niye değişiyoruz

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.184
598
31
Kızlar belki takma diyeceksiniz ama içime sinmeyen bi konu var bu beni çok rahatsız ediyor..
Konu bi arkadaşım iki buçuk üç seneye yakındir tanışıyoruz aynı apartmandayiz çokta samimi(ydik) ya da ben oyle saniyordum bilmiyorum..
Ben genelde sessiz sakin bi yapıya sahibim kolay kolay kimseyle polemige giremem yani 3düşünür 1konuşur cinsten arkadaşım tam tersi sakayla herseyi söyler..
Ben sevdiğim insanlara kolay kolay kusmem ama kırılırım bi cok davranışı oldu ama hep dedim belki benim de ona gelen farklı davranışim vardır bilerek kırmıyordur falan hep gönlüme kusmusum bi yerde..
5 oturuyorsak 3unde benim çağırmamla aramamla sormamla.
Yakınıma ailem taşındı, bakın kasıtlı olarak değil yaptığım ama o dönem denk gelmedi görüşmedik hatta çokta üzüldüm ayıp oluyor diye bi kaç kez de çağırdım ama yok soğuk yani farkındayım.. Kaldı oi gerçekten su son 5 6 aydır ailesel çok sorunlarmz var çok kafaya taktigim biri bitiyor gibi yenisi başlıyor onlarda ayrı bi dert..
Kendisinin evine de ailesi yakın çok kez beni reddetmisligi vardır ama ben hic yanlış anlamadım ailesi sonuçta.
Bizim bi apartmanmz var saolasunlar herkes bi alıngan herşeyin lafı sözü oluyor ben zaten laftan sözden korkan kavga bile edemeyen bi insan olarak fazla samimi olmamakta buluyorum çareyi..
Tek bu bahsettiğim kişiyle oturur kalkardi yine söylüyorum kendince ona iyi gelmeyen davranışlarim olmuş olabilir ama kaç kez şöylemisimdir kirildigin birşey varsa soyle bak seninle aramin kötü olmasını istemiyorum yanlış anlaşılma olmasin diye.
Wtsp durumuna sözde laf olsun diye oturduğu komsularla durum atmış herkes herkesle oturabilir kalkabilir ama bilmiyorum yani tuhafima gitti çokta kırıldım bana yönelik yapılmış paylaşım gibime geldi..o gün bi kaç paylaşım yaptım bende ona yönelik ki aldığını da düşünüyorum mesaji.
Kirginim gerçekten ama en çok kendime ben hep iyi olsun diye çabalarken olana bak
Ben her zor anında yanında olmaya çalıştim bi gün rahatsızım dediğinde sırf telefonda ağladığı için koşa koşa gittiğim yerden geldim moral verdim ama benim su an zor yanımda yok yani psikolojik olarak kötü durumdayım içime atan biri olduğum için ailesel problemlwr çok canımı sıkıyor...
Bi kez daha anladım sen iyiysen herkes iyi...
Şu an zor zamanım ve yanımda olanlarin da kadar olmayanlarinda farkındayim..
Kırk gün sırtında taşı bi gün indir senden kötüsü yok

Çünkü hayat düz bir çizgi değil.
İnsanız. Değişiriz.
İnsanlar değişir.
Sevdiğini sevmemeye başlar, ilgisini kaybeder.
Bu çok normal. Ne aynı kalıyor ki insan aynı kalsın.
Değişiklikle ve stresle yaşamayı öğrenenler kazanır bu hayatta.
Ayak uydurmak, adapte olmak...

Çünkü hayat düz bir çizgi değil.
İnsanız. Değişiriz.
İnsanlar değişir.
Sevdiğini sevmemeye başlar, ilgisini kaybeder.
Bu çok normal. Ne aynı kalıyor ki insan aynı kalsın.
Değişiklikle ve stresle yaşamayı öğrenenler kazanır bu hayatta.
Ayak uydurmak, adapte olmak...
Tsk görüşünüz için bana göre kişilik değişmemeli elbette tercihler değişebilir...
Sadece başlığa bakarak mı yazdınız içeriği okudunuz mu bilmiyorum ama ben dostluk kavramının bu kadar çabuk değiştirilmesini anlayamıyorum...

Ailevi problemleriniz varsa oturup onlarla ilgilenin Allah aşkına.
Kafaya takacak şey mi bu şimdi? Oturup uzun uzun bu önemsiz konuyu nasıl yazdınız hayret vallahi?
İrtibatı kesmek isteyen keser biter. Herkes yoluna bakar.
Siz herhalde fazla hassassınız.
Ben yazmaya bile değer görmezdim.

En güzeli kimseyle muhattap olmucan ..
İstanbula geleli yıllar oldu hala İzmirden Okuldan arkadaşlarımdan başka arkadaşlarım yok .
Bina da herkesle sadece selam selam bu .

Yoksa herkes haddini ve yerini şaşırıyor:kahve:

WhatsApp durumundan laf sokmaya mı çalıştınız
Konuyu çok yaymışsınız konu net komşunuz ilgiyi kesmiş
Sizde ilgilenmeyi bırakın başka bişey bulun mesela aile sorunlarını çözmeye çalışın halk eğitim kurslarına kayıt yaptırın
Boş yere ne canınızı sıkın ne de laf sokmak için vaktinizi boşa harcamayın

Şöyle genel olarak yazdıklarınızı okudum da bence biriyle ters düşmek ve çatışmak sizi çok korkutuyor. Neden böyle? Bu durum biraz özgüvensiz olduğunuz izlenimini bıraktı. İnsanlar bazen ters düşebilir ve herzaman uyumlu olmak zorunda değiliz. Uyumsuz görünmekten bu kadar korkmayın ve bu çekingenliği biraz atmaya çalışın derim. Aslında bunların en temelinde yatan da kaybetme korkusudur. Biraz bunlar üzerine düşünmek ve değişmek size iyi gelebilir. O zaman bu kadar takıp üzülmezsiniz.

Şu wp durumuyla laf sokmaları mesaj vermeleri de hiç anlamıyorum ya. Derdiniz varsa oturup konuşun soğuk savaş denemesi mi yapıyorsunuz birbiriniz üzerinde.

Ailevi problemleriniz varsa oturup onlarla ilgilenin Allah aşkına.
Kafaya takacak şey mi bu şimdi? Oturup uzun uzun bu önemsiz konuyu nasıl yazdınız hayret vallahi?
İrtibatı kesmek isteyen keser biter. Herkes yoluna bakar.
Siz herhalde fazla hassassınız.
Ben yazmaya bile değer görmezdim.
Evet fazlaca hassasim ben değer veriyosam görüşüyorum ve takılıyorum bu konuya sorun benle muhatap olup olmaması değil mecbur değil ama kendi yaptığı şeyleri ben yaptığım zaman sirt dönme olayını anlayamıyorum

En güzeli kimseyle muhattap olmucan ..
İstanbula geleli yıllar oldu hala İzmirden Okuldan arkadaşlarımdan başka arkadaşlarım yok .
Bina da herkesle sadece selam selam bu .

Yoksa herkes haddini ve yerini şaşırıyor:kahve:
Galiba öyle olmalıymis

Şöyle genel olarak yazdıklarınızı okudum da bence biriyle ters düşmek ve çatışmak sizi çok korkutuyor. Neden böyle? Bu durum biraz özgüvensiz olduğunuz izlenimini bıraktı. İnsanlar bazen ters düşebilir ve herzaman uyumlu olmak zorunda değiliz. Uyumsuz görünmekten bu kadar korkmayın ve bu çekingenliği biraz atmaya çalışın derim. Aslında bunların en temelinde yatan da kaybetme korkusudur. Biraz bunlar üzerine düşünmek ve değişmek size iyi gelebilir. O zaman bu kadar takıp üzülmezsiniz.
Ben genel olarak fazla değer veriyorum ve duygusalim bu her daim öyle değişemiyorum çok çaba gösteriyorum ama olmuyor kaybetme korkusundan ziyade net olmayı seviyorum sanirim sevmiyorsam konusmuyorum gitmiyorum muhatap olmuyorum misal ama karşımdaki her iyi anımda yanımda olup en ufak zor anımda karşıma geçmesini anlayamıyorum

Back
X