niye hemen tüp bebek önerildi yardım edin kızlar?

Bazı doktorlar kliniklerle anlaşmalı iş yapıyo.. 2 ay hamile kalamadım diye panik olup dr a gitmiştik hemen.. eşime dedi senin çocuğunun olma olasılığı çok düşük hemen bi hastalık teşhisi koydu.. bizi bi kliniğe yönlendirdi bir sürü para döktük testler yapıldı sonuca baktı evet çok kötü ameliyat olman lazım onda da sadece ihtimali artırabiliriz garantisi yok dedi yıkıldık.. o ameliyat diye diretti biz de hemen olmasın önce ilaçla tedavisi falan vardır diye direttik.. ilaç yazdı 3 ay kullan öyle gelin yine test yapalım dedi.. daha ilacı bir ay bile içmedi ben hamile kaldım.. o zaman anladık tabi işin aslını.. kısacası hemen her dr un dediğini yapmayın son ihtimal olarak düşünün onu..

kuzenimi de yönlendirdiği için benimde aklıma böyle şeyler geldi çok kafam karıştı ne güzel Allah bizlere isteyenlerede nasip etsin ...

başka doktora git. Canını da sıkma gençsin Allah ın izniyle olur. benim ablama da hiçbişeyin yok dedi doktor baya bi yöntem denediler olmadığı için eeen son ihtimal tüp bebek denediler. 1. de olmadı. 2. yi denemeden kendiliğinden oldu. Adamakıllı bi doktora görün başından savmış, doktor değiller mübarek tüccar hemen tüp bebek merkezi önerilir miymiş hiç.

Sağ ol canım çok kötü bir süreç boş boş bekledim gitmeyince dediğine :( belki ne kdar zamanımı çaldı beni üzdü kimbilir ...

Yaşınız oldukça genç hemen tüp bebek denilmesi biraz garip.Bence işinin ehli başka bir doktora görünseniz daha iyi olur.İyice araştırıp öyle gidin.
kistleriniz yok olmuş,mantar vs de yokmuş bence bir süre yumurta takibi yaparak normal yoldan deneyin.
Tüp bebek annesiyim.tedaviye başladığımda sizden 10 yaş büyüktüm.nerede oturuyorsunuz ona göre doktor önerebilirim.

Arkadaslar ben bebek sahibi olmak istedim önce doktora gittim kist var ve mantar var dedi tedavi verdi doğum kontrol hapı vardı iki ay kullandım doktora bebek istiyorum demiştim oysa, devletti bir sene geçmeden ilgilenemiyoruz dedi bende her halde öyledir dedim özele gittim sonuçları görmek için iyisiniz hiçbir şey kalmamış sağlıklısınız dedi bebek istediğimi söyledim hiç ilgilenmedi ne yapmamız gerekiyor dedim tüp bebek merkezi önerisinde bulundu ama dediğine göre hiçbir sıkıntım yokmuş hiçbir şey yokken pat diye tüp bebek mi denemeye gidiliyor kızlar? ben hiçbir şey anlam veremedim burada bazen yazılar okuyorum farklı tedaviler, takipler yaptığınız yazıyor ,aynı doktora kuzenimde gitti onuda tüp bebek için klinik önermiş bir seneden fazladır bebek istiyoruz doğru tedavi doğru doktoru bulamadım artık ağlamaktan bıktım üzülmekten...
Aslında dogru demiş tup bebek merkezıne gıt demek tup bebek yaptırman anlamına gelmıyor . Ben bır hastanenın tup bebek merkezıne gıdıyorum. 2 yıl cocugum olmadı ve ilk tedavı klomen . 5 gun kullanılan bır ilac ardından catlatma iğnesı verılebılıyor yıne 5 gun klomen ardından iğne.. Sonra asılama ve tup bebek..
Alanı infertılıte olan bır dr secmenızı onerırım

istanbul canım gitsem yine elim boş dönersem diye korkuyorum :KK43:
Önce şu karamsarlığı bir at üzerinden, bak sıkıntı yok Maşallah!sana yardımcı olan arkadaşlarında yazdığı üzere ist iyi bir doktor bul! eğer avr yakasındaysan medipol ,elif hnma git!eşinin değerlerinede bakılır,sorun varsada tedavide var !pes etme...Bak yavruma 4 seneden sora bende kavuştum,hiç umudumu yitirmedim,sende yitirme!

Arkadaslar ben bebek sahibi olmak istedim önce doktora gittim kist var ve mantar var dedi tedavi verdi doğum kontrol hapı vardı iki ay kullandım doktora bebek istiyorum demiştim oysa, devletti bir sene geçmeden ilgilenemiyoruz dedi bende her halde öyledir dedim özele gittim sonuçları görmek için iyisiniz hiçbir şey kalmamış sağlıklısınız dedi bebek istediğimi söyledim hiç ilgilenmedi ne yapmamız gerekiyor dedim tüp bebek merkezi önerisinde bulundu ama dediğine göre hiçbir sıkıntım yokmuş hiçbir şey yokken pat diye tüp bebek mi denemeye gidiliyor kızlar? ben hiçbir şey anlam veremedim burada bazen yazılar okuyorum farklı tedaviler, takipler yaptığınız yazıyor ,aynı doktora kuzenimde gitti onuda tüp bebek için klinik önermiş bir seneden fazladır bebek istiyoruz doğru tedavi doğru doktoru bulamadım artık ağlamaktan bıktım üzülmekten...
doğal yoldan deneyin anladıgım kadarıyla çok yeni evlisiniz

İstanbul gibi bir yerde böyle doktorlarla karşılaşmanız beni üzdü ve şaşırttı.

Öncelikle mantar ve kist yaygın bir şey diye biliyorum. Benim de vajinal ultrasonda kist çıkmıştı ama öbür aya düzelir düzelmezse bakarız için rahat olsun demişti.

İstanbulda umarım size düzgün bir doktor tavsiye edecek olur. Sizin kan testi yapıp folik asite başlamanız yeterli olmalıydı bence. Neden tüp bebek demişler anlamadım.

Sakin üzülmeyin bende 4 aylık evliyken özel bi hastaneye gittim başka bi sıkıntıyla ama korunmuyordukta bebek olmuyordu ama daha erken dedim o hic aklımda yoktu doktor bide hormonlarına bakalım dedi bilen bilir fsh denen bi hormon var yüksek çıkmış baya direk normal yolla çocuğunun olması imkansız direk tüp bebek dedi tabi dünya başıma yıkıldı 2 3 gün aralıksız ağladım eşim annem sağolsun çok destek oldular ve aslında araştırmalarım sonucu çocuğum olmamasının en büyük sebebin stres olduğunu öğrendim kesin ben de öyledir ben çok sağlıklıyım diyemoralledim kendimi o ay çok rahattım ilişkiye girerken filan hic takmadım ve ertesi ay doğal yoldan hamile kaldim. Çocuk olmamasının en büyük sebebi bence stres çocuğum olmayacak çocuğum olmuyor çocuğum olsun diye uğraşmayacaksınız rahat olacaksınız bunu deneyip gördüm ve çoğu kisidende duydum

Ayrıca benimde iltihap ve mantar sorunum vardı ona rağmen kaldım hamile doktor iltihapla çocuk olması imkansız demişti olsada düşebilir demişti sapasağlam benimle çok şükür bebeğim dua edin unutmayın stres yok

Önce şu karamsarlığı bir at üzerinden, bak sıkıntı yok Maşallah!sana yardımcı olan arkadaşlarında yazdığı üzere ist iyi bir doktor bul! eğer avr yakasındaysan medipol ,elif hnma git!eşinin değerlerinede bakılır,sorun varsada tedavide var !pes etme...Bak yavruma 4 seneden sora bende kavuştum,hiç umudumu yitirmedim,sende yitirme!

yazılanlara bakılırsa regl dönemi gitmem uygun galiba eşimle birlikte gideceğim bu defa zaten hemen olur bakış açısıyla bakmadığımı da anlamışssındır :) başlamak istiyorum tedaviye yardımların için çok sağ ol canım anadolu yakasındayım ben

Ayrıca benimde iltihap ve mantar sorunum vardı ona rağmen kaldım hamile doktor iltihapla çocuk olması imkansız demişti olsada düşebilir demişti sapasağlam benimle çok şükür bebeğim dua edin unutmayın stres yok
bende sonradan bunları duyunca iyice kötü oldum zaten canım malum onlarda geçti yine yok o varken hadi diyorduk bir nebze... o hastalık bile beni rahatlatmış herhalde :)

Sakin üzülmeyin bende 4 aylık evliyken özel bi hastaneye gittim başka bi sıkıntıyla ama korunmuyordukta bebek olmuyordu ama daha erken dedim o hic aklımda yoktu doktor bide hormonlarına bakalım dedi bilen bilir fsh denen bi hormon var yüksek çıkmış baya direk normal yolla çocuğunun olması imkansız direk tüp bebek dedi tabi dünya başıma yıkıldı 2 3 gün aralıksız ağladım eşim annem sağolsun çok destek oldular ve aslında araştırmalarım sonucu çocuğum olmamasının en büyük sebebin stres olduğunu öğrendim kesin ben de öyledir ben çok sağlıklıyım diyemoralledim kendimi o ay çok rahattım ilişkiye girerken filan hic takmadım ve ertesi ay doğal yoldan hamile kaldim. Çocuk olmamasının en büyük sebebi bence stres çocuğum olmayacak çocuğum olmuyor çocuğum olsun diye uğraşmayacaksınız rahat olacaksınız bunu deneyip gördüm ve çoğu kisidende duydum

ne bilim canım keşke öyle olsa benim bir seneden fazla oldu kah unuttum hiç aklıma gelmedi bazende üzüldüm durdum banamısın demedi ... Allah hayırlısını versin banada...

İstanbul gibi bir yerde böyle doktorlarla karşılaşmanız beni üzdü ve şaşırttı.

Öncelikle mantar ve kist yaygın bir şey diye biliyorum. Benim de vajinal ultrasonda kist çıkmıştı ama öbür aya düzelir düzelmezse bakarız için rahat olsun demişti.

İstanbulda umarım size düzgün bir doktor tavsiye edecek olur. Sizin kan testi yapıp folik asite başlamanız yeterli olmalıydı bence. Neden tüp bebek demişler anlamadım.

kist için falan d.kontrol hapı kullandım ardından bana folic verdi bitti doktora gittim ki hani olmadı bir şey diyerekten test falan belki önerir dedim hiçbir takip önermedi... ben de biilemedim farklı bir hastaneye gideceğim artık buradan neler yapılabileceğini öğrendim hiç olmazsa doktorun neler yapableceğini bilmeyince he peki diye kalıyorsun.

bencede bı tuhaflık var bızmde ıkı yıldır olmoyr bı srun yok bzmde rahım fılmı cekıldı hrmnlara bakıldı snrasında asılamaya gecıldı ıkı asılamam negatf bu ay dktra gtmedım gtseydım ucuncu asılamam olcktı oyle hemen tup yaptrmıyrlar yumurta rezervı bılmemne bısıru seye bakılıyr gerek yksa yapmıyrlar
Allah sanada nasip etsin bana da biz böyle didiniriz az evvel bir haber okudum minicik bebek donarak öldü denmiş ardından çıkan vahşet dayaktan ölmüş...

Allah sanada nasip etsin bana da biz böyle didiniriz az evvel bir haber okudum minicik bebek donarak öldü denmiş ardından çıkan vahşet dayaktan ölmüş...

amınnn canım tum ısteyenlere versn Allah...

Allah belasını versın onlrın ... Allah herkese ayrı bı sınav veryr kımısı olsn der olmz kımısı dgurup atar ... artık o kadar cok kı bu haberler ınsan hangısıne uzulecek sasırıyr :(

amınnn canım tum ısteyenlere versn Allah...

Allah belasını versın onlrın ... Allah herkese ayrı bı sınav veryr kımısı olsn der olmz kımısı dgurup atar ... artık o kadar cok kı bu haberler ınsan hangısıne uzulecek sasırıyr :KK43:

Amin rezil hasta insanlar öyle canım :(

ben de ilk gittiğim de dr aşılama demişti. genelde para için oluyor bu önerileri. başka dr a git bence.

bir seneden fazladır çocuk sahibi olmak istiyoruz canım. doğal yolun başka bir taktiği yoktur herhalde :)
saraçoğlu nun soğan ve incir kürlerini deneyin derim. ben ve kızkardeşim o kürler sonrası gebe kaldık.

Back
X