• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye hepiniz mutlusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kınıyorum bu yorumu bizzat bir Beşiktaşlı olarak :KK12:

D denizsonsuzlugu siz sevgilinizin annesine anneler günü hediyesi olarak çaydanlık almayı düşünen,fikir sorduğunuz müstakbel görümceniz, sizinle yazıştıktan sonra annesine çaydanlık aldı diye ağlayan üye değil misiniz?

Bende bu kadar boş meselelere ağlayıp üzülen insanları anlamıyorum mesela işte ne yapacaksınız.
Valla bende ona nasıl ağlamışım onada hayret ediyorum merak etmeyin
Ama niye hemen bir linç girişimi

tamam da size soruyoruz neye mutsuzsunuz diye anlatmiyorsunuz. dogru durust cevap verdiginiz de yok. e ne istiyorsunuz ki? aklimizda boyle sacma sapan bir seye agladiginizla kalmissiniz, belki de siz derdinizi buyutuyorsunuz biz nereden bilelim? anlamadim cidden bu konunun amacini, sarhos musunuz?

Derdinizi anlatmak istemediginiz icin gelip burada mod dusurmeye çalışıyorsunuz. Sadece kotu hissediyorum yazsaydiginiz bir suru destek mesaji alirdiniz. Kotu enerji verdiniz kötu enerji alacaksiniz mutsuz olmaya dewamke
Ben insanlar mutsuz olsun diye oturup yazmadım niye çarpıttınız
Gayet iyi niyetliydi yazdıklarım siz ağlarken hiç mi sorgulamadınız hayatı

Ben insanlar mutsuz olsun diye oturup yazmadım niye çarpıttınız
Gayet iyi niyetliydi yazdıklarım siz ağlarken hiç mi sorgulamadınız hayatı
Ben çok ağladım ailevi sorunlarım çok oldu
Başkalarına gıpta ettim ne güzel aile ilişkileri var diye mesela
Ama mutlu olduklarında onlar adında bende mutlu oldum mesela

bence sız su an aslında genel yasam kosulları olarak ıyı bır durumdasınız..caydanlık alma konusunddan yola cıkarak bu fıkre vardım
fakat genel bır depresyon halı olabıılır..motıvasyon vıdeoları ızleyın..gercekten kotu kotu kotuyu cagırıyor benım tecrubem

Valla bende ona nasıl ağlamışım onada hayret ediyorum merak etmeyin Ama niye hemen bir linç girişimi
Neresinde linç var yorumunun yahu ağız tadıyla yorum da mı yapmayacağız?

Varsa bir derdiniz yazarsınız, başkalarının mutluluğundan bile rahatsız olacak kadar ne yaşıyorsunuz acaba yazın belki bir çare, yol gösteren olur, çaydanlıktan hallice konularsa bilemeyeceğim tabi.

Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiği
Sizn hiç çok güzel Bee, herşey yolunda dediğiniz bir an yokmu. İllaki sizi de mutlu eden şeyler vardır

Ben herhangi bir takımın taraftarı olmadığım için anlamıyorum ama futbolu destekliyorum. 👍🏻👏🏻Şampiyonluğundan dolayı da beşiktaşı tebrik ediyorum.
Türkiye’de çok fazla spor etkinlikleri yok. Bir futbol var. Bir keresinde arkadaşım Fenerbahçe Maçına götürmüştü.tribünde teyzelerin kendinden geçip küfür ettiklerini gördüm.
insanlar bir şekilde deşarj olmalılar. 8-9 ay sürüyor heralde bir sezon. Takip ediyorlar. Şampiyon olmayı ümit ediyorlar. Kendilerini o takıma ait hissediyorlar. Kimisinin memleket kimliği olur. Kimisini siyaset. İşte bazıları da takımlarını kimlik ediniyor.
keşke pandemi kalksa da insanlar sevinçlerini, heyecanlarını daha özgürce yaşayabilse.
başkalarının mutluluğuna ya da mutsuzluğuna büyük/küçük demek kimsenin haddine değil.❌ Ne mutlu onlara ki mutlu olabilecek sebep buluyorlar. Şahsen aynı durumda ben olsaydım ben neden mutlu olmayı beceremiyorum diye kendimi sorgulardım.
Hiç birimiz evimizde atomu parçalamıyor, merkez bankasını yönetmiyor. Ölümlü dünyada her bir köşede hastalık, açlık, yoksulluk, savaş varken hayata tutunmaya çalışan aciz varlıklarız. Ortalama 70-80 sene yaşayıp göçüp gideceğiz. Depresif olmanın mantığı yok.

bence sız su an aslında genel yasam kosulları olarak ıyı bır durumdasınız..caydanlık alma konusunddan yola cıkarak bu fıkre vardım
fakat genel bır depresyon halı olabıılır..motıvasyon vıdeoları ızleyın..gercekten kotu kotu kotuyu cagırıyor benım tecrubem
Çaydanlık alacaktım ya daire değil abartmayın 😂 pahalı birsey değildi o çok uygundu

gercekten kolaymı
Kendi adına cevap vermek istiyorum.aylarca bebeğinden ayrı bedenime monte edilmiş kablolarla hastanede kaldım hastalık sebebiyle çocuğum gelemedi bile hergun ölümün ucundan döndüm sonra taburcu oldum korona yasakları vardi benimse yine vücudundan sarkan bir poşet kusmalar vsvsv sonra iyileştin.hamd olsun suan mutluyum esim bebeğim yanımda sarılıyorum yemek yapiyorum.yatağımda yatabiliyorum oturarak uyuyordum koltukta..sağlıklıyım sevdiklerin saglikli cok şükürler olsun mutluluk bazen bir bulutta bazen 2 minik elin annem diye size sarilmasinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X