Niye cevap verilmiyor?

nihalnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
94
0
36
Ankara
Arkadaşlar konu açıyorsunuz derdinizi yazıyorsunuz biz derman olmaya çalışıyoruz birşeyler soruyoruz cevap vermiyorsunuz mesela boşanıyorum yazıyorsunuz sonuç yok kanserim diyorsunuz tedavimi oluyorsunuz ne kanserisiniz ameliyat nasıl geçti ben bir insan olarak insanca duygularla meraklanıyorum hastaysanız iyileştinizmi çocuğunuzun sorunun halkettinizmi kayınvalidenizle derdinizi hallettinizmi o zaman sormayın kardeşim duygularımla oynamayın ben sizler için yeri geliyor üzülüyorum bazen duygulanıp ağlıyorum bazen gülüyor eğleniyorum ne olur tutarlı olun ne olur dalga geçer gibi anlatıp çekilmeyin inanın ben buna takılıyorum.hoşçakalın sevgiler muck muck

çok haklısınız ve muck muck diyerek çok da tatlısınız :)

Evet sorulan sorulara cevap vermek yerine hoşuna gitmeyen üyeleri azarlamayla meşgul oluyor konu sahipleri :)

çok doğru bi konu açmışsın hele sayfalarca yorum yazılıyor arkadaş hiççç yazmıyor sinir oluyorum o zaman

Ne kadar duyarli ve başkalarının derdiyle dertlenen bi insansınız. Hayran kaldım Keske herkes sizin gibi olsa... Ama çabuk yaslanirsiniz soyliyim.

Haklısınız .
Ama bazen de bazılarına cevap veresi gelmiyor insanın .
Öylesine sert eleştiriler yapmış oluyor ki .
Hele bir üye var ki her konuda birilerini aşağılayarak, öyle yorumlar yapıyor ki sinirlenmemek elde değil .

Heryerde oldugu gibi elbet bi sitede de avam tabirle isini goturen insanlar var!soru sordum cevaplarimi aldim hadi bye!yada soru sordum istedigim gibi cevap gelmedi azarla hakaret et git.sasilacak bisey yok etrafimizda da var yok mu??

ben de amanede'ye kızıyorum genel olarak zaten cvp vermez ama ben ona gerçekten yapıcı şeyler yazmaya çalıştım, alay etmeden ama o da bana hiç cevap yazmadı. artık ciddiye alamıyorum bile onu. sanki yazıyor sonra da uzaktan okuyor. o nedenle artık cvp yazmıyorum ona artık. cevap verilmeyen konuları da okumuyorum zaten.

evet aynı şeyi ben de yaşıyorum bazen. konu sahibinin sıkıntısını içimde hissederek elimden geldiğince yazıyorum, başka arkadaşlar da yazıyor, sonra bakıyorsun konu sahibi konuya uğramamış bile. o zaman kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. ama bazı konu sahipleri de çok duyarlı olabiliyor, aradan zaman geçse bile gelişmeleri paylaşıyorlar:114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…