Çalışan kadınların fakir ilan edildiği , ben çalışmıyorum durumumuz iyi bal kocam evde otur keyif yap dedi adlı 245. konumuza hoşgeldiniz. Arkadaşlar yalan söylüyorsunuz. Ülkenin durumu ortada, kk profili de ortada yine ülkede olduğu gibi %3 lük kesim elbette tartışmaya girmeyecek kadar zengin ama geri kalan kısım çalışmamasına kılıf bulmak zorundaymış gibi yalan söylüyor. Kadın-erkek çalışmak fakirlerin işi değildir, insan üretmek çalışmak için yaratılmış. Tarlada çalışırsınız şantiyede ofiste yemekhanede doğumhanede fabrikada sanat akademisinde vs bilemem. Cinsiyetlerden bile bağımsız bir konu , azıcık sosyoloji eğitimi olan anlayabilir diye düşünüyorum. Ben modern köle olarak evde iş yerimde geçirdiğim 8 saatten daha çok yoruluyorum.Yanlış anlaşılmasın herşeyi pratik yapar sonra da keyfime bakarım ama sevmiyorum ev işini diyelim. Bana düşen kısmından bile hoşlanmıyorum yani sütlacın üstünün kızarmasını izlemek bana dünyanın en büyük hazzını vermiyor. Keşke yaptığım işin karşılığını daha yüksek alacağım bir işim olsaydı veya daha iyi para kazanabileceğim bir işim. Tabii bunlar benim kişisel sorunlarım ve elbette yaşadığımız ülkenin sorunları. Çalışmalı mı sorusu bile benim için komik, modern köleyiz kafasına göre bence kocişkolatalarda işten çıkmalı,onları neden çalıştırıyorsunuz neden kıyıyorsunuz minnoşlara ? pardon çıkamazlar çünkü zaten hepsi işveren yatırımcı girişimci zaten patron

Çocuk konusuna gelirsek çalışmıyorum çocuklara bakıyorum diyen bir kitle var ki , burada cidden gerginlik yaşadığımız çok olmuştur. Çocuklara nasıl bakıyorsunuz diyorsunuz anne kokusuyla büyüyorlar eve gelince kapıduvar değil anneyi görüyorlar. Kurban olayım müge anlı rekorlar kırıyor gündüz kuşağında esra erol rekorlar kırıyorlar iş yerinden ben mi izliyorum bunları

Canım evde oturmak istiyor çalışmıyorum çalışma hayatı bana göre değil demek yerine çalışan insanları suçlama yolunu seçmek bence çok saçma. Bu arada teorilerinizi çürüteceğim ama tanıdığım tüm varlıklı kadınlar çalışıyor, para için olmadığına göre sanırım demek ki kölelik seviyorlar. Dar bakış açısına göre başka açıklaması olamaz.