- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
Tamam da sizin durumunuz çok farklı. Bu genellenebilecek bir şey değil. Ben de bakıcıya güvenmem ücretsiz izin aldım. Eğer covid olmasaydı kurumun kreşine verirdim ama şu an hala izindeyim. İznim bittiği tarihte covid bitmezse evden çalışmaya devam. Yani çalışmak demek günde 12 saat çalışmak demek değil. Ben akademisyenim ve sadece dersim olduğu zamanlar okula gidiyorum. Sizin yaptıklarınızı fazlasıyla yaptım çünkü yurtdışında ve yurtdışında sayısız kongreye katılmakla beraber keyfimize göre sizden fazla tatile gidiyoruzdur. Yani hem çalışıp hem çocuğuma da kendim bakıyorum gayet güzel. Yani öyle bir anlatılıyor ki ben bir an kendimden şüphe ettim acaba ben boğaz tokluğuna mı çalışıyorum diyeBu şu demek siz fırsat arıyorsunuz hanimefendicim cımbızla çekiyorsunuz.
Ben bakıcıya kreşe çocuk güvenemiyorum aşırı bı panik hali durgunluk verimsizlik oluyor bende...... Annem hasta annemide başkasına emanet edemiyorum hastalığı arttığında mesela.
Pimpiriklilik mi denir bilemiyorum çok kötü oluyorum duramıyorum direkt nakavt oluyorum şuurum kapanıyor ciddi anlamda .yemeğe tuz yerine şeker yağ yerine pril koyabilecek raddeye geliyor beynim.emanet edemiyorum