konuşuyorsunuz ? Hangi cürretle , benim görüşüm kadın erkek çalışmalı küfür değil hakaret değil ama siz saldırgansınız.

Benim görüşüm herkesin aktif olarak hayatın içinde olması , çalışması üretmesi. Haddimi aşıp çalışmayanlar modern beleşçiler desem haklı olursunuz. Modern köle denilmesi normal, herkes çalışmalı denildiğinde aaa öyle söyleyemezsin. Ben gördüğüm iletişim halinde olduğum kadın erkek herkese söylüyorum kimse sizin gibi hakaret olarak algılamadı. Fakir oldukları için olabilir 😬
Çocuğuna kendi bakan kadına bile laf sokmuşsunuz daha ne diyeceksiniz. Çok merakınız varsa gidin çalışın. Ama çalışmayan ezik muamelesi yapmak haddinize değil ..

İnsanlar çalışmayınca aktif hayatın içinde olamıyorlar doğru 🤣neden çalışmaktan aktif hayatın içinde yer almaktan keyif almak zorundayız ?
Ben şimdi çalışmayıp her hafta tatile gidiyorum dört günlüğüne
Bazısı kamp bazısı keşif bazısı deniz kum güneş oluyor sabit değil her haftaki istikamette her neyse.simdi ben aktif hayatın içinde degilmiyim nasıl bı hayat yaşıyorum ay ben 🤣🤣?

Lütfen biraz bu konularda bari saygi

İnsanlar çalışmayınca aktif hayatın içinde olamıyorlar doğru 🤣neden çalışmaktan aktif hayatın içinde yer almaktan keyif almak zorundayız ?
Ben şimdi çalışmayıp her hafta tatile gidiyorum dört günlüğüne
Bazısı kamp bazısı keşif bazısı deniz kum güneş oluyor sabit değil her haftaki istikamette her neyse.simdi ben aktif hayatın içinde degilmiyim nasıl bı hayat yaşıyorum ay ben 🤣🤣?

Lütfen biraz bu konularda bari saygi
Herkesin emeklilik hayalini bugünden yaşayan şanslı bir insansınız... Tadını çıkarın. Bende işim nedeniyle sık gezerim. Büyük bir nimet insanın kendisi için alan yaratıp yaşadığı coğrafyayı keşfetme şansı bulabilmesi

Çocuğuna kendi bakan kadına bile laf sokmuşsunuz daha ne diyeceksiniz. Çok merakınız varsa gidin çalışın. Ama çalışmayan ezik muamelesi yapmak haddinize değil ..
Ben görüşlermi kibarca söyleyecek kapasiteye sahibim ama belli ki siz değilsiniz. Günün yalnızlığını mutsuzluğunu benden çıkartmayın. üç mesaj yazdınız üçü de haddini aşan, çocuk azarlar gibi mesajlar, günlük hayatta insanlara kuramayacağınız cümleleri burada rahatça kuruyorsunuz.

Ben görüşlermi kibarca söyleyecek kapasite sahibim ama belli siz değilsiniz. Günün yalnızlığını mutsuzluğunu benden çıkartmayın. üç mesaj yazdınız üçü de haddini aşan, çocuk azarlar gibi mesajlar, günlük hayatta insanlara kuramayacağınız cümleleri burada rahatça kuruyorsunuz.
Mutsuz ve yalnız .... O ben mi oluyorum.

Sesli güldüm resmen ..

neyse beni mutsuzluğum ve yalnızlığımla bırakın.

Bu şu demek siz fırsat arıyorsunuz hanimefendicim cımbızla çekiyorsunuz.
Ben bakıcıya kreşe çocuk güvenemiyorum aşırı bı panik hali durgunluk verimsizlik oluyor bende...... Annem hasta annemide başkasına emanet edemiyorum hastalığı arttığında mesela.
Pimpiriklilik mi denir bilemiyorum çok kötü oluyorum duramıyorum direkt nakavt oluyorum şuurum kapanıyor ciddi anlamda .yemeğe tuz yerine şeker yağ yerine pril koyabilecek raddeye geliyor beynim.emanet edemiyorum

Bu şu demek siz fırsat arıyorsunuz hanimefendicim cımbızla çekiyorsunuz.
Ben bakıcıya kreşe çocuk güvenemiyorum aşırı bı panik hali durgunluk verimsizlik oluyor bende...... Annem hasta annemide başkasına emanet edemiyorum hastalığı arttığında mesela.
Pimpiriklilik mi denir bilemiyorum çok kötü oluyorum duramıyorum direkt nakavt oluyorum şuurum kapanıyor ciddi anlamda .yemeğe tuz yerine şeker yağ yerine pril koyabilecek raddeye geliyor beynim.emanet edemiyorum
Aa geçmiş olsun o zaman ...

Herkesin emeklilik hayalini bugünden yaşayan şanslı bir insansınız... Tadını çıkarın. Bende işim nedeniyle sık gezerim. Büyük bir nimet insanın kendisi için alan yaratıp yaşadığı coğrafyayı keşfetme şansı bulabilmesi
Çok şükür gerçekten
Allah sağlık ağız tadı verdikçe de bunu yapmaya devam edicem
Ne zaman ölüm gelir kendimize.ne zaman sevdiklerimize bişey olur da bı adım atasimiz gelmezse o zamana dek böyle yasayacagim

ay arkadaslar bakıcı ıcın ayrı maas+sıgorta duzenlı eve yardımcı ıcın ayrı maas+sıgorta cogu zaman yemekler hazır dısardan ona ekstra butce ayarlanırken ev hanımlarına belescı falan demeyın vallahı karın tokluguna yasıyorlar :D hepsıne ayrı ayrı para verılen seyı kadın tek basına basını sokacak bır catı ve karın toklugu ıcın yapıyor neresı belescı :D

modern kolelık demelerı zorumuza gıtmesın bu maalesef sıstemden kaynaklı bır sorun tum kazandıklarımızı bıze maddı manevı harcattıran bır sıstemın ıcındeyız benı felek çarpmıs gıbı hıssedıyorum sahsen sız oyle hıssetmıyor musunuz ? bırkere kımsenın hakettıgı maası aldıgını bıle dusunmuyorum ...eşşek gıbı calısıyoruz sömürülüyoruz mobınge ugruyoruz cogu ınsanın sartları hayvan baglasan durmaz denılecek sekılde . aldıgımız maaslar komık sıgortaları nasıl en dusukten yatırsak dıye saklabanlık yapanlar var bıldıgınız sıstemın kolesıyız zaten ? yalan mı

Sizin kim olduğunuzu hatırlayınca öyle yaptım zaten
Beni hatırlaman için tanıman lazım. Şu forumda bir tane bdv de konum bile yok... Şikayet ettiğim bir entryde yok buyrun bulun önüme koyun da ben de bileyim

Beni nerden tanıyorsunuz acaba ebemle mi akrabasınız ?

Beni hatırlaman için tanınan lazım. Şu forumda bir tane bdv de konum bile yok... Şikayet ettiğim bir entryde yok buyrun bulun önüme koyun da ben de bileyim

Beni nerden tanıyorsunuz acaba ebemle mi akrabasınız ?
Pandemiden beri forumda vakit geçirme sürem arttı. Dikkatli biriyimdir, genel olarak öyleyim. Size özel bir araştırma vs yapmadım, insanlar hakkında kafamda fikirler var kendiliğinden oluşmuş fikirler. Sizin sürekli varlıklarınızdan bahsetmenizden zengin olduğunuz biliyorum, yani öyle lanse ettiniz bilemem. Yalnız olduğuz erkeklerden neredeyse nefret ettiğiniz aklımda bunlar kalmış, oturup mesaj arayamacağım bir kaç aylık bir sürecin yorumlaması kurban gelecek birazsan parçalara ayırmam lazım ayrıca 😬

ay arkadaslar bakıcı ıcın ayrı maas+sıgorta duzenlı eve yardımcı ıcın ayrı maas+sıgorta cogu zaman yemekler hazır dısardan ona ekstra butce ayarlanırken ev hanımlarına belescı falan demeyın vallahı karın tokluguna yasıyorlar :KK70: hepsıne ayrı ayrı para verılen seyı kadın tek basına basını sokacak bır catı ve karın toklugu ıcın yapıyor neresı belescı :KK70:

modern kolelık demelerı zorumuza gıtmesın bu maalesef sıstemden kaynaklı bır sorun tum kazandıklarımızı bıze maddı manevı harcattıran bır sıstemın ıcındeyız benı felek çarpmıs gıbı hıssedıyorum sahsen sız oyle hıssetmıyor musunuz ? bırkere kımsenın hakettıgı maası aldıgını bıle dusunmuyorum ...eşşek gıbı calısıyoruz sömürülüyoruz mobınge ugruyoruz cogu ınsanın sartları hayvan baglasan durmaz denılecek sekılde . aldıgımız maaslar komık sıgortaları nasıl en dusukten yatırsak dıye saklabanlık yapanlar var bıldıgınız sıstemın kolesıyız zaten ? yalan mı
İncitmemek için bunları siralamamistim

Burda okuyupta çalışmayanlari anlamayan kınayan suç işlemiş gibi yargılayan hanımlara sesleneyim
1 eğitim fakültesi okudum
2 yüksek lisans yaptım bitti sayilir
3 hukukcuyum keyfe keder okudum
Niye okudum okumamış demesinler diye
Calisirmiydim okul okurken hep calistim ama evlenince çalışmazdim çocuğumu bakıcılara yada başkasına emanet edecek biri asla olamazdım annemde çok hasta ve yaşlı ona emanet edemezdim sizin tabirinizle anama 'yaslanamazdim'

Evlendim evlenince bir çiftlik kurduk eşimle eşim devlette önemli bir pozisyonda çalışıyor atanmis yani .
Şimdi ciftlikle ben mi ilgileniyorum eşim mi ilgileniyor hayır ilgilenenler var biz işin yorulmayan tarafındayız

Bu arada eşim haftada dört gün evde olacak şekilde çalışıyor haftanın üç günü ise gidiyor ayda toplam 12 gün çalışıyor 18 gün evde

Ben çalışma delisi biri olsaydım da adamı evde basi boş bırakıp bırakıp gidemezdim ise .
Üstelik zoruma da giderdi o haftanın dört günü yatacakta ben gidicem diye ha kiyamaz ses edemezdim de söve söve ise gitmekte ne bileyim siz hoplaya zıplaya gidebilirsiniz tabi pekala anlarım

Öte yandan biz haftanın dört günü eşim boş olduğundan ötürü muhakkak tatil yapıyoruz görmediğimiz yerleri keşfediyoruz.inanin muhakkak .
Hiç bişey aklımıza gelmezse çadırımizi kapıp denizin dibine kuruyoruz felekten .

Şimdi masraflar diyosunuz her ay 300 TL lik cilt bakımım var
Saçlarım ombreli boya gereksinimi yok
İstediğim her kıyafeti her dakika alabiliyorum
Başka masrafim yok
Ve eşimin bir iki kartı bende
Hiçte hesabını tutmadık ne aldık ne harcadık bu ay bakiyim diye .

Emeklilik yatıriyoruz benim için mesela .

Noldu şimdi yani? Tü kaka mi oldum ben ?
Siz eşinizin 4 günü boş diye zoruma giderdi diyorsunuz, eşinizin de ben 3 gün de olsa işe gidiyorum. Bu kadın evde totoyu yayıyor diye düşünüp zoruna gitme ihtimali kaçtır? Bence %99. Eşlerin yansımasıyız cünkü bir yerde. Kendimize göre seçiyoruz ya kocaları, kafa yapımıza göre falan filan. Onun da zoruna gidiyordur yani 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X