- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Tsk görüşünüz için bana göre kişilik değişmemeli elbette tercihler değişebilir...Çünkü hayat düz bir çizgi değil.
İnsanız. Değişiriz.
İnsanlar değişir.
Sevdiğini sevmemeye başlar, ilgisini kaybeder.
Bu çok normal. Ne aynı kalıyor ki insan aynı kalsın.
Değişiklikle ve stresle yaşamayı öğrenenler kazanır bu hayatta.
Ayak uydurmak, adapte olmak...
Evet fazlaca hassasim ben değer veriyosam görüşüyorum ve takılıyorum bu konuya sorun benle muhatap olup olmaması değil mecbur değil ama kendi yaptığı şeyleri ben yaptığım zaman sirt dönme olayını anlayamıyorumAilevi problemleriniz varsa oturup onlarla ilgilenin Allah aşkına.
Kafaya takacak şey mi bu şimdi? Oturup uzun uzun bu önemsiz konuyu nasıl yazdınız hayret vallahi?
İrtibatı kesmek isteyen keser biter. Herkes yoluna bakar.
Siz herhalde fazla hassassınız.
Ben yazmaya bile değer görmezdim.
öyle oldu maalesefTecrübe oldu bundan sonra az değer veren insanlara ben hiç değer vermem de geç
Galiba öyle olmalıymisEn güzeli kimseyle muhattap olmucan ..
İstanbula geleli yıllar oldu hala İzmirden Okuldan arkadaşlarımdan başka arkadaşlarım yok .
Bina da herkesle sadece selam selam bu .
Yoksa herkes haddini ve yerini şaşırıyor
Ben genel olarak fazla değer veriyorum ve duygusalim bu her daim öyle değişemiyorum çok çaba gösteriyorum ama olmuyor kaybetme korkusundan ziyade net olmayı seviyorum sanirim sevmiyorsam konusmuyorum gitmiyorum muhatap olmuyorum misal ama karşımdaki her iyi anımda yanımda olup en ufak zor anımda karşıma geçmesini anlayamıyorumŞöyle genel olarak yazdıklarınızı okudum da bence biriyle ters düşmek ve çatışmak sizi çok korkutuyor. Neden böyle? Bu durum biraz özgüvensiz olduğunuz izlenimini bıraktı. İnsanlar bazen ters düşebilir ve herzaman uyumlu olmak zorunda değiliz. Uyumsuz görünmekten bu kadar korkmayın ve bu çekingenliği biraz atmaya çalışın derim. Aslında bunların en temelinde yatan da kaybetme korkusudur. Biraz bunlar üzerine düşünmek ve değişmek size iyi gelebilir. O zaman bu kadar takıp üzülmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?