• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

niye hep böyle adamlar beni buluyor?

Espri adı altında nabız yoklama aslında. Bakmış siz de yumuşak başlısınız bundan olur demiş. Ama arada tepki verince de tavlamak için yaptım yalanını uydurmuş. Sizi ciddiye almadığı için bu şekilde makara yapmış. Zaten bir erkeğin kaybetme korkusu olsa karşısındaki kadına değer verse böyle cümleler kurmaz. Özenli davranırdı. Ergenin tekiymiş kurtulmuşsunuz.
Pesime dusen oydu .
Ben onun peşinden koşmadim hiçbir zaman.
Sadece saf gibi bazı sacmaliklarini görmezden geldim.
Evet kurtuldum düzgün olmayan bir adamla zaten işim olmaz.
Çok ilgili olunca bende birşey sandım işte baglandim.
Kendi toksiklikleriyle yaşasınlar bundan sonra saldım zaten.
Nefret ettirdi kendinden.
Beni bırakamazsun falan yapıyordu bide saçma sapan benim duygularımı biliyordu ama yok yani benim tahammülüm yok böyle insanlara

Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında, işinde gücünde bi kadınım. Bir adam vardı, mesai arkadaşımın erkek kardeşi. Birkaç kere beni görmüş, instagramdan ekledi. Konuştuk sık sık, iş yerime ziyarete geldi birkaç kez. Her şey yolundayken memlekine gittiği ziyarette mesajlarıma dönüş yapmadı birkaç saat. Ben de işi vardır diyerek sordum napıyordun diye, amca kızlarıyla voleybol oynuyorduk dedi. şaka yollu gittin kızları görünce beni unuttun heee dedim gülerek, o da ben böyle ayarsızımdır işte hep dedi. Ben bu lafa öyle içerledim ki, konuşmayı kestim.

O olayın üzerine her ay bana bi şekilde mesaj attı, ya tek kelime ile geçiştirdim, bazen cevap bile vermedim. Kahve içelim dedi, git o kızlarla iç dedim 😄 Bu olayın üstüne tekrar mesaj attı ama nasıl yürüyor, görmeniz lazım. Buluşalım dedi, ben de olur dedim. Ama tekrar bu ayarsızım muhabbetini yaptı. Dedim ki ben bu geçmişte yaptığın şeyin tekrarlamayacağına güvenmiyorum. O da dedi ki “ben de zaten kendime güvenmiyorum 😄”.

Bu ne demek arkadaşlar? Kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim? Madem böyle yapacaksın, neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun? Neden etrafımdaki erkekler hep böyle güvenilmez, hayırsız oluyor anlamıyorum. Lütfen bi akıl verin 😭
Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında, işinde gücünde bi kadınım. Bir adam vardı, mesai arkadaşımın erkek kardeşi. Birkaç kere beni görmüş, instagramdan ekledi. Konuştuk sık sık, iş yerime ziyarete geldi birkaç kez. Her şey yolundayken memlekine gittiği ziyarette mesajlarıma dönüş yapmadı birkaç saat. Ben de işi vardır diyerek sordum napıyordun diye, amca kızlarıyla voleybol oynuyorduk dedi. şaka yollu gittin kızları görünce beni unuttun heee dedim gülerek, o da ben böyle ayarsızımdır işte hep dedi. Ben bu lafa öyle içerledim ki, konuşmayı kestim.

O olayın üzerine her ay bana bi şekilde mesaj attı, ya tek kelime ile geçiştirdim, bazen cevap bile vermedim. Kahve içelim dedi, git o kızlarla iç dedim 😄 Bu olayın üstüne tekrar mesaj attı ama nasıl yürüyor, görmeniz lazım. Buluşalım dedi, ben de olur dedim. Ama tekrar bu ayarsızım muhabbetini yaptı. Dedim ki ben bu geçmişte yaptığın şeyin tekrarlamayacağına güvenmiyorum. O da dedi ki “ben de zaten kendime güvenmiyorum 😄”.

Bu ne demek arkadaşlar? Kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim? Madem böyle yapacaksın, neden sürekli peşimde dolanıp benim aklımı kurcalıyorsun? Neden etrafımdaki erkekler hep böyle güvenilmez, hayırsız oluyor anlamıyorum. Lütfen bi akıl verin 😭
Çünkü neredeyse tamamı böyle.

Adam kuzenlerimle voleybol oynuyorum demiş siz kızları görünce beni unuttun demişsiniz verdiği cevabı haketmişsiniz içerlemeniz anlamsız. gel birşeyler içelim demiş sen git o kızlarla iç demişsin dediğin insanlarda kuzenleri, istemiyorsan net ol ne bu tripler çocuk gibi. Adamda sende bir garipsiniz.
Git o kızlarla iç demek bence karşı cins kıskançlığı gibi.konu sahibi kadınsal kıskançlık olduğunu söyleyenlere ateş püskürüyor.evet ilgi sorunu olabilir ama tepkiyle örtüşmüyor.öyle olmasa bile derdini anlatamamiş ve yorum yapanlara saldırıyor.

Git o kızlarla iç demek bence karşı cins kıskançlığı gibi.konu sahibi kadınsal kıskançlık olduğunu söyleyenlere ateş püskürüyor.evet ilgi sorunu olabilir ama tepkiyle örtüşmüyor.öyle olmasa bile derdini anlatamamiş ve yorum yapanlara saldırıyor.

Adam da az sapık ve rezil değil, kuzenlerime gayet yan gözle bakabilen bir kafada. Yaptığı muhabbetin yvşakça olması kötü ama söz konusu kızların kardeş kategorisinde olması cidden mide bulandırıcı. Konu sahibesi gayet haklı.

Pesime dusen oydu .
Ben onun peşinden koşmadim hiçbir zaman.
Sadece saf gibi bazı sacmaliklarini görmezden geldim.
Evet kurtuldum düzgün olmayan bir adamla zaten işim olmaz.
Çok ilgili olunca bende birşey sandım işte baglandim.
Kendi toksiklikleriyle yaşasınlar bundan sonra saldım zaten.
Nefret ettirdi kendinden.
Beni bırakamazsun falan yapıyordu bide saçma sapan benim duygularımı biliyordu ama yok yani benim tahammülüm yok böyle insanlara
ortak nokta sanırım bu, yüksek voltajlı ilgiyle peşinizden koşan biri var. buna kaptırıp adamın karakteri nedir, niye benim peşimde bu kadar koşmaya merakı var, ne ara tanıdı da bu kadar ilgi duymaya karar verdi diye düşünmemiz gerekiyor sanırım. yoksa bu tarz insanları sürekli hayatımıza çekiyorsak bizde de var bi sıkıntı.

belki de dediğiniz gibidir, karşı cinsi kıskandığım için haddinden fazla tepki vermişimdir. zaten kendime özgüvenim pek yok, sürekli biri hayatıma girmeye çalışsa kesin gidecek gözüyle bakıyorum. sorun olduğunun da farkındayım. yorum yapanlara saldırmak niyetim de yok, ama öyle rezilliğe bak gibi çirkin üsluplara katlanamıyorum. sosyal medyada zorbalık çok kolay ama buradaki insanlar karşısındakinin onun çocuğu olmadığını, 30una yaklaşmış bir birey olduğunu bilerek konuşmayı öğrenmeli.

Adam da az sapık ve rezil değil, kuzenlerime gayet yan gözle bakabilen bir kafada. Yaptığı muhabbetin yvşakça olması kötü ama söz konusu kızların kardeş kategorisinde olması cidden mide bulandırıcı. Konu sahibesi gayet haklı.
Kuzen ile evlenenler var ya o kafadan galiba:işsiz: nasıl mideleri kaldırıyor

Kuzen ile evlenenler var ya o kafadan galiba:işsiz: nasıl mideleri kaldırıyor
ah bi bilsem ki, adam bana açık açık anasının onu teyzesinin kızıyla evlendirmek istediğini, ama kendisinin kızı beğenmediğini söyledi. desene kardeşim annene o benim kardeşim, ne diyorsun sen diye. benim ailem de doğulu ama bizde böyle şeyin şakası bile yapılmaz, hangi yüzyıldayız insan mı kalmadı denir.

ah bi bilsem ki, adam bana açık açık anasının onu teyzesinin kızıyla evlendirmek istediğini, ama kendisinin kızı beğenmediğini söyledi. desene kardeşim annene o benim kardeşim, ne diyorsun sen diye. benim ailem de doğulu ama bizde böyle şeyin şakası bile yapılmaz, hangi yüzyıldayız insan mı kalmadı denir.

Bosver gitsin bence bu adamı, varoş varoş muhabbet bu devirde teyze kızıyle evlenme mi kaldı Allah aşkına🤐

ortak nokta sanırım bu, yüksek voltajlı ilgiyle peşinizden koşan biri var. buna kaptırıp adamın karakteri nedir, niye benim peşimde bu kadar koşmaya merakı var, ne ara tanıdı da bu kadar ilgi duymaya karar verdi diye düşünmemiz gerekiyor sanırım. yoksa bu tarz insanları sürekli hayatımıza çekiyorsak bizde de var bi sıkıntı.
Evet .
Bende bunları sorgulamiyorum .
Adam ilgili mi her gün arıyor soruyor benle ilgileniyor mu tamam diyorum.
Ne kadar saçma şimdi düşünüyorum da.
Bir şekilde tav oldum ilişkiye başladım bağlandım sonra dozu arttı söylediklerinin.
Sürekli kırıyordu farkında bile değildi .
Tepki verince sıkılıyordu.
Tepki vermeye korkar hale gelmiştim herşeyi büyütüyorsun diyordu.
Sinirlenince sinirli oluyordum dengesiz oluyordum böyle yaparsan soğurum diye tehdit ediliyordum.
Sen böyleysen giderim mi demek istiyorsun deniliyordu birşey diyemiyordum.
Sürekli tehdit içten sinsice laf sokmalar ciddiyetsiz bir tavır en sonunda patladım ağladım bağırdım dayanamıyordum.
Bu sefer de durup dururken kavga çıkarmış oldum.
Terk etti beni cezalandırdı kendince.
Aman gitsin ya bu tiplerle olmaz zaten.
Bu ilişkiye devam ederek kendi saygimi yitirmek olur

Bence o yüzden yol yakınken lütfen bu ciddiyetsiz tavrından vazgeç soğuyorum böyleyse eğer görusmek ıstemıyorum dıye tavrını koy .
Bence görüşme zaten de illa begendım dıyorsan boyle bir sınır koy

Evet .
Bende bunları sorgulamiyorum .
Adam ilgili mi her gün arıyor soruyor benle ilgileniyor mu tamam diyorum.
Ne kadar saçma şimdi düşünüyorum da.
Bir şekilde tav oldum ilişkiye başladım bağlandım sonra dozu arttı söylediklerinin.
Sürekli kırıyordu farkında bile değildi .
Tepki verince sıkılıyordu.
Tepki vermeye korkar hale gelmiştim herşeyi büyütüyorsun diyordu.
Sinirlenince sinirli oluyordum dengesiz oluyordum böyle yaparsan soğurum diye tehdit ediliyordum.
Sen böyleysen giderim mi demek istiyorsun deniliyordu birşey diyemiyordum.
Sürekli tehdit içten sinsice laf sokmalar ciddiyetsiz bir tavır en sonunda patladım ağladım bağırdım dayanamıyordum.
Bu sefer de durup dururken kavga çıkarmış oldum.
Terk etti beni cezalandırdı kendince.
Aman gitsin ya bu tiplerle olmaz zaten.
Bu ilişkiye devam ederek kendi saygimi yitirmek olur

Bence o yüzden yol yakınken lütfen bu ciddiyetsiz tavrından vazgeç soğuyorum böyleyse eğer görusmek ıstemıyorum dıye tavrını koy .
Bence görüşme zaten de illa begendım dıyorsan boyle bir sınır koy
Görüşmeyeceğim ya, flörtken bile anlaşamıyoruz sevgili olunca ne düzelecek. Sen de olmadı diye sıkma canını bu arada, daha çok yıpratırdı o seni iyi ki olmamış.

Adam sürekli niyetinin ciddi olduğunu, çevresindeki kızların onun etrafında dolandığını ama kendinin pas vermediğini anlatıp duruyor. Çok da yakışıklı namussuz, bana da öyle çok övgüler sayıyordu ki görseniz. Gözlerin şöyle güzel, gamzelerine şöyle bayılıyorum, taş gibisin bilmem ne… Yaza da evlilik düşünüyorum diyordu. Niyeti ciddi olan adam böyle mi yapar?
Ağzınıza bal çalmaya çalışmış aklınca.

Hersey bir kenara, amca kizlarina o kizlari gorsun beni unuttun vs yazmak onlardan potansiyel kizlar gibi bahsetmek ne kadar cirkin bir zihniyet

Görüşmeyeceğim ya, flörtken bile anlaşamıyoruz sevgili olunca ne düzelecek. Sen de olmadı diye sıkma canını bu arada, daha çok yıpratırdı o seni iyi ki olmamış.
Yok yok görusme.
Ben çok yıprandım kımsenın yıpranmasını istemem degısmıyor çünkü.

Back
X