• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

niye hep böyle adamlar beni buluyor?

arsubsatka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
44
68
3
28
Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında, işinde gücünde bi kadınım. Bir adam vardı, mesai arkadaşımın erkek kardeşi. Birkaç kere beni görmüş, instagramdan ekledi. Konuştuk sık sık, iş yerime ziyarete geldi birkaç kez. Her şey yolundayken memlekine gittiği ziyarette mesajlarıma dönüş yapmadı birkaç saat. Ben de işi vardır diyerek sordum napıyordun diye, amca kızlarıyla voleybol oynuyorduk dedi. şaka yollu gittin kızları görünce beni unuttun heee dedim gülerek, o da ben böyle ayarsızımdır işte hep dedi. Ben bu lafa öyle içerledim ki, konuşmayı kestim.

O olayın üzerine her ay bana bi şekilde mesaj attı, ya tek kelime ile geçiştirdim, bazen cevap bile vermedim. Kahve içelim dedi, git o kızlarla iç dedim 😄 Bu olayın üstüne tekrar mesaj attı ama nasıl yürüyor, görmeniz lazım. Buluşalım dedi, ben de olur dedim. Ama tekrar bu ayarsızım muhabbetini yaptı. Dedim ki ben bu geçmişte yaptığın şeyin tekrarlamayacağına güvenmiyorum. O da dedi ki “ben de zaten kendime güvenmiyorum 😄”.

Bu ne demek arkadaşlar? Kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim? Madem böyle yapacaksın, neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun? Neden etrafımdaki erkekler hep böyle güvenilmez, hayırsız oluyor anlamıyorum. Lütfen bi akıl verin 😭

Adam sürekli niyetinin ciddi olduğunu, çevresindeki kızların onun etrafında dolandığını ama kendinin pas vermediğini anlatıp duruyor. Çok da yakışıklı namussuz, bana da öyle çok övgüler sayıyordu ki görseniz. Gözlerin şöyle güzel, gamzelerine şöyle bayılıyorum, taş gibisin bilmem ne… Yaza da evlilik düşünüyorum diyordu. Niyeti ciddi olan adam böyle mi yapar?

Adam sürekli niyetinin ciddi olduğunu, çevresindeki kızların onun etrafında dolandığını ama kendinin pas vermediğini anlatıp duruyor. Çok da yakışıklı namussuz, bana da öyle çok övgüler sayıyordu ki görseniz. Gözlerin şöyle güzel, gamzelerine şöyle bayılıyorum, taş gibisin bilmem ne… Yaza da evlilik düşünüyorum diyordu. Niyeti ciddi olan adam böyle mi yapar?
Özür dilerim ama ben buna bi miktar güldüm. Lütfen iletişimi kesin

Seni gıcık ediyor bence bilerek.
Benim ex böyleydi gıcık ederdi sürekli.
Bazı tiplerin de takdiği bu .
Ciddiye alıp bozulunca hoşlarına gidiyor.
Adam bana kendi ağzıyla seni kıskandırarak tavladim dedi .
Ama bu konuşma şekli sonradan sıkıntı oluyor ilişkilerde ben oğlak burcuyum fazla ciddiye alıp sorun çıkarıyordum falan anlaşamıyorduk.

Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında, işinde gücünde bi kadınım. Bir adam vardı, mesai arkadaşımın erkek kardeşi. Birkaç kere beni görmüş, instagramdan ekledi. Konuştuk sık sık, iş yerime ziyarete geldi birkaç kez. Her şey yolundayken memlekine gittiği ziyarette mesajlarıma dönüş yapmadı birkaç saat. Ben de işi vardır diyerek sordum napıyordun diye, amca kızlarıyla voleybol oynuyorduk dedi. şaka yollu gittin kızları görünce beni unuttun heee dedim gülerek, o da ben böyle ayarsızımdır işte hep dedi. Ben bu lafa öyle içerledim ki, konuşmayı kestim.

O olayın üzerine her ay bana bi şekilde mesaj attı, ya tek kelime ile geçiştirdim, bazen cevap bile vermedim. Kahve içelim dedi, git o kızlarla iç dedim 😄 Bu olayın üstüne tekrar mesaj attı ama nasıl yürüyor, görmeniz lazım. Buluşalım dedi, ben de olur dedim. Ama tekrar bu ayarsızım muhabbetini yaptı. Dedim ki ben bu geçmişte yaptığın şeyin tekrarlamayacağına güvenmiyorum. O da dedi ki “ben de zaten kendime güvenmiyorum 😄”.

Bu ne demek arkadaşlar? Kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim? Madem böyle yapacaksın, neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun? Neden etrafımdaki erkekler hep böyle güvenilmez, hayırsız oluyor anlamıyorum. Lütfen bi akıl verin 😭
Cevap verme, buluşma

Sizin kuzenlerini kıskanmanıza mı adamın konuşma tarzına mı yanayım bilemedim
Kuzen kıskanmak normalde adetim değildir, ama çocuk kürt ve bikaç kere ailesinin kuzeni ile arasını yapmak istediğini söylemişti 😄 yoksa öyle kezban bi tip değilim, erkek arkadaşlarım da vardır, karşı tarafın kız arkadaşı ile görüşüp konuşmasını da hiç sorun etmem.

Seni gıcık ediyor bence bilerek.
Benim ex böyleydi gıcık ederdi sürekli.
Bazı tiplerin de takdiği bu .
Ciddiye alıp bozulunca hoşlarına gidiyor.
Adam bana kendi ağzıyla seni kıskandırarak tavladim dedi .
Ama bu konuşma şekli sonradan sıkıntı oluyor ilişkilerde ben oğlak burcuyum fazla ciddiye alıp sorun çıkarıyordum falan anlaşamıyorduk.
ben de sizin gibiyim, ciddiye alıyorum ve alınması gerektiğini düşünüyorum

Kendi değerini yükseltiyor aklınca. Bak elden kaçıcam haa diye tehdit ediyor. Madem çevresinde o kadar kız var siz yüz vermediğiniz halde neden gurursuz gibi yazmaya devam ediyor. Laf arasında aldatsam seni ne yaparsın diye de ağzını aramış. Muhtemelen güzel bir kızsın seninle evlenip aldatmak planı. Şimdiden bakıyor gurursuz musun diye. Sepetle gitsin.

ben de sizin gibiyim, ciddiye alıyorum ve alınması gerektiğini düşünüyorum
Ya bu tipleri sallamican.
Ciddiye aldıkça daha fazlasını yapar.
Bende başta anlayamadım sonradan çözdüm.
Gıcık etmeyi sever .
Valla ben kavga çıkarıyordum hep ilişkimiz yıprandı üzülüyordum tribe giriyordum.
Beyfendinin ilişki yaşayış şekli bu ben ne yapayım anlaşamadık zaten.
Büyük kavga ettik koptuk.
Ben herşeyi büyütüp kavga çıkaran pozisyona düştüm.
Uğraşamam diyorsan bağlanmadan yol ver.
Çünkü değişmez.

amca kızlarıyla voleybol oynuyorduk dedi. şaka yollu gittin kızları görünce beni unuttun heee dedim gülerek, o da ben böyle ayarsızımdır işte hep dedi. Ben bu lafa öyle içerledim ki, konuşmayı kestim.

O olayın üzerine her ay bana bi şekilde mesaj attı, ya tek kelime ile geçiştirdim, bazen cevap bile vermedim. Kahve içelim dedi, git o kızlarla iç dedim 😄
Ben mi yanlış okudum git o kızlarla kahve iç dediğiniz kişiler voleybol oynadığı kuzenleri mi? Kuzenlerinden mi kıskandınız? Bir de siz saçma bir şey söylemişsiniz, siz başlatmışsınız, o da devam ettirmiş. Gereksiz büyütmüşsünüz. Böyle cevaplara alınıyorsanız siz de “kızları görünce beni unuttun” tarzı konuşmamalısınız. Böyle konuşursanız ya bu şekil karşılık gelir ya da kavga çıkar.

Ağam bizimle eğleniir

Kendi değerini yükseltiyor aklınca. Bak elden kaçıcam haa diye tehdit ediyor. Madem çevresinde o kadar kız var siz yüz vermediğiniz halde neden gurursuz gibi yazmaya devam ediyor. Laf arasında aldatsam seni ne yaparsın diye de ağzını aramış. Muhtemelen güzel bir kızsın seninle evlenip aldatmak planı. Şimdiden bakıyor gurursuz musun diye. Sepetle gitsin.
Aaaa valla olabilir .
Bana da böyle bir soru gelmişti zamanında 🤣

Ise yaramaz,dengesiz bir tip olduğunu anlayınca engelleyip ,iletişimi keseceksin.Onun ne yaptığı yada söylediği ile artık ilgilenmeyeceksin.Güvenilmez ve geleceği yok bu işin.Kendinizi üzmeyin ve vakit harcamayın bu tip için.

Back
X