Belki de haklısınızSandığınızın aksine pekçok insan bunu yaşıyor sadece siz değilsiniz.
Doğru kişiyle karşılaşana kadar eğri büğrü gidecek. Sanırım işin kuralı bu.
Heralde :)Aa aynı ben
Uzak bi pazara gidip kavun aldığını düşün ve hep kelek çıktığını düşün. Bi süre sonra kavun almaktan vazgeçiyorsun ta ki kapının önünden kavun satan biri geçene kadar
Yani şair burada "nasip bu, çinde de olsa yemende de gelip seni bulur" demek istiyor kendi çapında
Aynen ya çok gıcık biseyAynı durumu yaşıyorum gerçekten hep bir şekilde anlamadığım bir durumdan bitiyor. Hala sebebini aramak da kötü
29 canmYaş kaç? Doğru insanla olmayacaksa hiç olmasın boşver canım.
Buluyorum canm çok üstüne gidiyorum karşı tarafın salak gibi ama sonkinde üstüne gitme sebebim nişan atmış ve bana hala onu seviyor gibi geldi ve üzerine gidince de ipler koptuHer ilişkide karşı taraf uzaklaşıyorsa özeleştiri yapmak lazım nerde hata yapıyorum diye.
Hiç hata bulamıyorsanız doğru kişi henüz karşınıza çıkmamıştır.
Buluyorum canm çok üstüne gidiyorum karşı tarafın salak gibi ama sonkinde üstüne gitme sebebim nişan atmış ve bana hala onu seviyor gibi geldi ve üzerine gidince de ipler koptu
Ay aynı ben yaa :))Bende de böyle oluyor. Ve nedense birisine söylediğimde o iliski bitiyor başlamadan:)) ah mi aldım diyorum bazen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?