• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye hepiniz mutlusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ister duyar kasma diyin ister baska bisey sahsen bunu bile buraya konu ettiginiz icin uzuldum sahsi adima. Cunku pandemide issiz kalip evine coluk cocuguna ekmek goturemeyen babanin mutsuzlugunu tatmadiysaniz mutsuzum demeyin lutfen..
Yada bi annenin cocuguna corap bile alamayacak parasi olmadiginda yasadigi mutsuzlugu tatmadiysaniz mutsuzum demeyin..

Ve evet mutlu olmakta cok kolay ve evet mutsuz olmakta cok kolay..
İnsanlar mutsuzluklar icindeyken takimi sampiyon oldu diye sevinc cigliklarida atabilir insani bisey degilmidir mutluluk kim neye seviniyosa sevinsin neye agliyosa aglasin sizde ufak seylerden mutlu olmaya bakin
Her kosulda halimize sukredip mutlulugi kendimiz olusturmamiz gerekmezmi

besiktaslilar bir zahmet sevinsinler az gorulen bir olay oldugu icin simdi ellemeyin onlari :D

diger konuda da size ne desek zaten mutlu olmayacaksiniz, bu insanin bakis acisiyla alakali. buradan degistirmemiz zor.

Bence konu sahibine fazla yüklenilmiş,herkes çiçeğe böceğe mutlu olmuyor,somut değişiklikler bekliyor hayattan,bir şampiyonluk mutluluktan ağlatacak kıvama getiriyorsa insanları sebebini sorguluyor,o da aslında bu kadar basit şehlerden mutluluktan ağlamak istiyor...Şahsen beşiktaşın şampiyonluğu beni de mutlu etmez banane yani takımla alakalı değil hangisi olursa olsun,ama bi şey bağlanıp bögle mutlu olmayı başarabilmek güzel bi şey olsa gerek

Evet mutlu olmak cok kolay ani doya doya yasamak baskalarinin mutluluguna sevinmek bile mutlu eder etmeli
Ama baskalarinin mutluluna ucuzmu diye sormak mutsuzluk sebebi olmali ztn
Ben bunun açıklamasını yaptım evet yanlış kelime kullanmış olabilirim ama ben evde birsürü dertle uğraşırken tek başıma göz yaşlarımı dökerken insanların ufacık Birseye sevinmesine ben üzüntğden ağlarken insanların mutluluktan ağlaması koydu evet ne yalan söyleyim göz yaşlarımı silip oooo insanlar çok mutlu hadi bende mutlu oluyim hemen diyemedim açıkçası 10 dakika önceki aklımda olsa bu konuyu açmazdım ama bir anlık gaflet diyelim şimdi silsek dert silmesek dert kalsın🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
Beşiktaştan tamamen bağımsız yorum yapacağım kendi adıma mutluyum çünkü küçük şeylere gülmeyi biliyorum. Napiyim hayat üzülmekle harcanmayacak kadar kısa

Accccccaaaaip mutluyum, yemeler içmeler gezmeler.... pandemide yasaklarda çılgınlar gibi geziorum a dostlar oy oy oy oy...Çatla da patla ooohhh...

Kaliteeeee kalite markaaaaa marka

Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
şu anda neye sinirlendiğinizi anlayamadım,çok karışık ve kopuk yazmışsınız.

1. Beşiktaş'ın şampiyonluğuna sevinip ağlayan insanların nasıl böyle bir şeye sevinip üstüne mutluluk gözyaşları dökebilmesine hayret edip mi kızıyorsunuz?
2. Sevinmek ve mutlu olmak öyle kolay olamaz, sevinemezsiniz diye mi insanlara kızıyorsunuz?
3.Kapanmaya rağmen dışarıya çıkanlara mı kızıyorsunuz?
4.Siz sevinecek bir şey bulamazken insanlar bulup,mutlu oldukları için mi kızıyorsunuz?

darlandum.:confused::confused:

yanlış anlamayın,kırıcı da olmak istemem ama 3. madde hariç sizi ilgilendiren bir durum yok bence :)

ben biri bana sakız aldığında bile çok mutlu oluyorum mesela,gerçekten :KK74:

Sizin dışınızda herkesin dört dörtlük hayatı olduğundan değil mutlulukları.

Ben bunun açıklamasını yaptım evet yanlış kelime kullanmış olabilirim ama ben evde birsürü dertle uğraşırken tek başıma göz yaşlarımı dökerken insanların ufacık Birseye sevinmesine ben üzüntğden ağlarken insanların mutluluktan ağlaması koydu evet ne yalan söyleyim göz yaşlarımı silip oooo insanlar çok mutlu hadi bende mutlu oluyim hemen diyemedim açıkçası 10 dakika önceki aklımda olsa bu konuyu açmazdım ama bir anlık gaflet diyelim şimdi silsek dert silmesek dert kalsın🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
niye agliyordunuz? yani diger insanlar neden mutlu onu konusmak yerine siz neden mutsuzsunuz onu soyleyin fikir verelim.

Şu leveli az evvel kocamda tecrübe ettim mutlulukta. Kendisi Fenerbahçeli. Gs şampiyon olmasın diye dua ede ede evde dört döne döne iki maç birden takip edip Beşiktaş’ın şampiyonluğuna gs ın şampiyon olmaması cephesinden bakıp havalara uçtu. Şimdi de yorumları dinliyor :işsiz: Bu erkekler biraz şey. Sende bir sorun yok onlarda var:KK48:

Hayir yinede birseyler bulmalisiniz rahatlikla aldiginiz nefese cicek acan ciceklere bakip mutlu olmalisiniz birsey mutlaka olmali yeni bir tarif deneyip basardim demek mesela
Mutlaka birsey olmali
Cunku hayat cok kisa ve dram sorunlara birsey katmiyor cozmuyor

bence insanlar evde dura dura ekonomik sıkıntılardan, her gün değişen yoğun siyasi gündemden falan sıkıldılar. bu ülkede mutsuz olmak çok kolayken zoru başarıyorlar. bu arada futbolun bu kadar popüler olmasını çok saçma buluyorum.kitle uyuşturma yöntemi bana göre. ama insanlara niye takım tutuyorsunuz diyemiyorum. herkesin sıkıntısını, derdini unutmak için sığındığı bir liman var. futbol çoğu kişi için bir liman galiba.

Bence konu sahibine fazla yüklenilmiş,herkes çiçeğe böceğe mutlu olmuyor,somut değişiklikler bekliyor hayattan,bir şampiyonluk mutluluktan ağlatacak kıvama getiriyorsa insanları sebebini sorguluyor,o da aslında bu kadar basit şehlerden mutluluktan ağlamak istiyor...Şahsen beşiktaşın şampiyonluğu beni de mutlu etmez banane yani takımla alakalı değil hangisi olursa olsun,ama bi şey bağlanıp bögle mutlu olmayı başarabilmek güzel bi şey olsa gerek
Ne gördüm az önce biliyor musunuz bjk şampiyon oldu diye çığlıklarla üstünü parçalayan (mutluluktan) ve deli gibiağlayan insan gördüm kendisi baba olduğunda çocuğunun doğumuna gitmiştim yemin ederim bu kadar sevinmemişti hayır yani bende mutlu olayım bu duruma yok olamıyorum en son 3 yıl önce mutlu olduğumu hatırlıyorum insanlar bu kadar mutluylen ben niye bu kadar mutsuzum benim niye birsürü derdim var sorguluyorum evet

Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiği
Keşke öyle ifade etseniz öyle anlasak burada ki birçok insan eminim bu şekilde anladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X