• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye hepiniz mutlusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne gördüm az önce biliyor musunuz bjk şampiyon oldu diye çığlıklarla üstünü parçalayan (mutluluktan) ve deli gibiağlayan insan gördüm kendisi baba olduğunda çocuğunun doğumuna gitmiştim yemin ederim bu kadar sevinmemişti hayır yani bende mutlu olayım bu duruma yok olamıyorum en son 3 yıl önce mutlu olduğumu hatırlıyorum insanlar bu kadar mutluylen ben niye bu kadar mutsuzum benim niye birsürü derdim var sorguluyorum evet
Dertlerinizle ilgili konu açın orda da yardımcı olacak fikirler yazılsın.

Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
ne güzel işte insanlar kendine bir mutluluk kaynagı yaratmıs şu ortamda.Herkes evlerde bunaldı fakırı de zengını de bır heyecan mutluluk yaşadı.Futboldan hıc anlamam ama bugunkü maçların önemini öğrenınce ben de bir heyecan yapmadım değil.Boşuna demiyorlar futbol sadece futbol değildir diye..34 haftalık gebeyım ıyıce agırlastım evımız kucuk dıye gebelımın başında evı satıp daha buyuk eve mı gecsek dıye eşime öneri sundum.Bız evı sattık eşim sonra covıd oldu (çok şükür aynı evde yaşamamıza rağmen ben olmadım)tam kapanma geldı bız ev bulamadık ıstedıgımız gıbı kıraya cıkıyoruz .Ne yapayım şu halimle istesem mutsuz olurum evde heryer her yerde işte yapamıyorum🤦‍♀️aılelerden kımse yok kımseyı de ıstemedık🤭doguma yakın gelın dedık bız hallederız agzını acan cok zor şu dönemde dıyor ama ben umursamıyorum nasip diyip gecıyorum.Oturup düşünsem çokta mutsuz olabılırım belkı ama ben mutlu olmaktan yanayım.Birazda size bağlı.Mutlu olmak ıstersen olursun.Mutsuz olmak ıstersen de olursun.Eşimde o kadar kolı ıcınde cok mutlu oldu beşiktaşın şampıyonluguna mesela :)

Ne gördüm az önce biliyor musunuz bjk şampiyon oldu diye çığlıklarla üstünü parçalayan (mutluluktan) ve deli gibiağlayan insan gördüm kendisi baba olduğunda çocuğunun doğumuna gitmiştim yemin ederim bu kadar sevinmemişti hayır yani bende mutlu olayım bu duruma yok olamıyorum en son 3 yıl önce mutlu olduğumu hatırlıyorum insanlar bu kadar mutluylen ben niye bu kadar mutsuzum benim niye birsürü derdim var sorguluyorum evet
keşke direkt eşinizden bahsederek ,ne kastettiğinizi daha açık bir şekilde yazarak başlasaydınız konuya.

çünkü gerçekten konunuz bu haliyle -çok özür diliyorum- saçma görünüyor...

ancak takımının şampiyon olmasına, evladının doğumundan daha çok sevindiyse eşiniz,buna kızmanızı ve üzülmenizi anlarım tabi ki :)

Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiği
Merhaba, enteresan bir başlık. Öncelikle o sevinçten ağlayan insanların mutlu olabilecek başka şeyleri yoktur belki ellerinde. Tamamen kendi hayatlarını o mutlu oldukları şeyle ozdeslestirmis olabilirler. Ya da belki de bipolardir bu kişiler.. siz mutluluktan agladiklari hale denk gelmişsinizdir belki de.. siz bir de onları mutsuzken görün! Asla görmek istemezdiniz. Şimdi gelelim sizin neden mutsuz olduğunuza. Çünkü hayat gerçekten mutsuz olmak için çok kısa. Bu kısa vakti mutsuz olup mutlu olanları sorgulamakla geçirmek yerine ben nasıl mutlu olabilirim sorusuna cevap aramakla geçirebilirsiniz. Buna da bizimle mutsuzluk sebebinizi paylaşarak başlayabilirsiniz :)

suana kadar ki en gereksiz konu.
Birkaç sayfa önde faz değiştiren kimyasal maddelerle enerji depolama isimli bir konum var oraya buyurun lütfen :işsiz: Bu konunun bir altı kaynanam pislik. Bir üstü bebeğe yalnız bakıyorum bana yardım edin. Öf yıldım bağzı şeylerden he

keşke direkt eşinizden bahsederek ,ne kastettiğinizi daha açık bir şekilde yazarak başlasaydınız konuya.

ancak takımının şampiyon olmasına, evladının doğumundan daha çok sevindiyse eşiniz,buna kızmanızı ve üzülmenizi anlarım tabi ki :)
Evli değilşmki ben

Kimsenin hayatı dört dörtlük değil.Ama küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz.Hatta gözümüz dolar ağlayabiliyoruz.İnsanın içi sevgi dolu olsun.

evli degil sekercim bu mustakbel kayinvalidesine caydanlik almak isteyip alamayan uye.

Herkes mutsuz mu olsun istiyorsunuz yanlış anladım inş. 🤔 Mesela bende çok iyi değilim ama bugün çıktım boş boş duracagıma terası boyadım komşumla bide ortak alan bana ozel bir yer değil :KK66:
Aynısını yaptık bizde bibi cati katı mis gibi oldu hatta sıva işi bendeydi 🤭

Valla ister duyar kasma diyin ister baska bisey sahsen bunu bile buraya konu ettiginiz icin uzuldum sahsi adima. Cunku pandemide issiz kalip evine coluk cocuguna ekmek goturemeyen babanin mutsuzlugunu tatmadiysaniz mutsuzum demeyin lutfen..
Yada bi annenin cocuguna corap bile alamayacak parasi olmadiginda yasadigi mutsuzlugu tatmadiysaniz mutsuzum demeyin..

Ve evet mutlu olmakta cok kolay ve evet mutsuz olmakta cok kolay..
İnsanlar mutsuzluklar icindeyken takimi sampiyon oldu diye sevinc cigliklarida atabilir insani bisey degilmidir mutluluk kim neye seviniyosa sevinsin neye agliyosa aglasin sizde ufak seylerden mutlu olmaya bakin
Her kosulda halimize sukredip mutlulugi kendimiz olusturmamiz gerekmezmi
Bunları bizim yasamadıgımızı ne biliyorsunuz

Bence konu sahibine fazla yüklenilmiş,herkes çiçeğe böceğe mutlu olmuyor,somut değişiklikler bekliyor hayattan,bir şampiyonluk mutluluktan ağlatacak kıvama getiriyorsa insanları sebebini sorguluyor,o da aslında bu kadar basit şehlerden mutluluktan ağlamak istiyor...Şahsen beşiktaşın şampiyonluğu beni de mutlu etmez banane yani takımla alakalı değil hangisi olursa olsun,ama bi şey bağlanıp bögle mutlu olmayı başarabilmek güzel bi şey olsa gerek
Sizi mutlu etmiyor diye şampiyonluk ağlatamaz kim diye bilir futbol bu ülkede baya ciddi bir mesele siz anlamiyorsunuz diye yok olmuyor 🤷🏼‍♀️ bence de gayet mutluluktan aglatacak birsey mesela kime göre basit yani

Saçmaya saçma derken özür dilemene gerek yok. :işsiz:

Ben bunun açıklamasını yaptım evet yanlış kelime kullanmış olabilirim ama ben evde birsürü dertle uğraşırken tek başıma göz yaşlarımı dökerken insanların ufacık Birseye sevinmesine ben üzüntğden ağlarken insanların mutluluktan ağlaması koydu evet ne yalan söyleyim göz yaşlarımı silip oooo insanlar çok mutlu hadi bende mutlu oluyim hemen diyemedim açıkçası 10 dakika önceki aklımda olsa bu konuyu açmazdım ama bir anlık gaflet diyelim şimdi silsek dert silmesek dert kalsın🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Gözyaşı dökmene sebep olan ne? Hayatını gözden geçir. Seni dibe çeken kim veya ne varsa kurtul.

Ben de en ufak bir şeyden mutlu olabilen bir insanım, bunu iç huzuru dengede tutmaya bağlıyorum.

Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına soyley
evet mutluluk çok ucuz, almayı bilene tabi.Hayatta küçük şeylerden mutlu olmayı bilmeli insan yoksa sizin gibi sorgular mutluluğun fiyatını 😕

Oy oy oy şunu görünce ben kendi kocasına sinirlendi zannettim, ondan öyle dedim :olamaz:

Evli değilşmki ben
evli degil sekercim bu mustakbel kayinvalidesine caydanlik almak isteyip alamayan uye.

*** e o zaman konu sahibi üzgünüm ama gerçekten sizi ilgilendiren bir konu yok o halde. İnsanların neye sevinip sevinmedilerinden size ne? Bırakın bahsettiğiniz adamın karısı düşünüp üzülsün bunu.

Ha sizin buraya yazmadığınız bir derdiniz varsa onu ekleyin, hani sizinle ilgili olup da canınızı sıkan bir durumdan bahsediyorum.

yoksa başkalarının yaşantılarına sinir olup buraya konu açarak mutlu olmalarına kızmanız biraz saçma 🙈🙄🤷🏻‍♀️

Bunları bizim yasamadıgımızı ne biliyorsunuz
Valla onyargimi kullandim cunku dusunceme gore ve gozlemledigim derdi derya olmus insanlanlari gordugum duydugum bildigim kadariyla kalkipda hepiniz niye mutlusunuz diye sorgulamaya beynini yormaz yarin ne yapicam diye dusunmekten insanlar intiharin esigine geliyor mutsuzluktan niye mutlusunuz hepiniz ulan diye bagirip sitem edeni gormedim daha cok kendi derdine deva bulmak icin bagirip cagirani gordum, kalkipta bjk yendi sevinc cigliklari atiyolar diye kendine dert edeni gormedim bunlari yasayan🤷🏻 bu da benim sahsi dusuncemin on yargisi olsun🤷🏻

Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
ufak şeylere mutlu olmazsak böyle senin gibi oluruz :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X