Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden isim isteyeyim ki sizden en fazla hangi yazılım dilini kullanıyor diye sorardım çünkü ben phyton kullanıyorum.. neyse o bilinmeyen sektör neyse artık...
Benim bahsettiğim kişi tercüman ve kimseye de bağlı çalışmıyor. Birden fazla dil biliyor. Çalıştığı zaman evet evden çalışıyor ama ona da keyfe keder yapıyor. Yani istemezse geri çeviriyor. Yayınevlerinin kendine uymayan şartları varsa kabul etmiyor. İyi para kazandı hala da kazanıyor. Geçen sene Tibet'e falan gitti. Aylarca orada kaldı falan. Vallahi hiç öyle kölemsi bir tarafını görmedim ben. Reddettiği işte çok oldu. Özellikle de zaman kısıtlaması yapmaya çalışanlarla hiç işi olmaz. Reddettiği firma da çok oldu ama şu var zeki kız. Zamanını, parasını iyi değerlendirdi. Kafasını kullandı. İyi eğitim aldı. Şimdi de meyvelerini topluyor. Ha çalışmasa hiç çalışmaz. Kazandığı ömür boyu idare eder. Şu an böyle mutlu, böyle devam ediyor.

Kadının avukatlık diplomasına ve ruhsatına kadar sorguladınız. Suçu ne ? Avukatlık yapmamak... Komik olmayın
Ruhsatini kendisi söyledi. Ben sorgulamadım. Uydurmayın iftira atmayın. Kendisi ne demek istediğimi gayet anladı. Çöp muamelesini ben degil kim yaptiysa ona saldirin ya da Bence susun yeterince rezil oldunuz. Iftiralariniz sizi daha da rezil ediyor artık.

Benim bahsettiğim kişi tercüman ve kimseye de bağlı çalışmıyor. Birden fazla dil biliyor. Çalıştığı zaman evet evden çalışıyor ama ona da keyfe keder yapıyor. Yani istemezse geri çeviriyor. Yayınevlerinin kendine uymayan şartları varsa kabul etmiyor. İyi para kazandı hala da kazanıyor. Geçen sene Tibet'e falan gitti. Aylarca orada kaldı falan. Vallahi hiç öyle kölemsi bir tarafını görmedim ben. Reddettiği işte çok oldu. Özellikle de zaman kısıtlaması yapmaya çalışanlarla hiç işi olmaz. Reddettiği firma da çok oldu ama şu var zeki kız. Zamanını, parasını iyi değerlendirdi. Kafasını kullandı. İyi eğitim aldı. Şimdi de meyvelerini topluyor. Ha çalışmasa hiç çalışmaz. Kazandığı ömür boyu idare eder. Şu an böyle mutlu, böyle devam ediyor.
Yani bu çok özel ifşa edilemeyecek meslek tercümanlık mıydı ? Peki teşekkürler ifşa edip bilgilendirdiğiniz için

Ruhsatini kendisi söyledi. Ben sorgulamadım. Uydurmayın iftira atmayın. Kendisi ne demek istediğimi gayet anladı. Çöp muamelesini ben degil kim yaptiysa ona saldirin ya da Bence susun yeterince rezil oldunuz. Iftiralariniz sizi daha da rezil ediyor artık.
Rezil olduğum bir nokta yok... Ruhsatını kendi söylemedi. Siz avukat değilsiniz dediğiniz için. Ruhsatım var dedi... Siz dönünde bir daha yazdıklarınızı okuyun bence

Açıklama yapmanıza bile değmez çünkü 2 dakika sonra ben öyle demedim eltim dedi dicek ve siz calismayana çöp muamelesi yaptınız dicek ay valla eitim 2. Ye hamile kaldiya dondu olay ya hahaha

Çalışan kadın fakirdir cümlem nerede göremedim de ? Ayrıca evet erkek çalışıp evine bakmak zorunda. Çünkü kadın doğum yapan anne olan ve bu görevi hiç bitmeyen bir varlık. Ha erkek çalışıyor köle mi derseniz. Evet o da bu sistemin altında ezilen bir mağdur yani köle. Çünkü özgür değil....

Başka birinin bilgisini Rıza almadan paylaşmak evet benim için ifşa. Rica ederim.
İfşa özel bir bilgiyi açığa çıkarmaktır. Bu ülkede binlerce tercüman var. Bunun neresi ifşa...

Ayşe balık tercümandır demek evet ifşadır ama kendi adınızı bile kullanmadığımız bir mecrada yeğenim tercüman demenin nesi ifşa...

Siz ifşa kelimesinin anlamını biliyor musunuz gerçekten ?

İfşa özel bir bilgiyi açığa çıkarmaktır. Bu ülkede binlerce tercüman var. Bunun neresi ifşa...

Ayşe balık tercüöamdır demek evet ifşadır ama kendi adınızı bile kullanmadığımız bir mecrada yeğenim tercüman demenin ne ifşa...

Bakın tane tane anlatıyorum. Ben burada izni olmadan kimsenin bilgisini paylaşmayı doğru bulmuyorum. Kelimelerin sözlük anlamı gayet iyi biliyorum. Sizin ismi istemeniz dahilinde mi bunu kullanmalıydım? Bir de bunun çalışan kadın ve konuyla ne alakası var? Bu konuda size son sözümü yazıp sizi gözardı edeceğim çünkü belli ki haklı çıkmak için başka başka yollara sapıyorsunuz. Evet az çalışıp; köle olmayan kadınlarda vardır. Kabul etmeseniz de bu böyle. Nokta.

Rezil olduğum bir nokta yok... Ruhsatını kendi söylemedi. Siz avukat değilsiniz dediğiniz için. Ruhsatım var dedi... Siz dönünde bir daha yazdıklarınızı okuyun bence
Yav he he ondan.🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Yav he he ondan 🙈

Bakın tane tane anlatıyorum. Ben burada izni olmadan kimsenin bilgisini paylaşmayı doğru bulmuyorum. Kelimelerin sözlük anlamı gayet iyi biliyorum. Sizin ismi istemeniz dahilinde mi bunu kullanmalıydım? Bir de bunun çalışan kadın ve konuyla ne alakası var? Bu konuda size son sözümü yazıp sizi gözardı edeceğim çünkü belli ki haklı çıkmak için başka başka yollara sapıyorsunuz. Evet az çalışıp; köle olmayan kadınlarda vardır. Kabul etmeseniz de bu böyle. Nokta.
Kimsenin özel bilgisini paylaşmayacaksanız yeğenim 8/5 işe gitmiyor o bağımsız çalışıyor diye örnek vermeyeceksiniz. Tercümanlığında nesi bu kadar özelse artık... Sadece sizin yeğeniniz tercüman galiba bu ülkede...

Bende SEO serp alanında bağımsız çalıştım hala da eskisi kadar olmasa da aktifim. Rahat olun o yüzden. ...

Ne oldu cevap veremeyince yaw he he ye mi döndük ??
Tenezzül etmiyorum size cevap vermeye diyelim mi? Rezil oldunuz hala konuşuyorsunuz pes yahu. Kendinizi bu kadar önemsemeyin bence o kadar önemli biri degilsiniz alt tarafı tutarsız bir dediği bir dediğini tutmayan baktı olmuyor iftira atan ortalama bir işte çalışıp kendini atom mühendisi sanan bir kadınsınız. Dışarıdan çok komik gözüküyorsunuz. Neyin eziklemesi bilemem tabi de kim sevmedi sizi bu kadar da saldırgan oldunuz yazık valla. Size cevap vermicem artık çevirin kazları yanmasın hem doktor hem mühendis hem ayakkabı boyacısı hem bihter ziyagil hem de kendi içinde tutarlı aslında tutarsız bir yildiz tilbe vakası abla ahhahdjfj

Tenezzül etmiyorum size cevap vermeye diyelim mi? Rezil oldunuz hala konuşuyorsunuz pes yahu. Kendinizi bu kadar önemsemeyin bence o kadar önemli biri degilsiniz alt tarafı tutarsız bir dediği bir dediğini tutmayan baktı olmuyor iftira atan ortalama bir işte çalışıp kendini atom mühendisi sanan bir kadınsınız. Dışarıdan çok komik gözüküyorsunuz. Neyin eziklemesi bilemem tabi de kim sevmedi sizi bu kadar da saldırgan oldunuz yazık valla. Size cevap vermicem artık çevirin kazları yanmasın hem doktor hem mühendis hem ayakkabı boyacısı hem bihter ziyagil hem de kendi içinde tutarlı aslında tutarsız bir yildiz tilbe vakası abla ahhahdjfj
Dün geceden beri her yazdığıma yorum yaparken çok tenezzül sahibiydiniz ama. Ne olduysa sizin açıklarınızı ortaya çıkarınca tenezzül etmez oldunuz.

Ortalama Bİr işte çalışıyorum. hımmmm

Yani siz öyle diyorsanız öyledir. Çünkü size göre çalışmayan avukat avukat değil. Ben de mühendis değilimdir muhtemelen...

O değil de siz kimsiniz yahu ?

Ahahjdjjdfk allahım hırsa bak neden bana cevap vermiyorsundan saldirmaya basladi simdi de ahahahha ay catlicam:)))))))))

yok canım ne haddime. Saldırmak sizin işiniz. Avukata mühendise çalışmayan konu sahibine hepimize tek tek saydırmak sizin hakkınız

ama farkındaysanız ben size tek bir soru bile sormadım kimsiniz nesiniz ne iş yaparsınız ??

zerre umurumda değil....

Şimdi sistem köleliği deniliyorsa bu hem kadını hem erkeği hem çalışanı hem çalışmayanı kapsıyor. Bundan kurtulmak için bir dağ köyüne yerleşip; her şeyi kendimizin yetiştirmesi gerekiyor. Yani domates, biber vs ekeceksin. Onların bakımını yapacaksın falan. E ne oluyor? Yine çalışmış oluyorsun. 😂

Ayşe balık tercümandır demek evet ifşadır ama kendi adınızı bile kullanmadığımız bir mecrada yeğenim tercüman demenin nesi ifşa...

Hem TDK neferi hm
Dün geceden beri her yazdığıma yorum yaparken çok tenezzül sahibiydiniz ama. Ne olduysa sizin açıklarınızı ortaya çıkarınca tenezzül etmez oldunuz.

Ortalama bşr işte çalışıyorum. hımmmm y

ani siz öyle diyorsanız öyledir. Çünkü size göre çalışmayan avukat avukat değil. Ben de mühendis değilimdir muhtemelen...

O değil de siz kimsiniz yahu ?
Yav he he ondan. Allahtan o hanım zekiydi belirli bir seviyede konuşuluyor kendisiyle. Tamam en birinci sensin anladık sataşma artık insanlara. he açık çıkardın uydurmasyon kendinden başka herkesin ne olduğunu anladigi şeyler. 2 gundur herkese saydiran sensin yemezler bu ters psikoloji ayaklarini.aferin kızıma alkış açık bulmuş ahhaah ay yazma ya tamam en mükemmel iş senin ortalama da değil vazgeçtim biraz bununla avut kendini çok önemli hisset. Siz o kadar umrundasiniz ki herkesin yani mahfoldu herkes merakindan hadi gülüm baska kapiya :KK66:

yok canım ne haddime. Saldırmak sizin işiniz. Avukata mühendise çalışmayan konu sahibine hepimize tek tek saydırmak sizin hakkınız

ama farkındaysanız ben size tek bir soru bile sormadım kimsiniz nesiniz ne iş yaparsınız ??

zerre umurumda değil....
Konu sahibine saldirmak dedi şimdi de. Valla şu içer gibi yalan konuşuyorsunuz. Size cevap vermicem kudurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X