Niye hepiniz mutlusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutsuz olmak için çok sebep var ama insanlar böyle küçük şeylerden mutlu olabiliyorsa asıl mutluluk o bence . Şahsi fikrim 🙂
Yo ben insanlar mutlu olmayi becerebilse daha guzel yasariz diye dusunenlerdenim.bakın romanlara... Zengin degiller ama acilir bir roman havasi,kalir ne derdi ne tasasi.mutlu olmak sahsiyet meselesi

Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
Mutluluğu nerede aradiginiza bağlı.
Mesela ben hasta Galatasaraylıyım maçı kalbim ağzımda izledim Beşiktaşı da severim laf aramızda (taraftar duruşu vs) maç bitti üzülür gibi oldum sonra şampiyonlar ligine gideceğimizi düşünüp yeniden mutlu oldum. Bakın bu kadar basit...

Bu kısım sizin örneğiniz içindi. Gelelim işin aslına,
Saglikliysaniz
Sizi sevenler ya da sizin sevdikleriniz varsa
Hayatınızı idame ettirecek kadar para kazaniyorsaniz
Sevinmemek için bir sebep yoktur bence

Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
Herkesin mutlu olmasını isterim ama bana da tuhaf geliyor belki ilgi alanım olmadığı için 😃 benimde sorasim var niye cevabı biliyorum tabi :D seneler sonra şampiyon oldular tebrikler herkese 😃

Bjk şampiyon olmuşsa olmuş bjkli olanlar mutlu olur gayet normaldir bu bu rahatsız olunacak bir şey değil ki ( GALATASARAYlıyım 🥰 bu arada bende Aslanım 3,1 yenince mutlu oldum yani şampiyon olamasakta)

İnsan mutlu mutsuz herkes kendinden sorumludur mesela ben eşim sağlıklı ben sağlıklıyım aileler sağlıklı çok şükür mutluyum..

Oy oy oy şunu görünce ben kendi kocasına sinirlendi zannettim, ondan öyle dedim :olamaz:

*** e o zaman konu sahibi üzgünüm ama gerçekten sizi ilgilendiren bir konu yok o halde. İnsanların neye sevinip sevinmedilerinden size ne? Bırakın bahsettiğiniz adamın karısı düşünüp üzülsün bunu.

Ha sizin buraya yazmadığınız bir derdiniz varsa onu ekleyin, hani sizinle ilgili olup da canınızı sıkan bir durumdan bahsediyorum.

yoksa başkalarının yaşantılarına sinir olup buraya konu açarak mutlu olmalarına kızmanız biraz saçma 🙈🙄🤷🏻‍♀️
Ah keske öyle hemen kolay konu açılsa insan oturupta büyik derdini yazamıyor mecali olmuyor bazen

Esim bi çikolata alıp gelse çok mutlu olan bir insanım ben veya kızımın önündeki yemeğini bitirdiğini görünce sevinçten ağlayabilirim:)
Annem mutlu olsa mutlu oluyorum mesela.

Halbuki bir sürü hatri sayılır sorunum da var ama her halimize şükür ediyorum.

Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiği
İnsanlarin sevdigi bir sporun destekledigi takimi sampiyon olunca mutlu olmalari, fanatizm boyutuna gore de kimseye zarar vermeyecek sekilde sevinip kutlamalari gayet normal. Bu dunyanin her yerinde boyleyken (ozellikle akdeniz iklimi, sicakkanli insanlarin yasadigi ulkelerde)sizin buna sasirmaniz garip asil.
İnsanlar her devirde tutunacak, mutlu olmalarina sebep olacak bir sey bulup onunla sevinmislerdir. Ruh sagligimiz acisindan da dogru olan yontem budur esasen. Mesjlarin tamamini okumadim, okuyarak gelecegim tekrar.
Simdilik eyyorlamam bu kadar

Valla onyargimi kullandim cunku dusunceme gore ve gozlemledigim derdi derya olmus insanlanlari gordugum duydugum bildigim kadariyla kalkipda hepiniz niye mutlusunuz diye sorgulamaya beynini yormaz yarin ne yapicam diye dusunmekten insanlar intiharin esigine geliyor mutsuzluktan niye mutlusunuz hepiniz ulan diye bagirip sitem edeni gormedim daha cok kendi derdine deva bulmak icin bagirip cagirani gordum, kalkipta bjk yendi sevinc cigliklari atiyolar diye kendine dert edeni gormedim bunlari yasayan🤷🏻 bu da benim sahsi dusuncemin on yargisi olsun🤷🏻
Çok önyargılı davranmışsınız evet maalesef 😕 insanlar ebet şuan evine ekmek götüremiyor bunu yazabiliyorsunuzda belki bunu yazdığım insanında böyle sıkıntıları varki bu kadar dolmuş diyemiyorsunuz vehbi Koç kızımıyım ben hanımefendi bizde kıt kanaat geçiniyoruz evet

Tam tersi insanların şu an ufak da olsa iyi bir şeye ihtiyaçları var. Pandemidir ekonomik sıkıntılar çatışmalar vs bir sürü iç karartıcı durumun yanında mutlu olmalarını çok görmemek lazım.
Fazla olan pandemi kurallarına uymamaları.

:KK57::KK57:anlatmak çok uzun sürer caydım

İnsanlar en ufak seyle mutlu olmayı tercih ediyor gülüyor eğleniyor keyifleniyor. Sizse buna şaşırıp dert edip bir derdim var da konu açıyorsunuz. Takım tutmam Beşiktaş kazandı umurumda değil. Oturup kimseye de kurulmam

Siz Bu kafayla biraz zor mutlu olursunuz :)). İnsanların mutlu olmasından rahatsız olmak, çok tuhaf geldi bana. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz ülke olarak, insanlar bari ona sevinsin. Siz de bence kendinizi mutlu edecek bir şeyler edinin. 🤌🏻

Benim için de çok anlamsız maça üzülmek sevinmek. Ama bunu dert edinmem. Bırakırım onlarla bari mutlu olsunlar😀
Neyse ki eşim de ilgilenmez futbolla.
Siz de mutluluğu dışarda değil içinizde arayın bence.

İnsanlarin sevdigi bir sporun destekledigi takimi sampiyon olunca mutlu olmalari, fanatizm boyutuna gore de kimseye zarar vermeyecek sekilde sevinip kutlamalari gayet normal. Bu dunyanin her yerinde boyleyken (ozellikle akdeniz iklimi, sicakkanli insanlarin yasadigi ulkelerde)sizin buna sasirmaniz garip asil.
İnsanlar her devirde tutunacak, mutlu olmalarina sebep olacak bir sey bulup onunla sevinmislerdir. Ruh sagligimiz acisindan da dogru olan yontem budur esasen. Mesjlarin tamamini okumadim, okuyarak gelecegim tekrar.
Simdilik eyyorlamam bu kadar
Evet okudum ve geri geldim, ayni fikirdeyim. İnsanlarin mutlu oldugunu gorunce mutlu olun siz de. Size sacma bile gelse, deli bu ya diyip gulumseyin mesela. Kucuk seylere sevinin, insanlar sizi dusununce, sizin icin bir sey yapinca yine mutlu olup gulumseyin. Ne bileyim ya hicbirimiz % 100 mutlu degiliz elbette ama mutlu olmaya calisiyoruz.
Ve son olarak bir daha kimseye caydanlik almaya kalkmayin, caydanliktan hediye olmaz. Altin kakmali kristal caydanlik bile olsa, olmaz yani; cunku neticede caydanlik 😂

Bugün bu kahveyi paylaştım mesela bak inan öyle mutluydum ki anlatamam sana(karşıdan görünen o tabii ki) 😂kaç gündür diş etlerim sızlıyordu bugün kahvemi sızlamadan içtim ya bak alsana bir mutluluk işte şükür olsun bu halimize

Eklentiler

• IMG_20210515_174811.webp
    IMG_20210515_174811.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 27
Ah keske öyle hemen kolay konu açılsa insan oturupta büyik derdini yazamıyor mecali olmuyor bazen
Derdinizi anlatmak istemediginiz icin gelip burada mod dusurmeye çalışıyorsunuz. Sadece kotu hissediyorum yazsaydiginiz bir suru destek mesaji alirdiniz. Kotu enerji verdiniz kötu enerji alacaksiniz mutsuz olmaya dewamke

besiktaslilar bir zahmet sevinsinler az gorulen bir olay oldugu icin simdi ellemeyin onlari :KK70:

diger konuda da size ne desek zaten mutlu olmayacaksiniz, bu insanin bakis acisiyla alakali. buradan degistirmemiz zor.
Kınıyorum bu yorumu bizzat bir Beşiktaşlı olarak :KK12:

D denizsonsuzlugu siz sevgilinizin annesine anneler günü hediyesi olarak çaydanlık almayı düşünen,fikir sorduğunuz müstakbel görümceniz, sizinle yazıştıktan sonra annesine çaydanlık aldı diye ağlayan üye değil misiniz?

Ben de bu kadar boş meselelere ağlayıp üzülen insanları anlamıyorum mesela işte ne yapacaksınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X