- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 40
Bugün kayınvalidem beni aradı, yarın iftara buyur gel kızım (başkalarınıda çağırmış) sende gel dedi. Bense misafir çağırdığımı bu yüzden gelemeyeceğimi belirttim kendisine. Sordu tabi kimi çağırdın,bende halagilleri dedim.Yani eşimin 2 halasını ailecek çağırdım. Kayınvalideni niye çağırmıyorsun diye düşünenlere onu annemlerle ağırladım bile. Çok kalbalık çağırmayı sevmiyorum. Sonra telefonda bana;iyi yarin zaten tek kadinlar geliyor,babanda size gelir dedi. Hiç gelebilirmi felan yok. Bende olur dedim. Kendiside eee oldu zaten dedi. Sinirlendim ama birşey demedim. Neyse..bugünde annemdeydik iftara tam kalkıyoruz dış kapıdayız,annemle kayınvalidem konuşuyor. Annem diyorki bende yarin iftarda evdeyim bizim kız(ablam olur) dışarda yapcak iftarı. Kayınvalidem demezmi eee sende nisazümraya git yarın misafiri var. Sinirden neyapacağımı şaşırdım o an. Allahtan eve gitmeye yakındı yoksa eminim birşey söylerdim. Bir günde bir insan bu kadar sinir edebilirmi gelinini ya. Ben onun misafirine karışıyormuyum sanki onamı kalmış benim düzenlediğim iftara birilerini çağırmak. Mesele kayinbabamla annemin gelmesi değil,mesele hanfendinin kafasına göre hadsizce misafirlerime birilerini eklemesi. Hala çok sinirliyim gercekten...
Gerçektende üstüne bastınız ki arkadaşlarım bana geldiğinde görümcemleri ekstradan kafasına göre ekleyen bir karekter. Yani mesele kp ve annemin gelmesi değil,gelsinler başım gözüm üstüne. Asıl mesele kayinvalidem tarafindan davet edilmiş olmaları. Beni anlamışsınız :) ama herkes anlamamış veya bana normal gelmeyen bu durum başkalarına göre normal gelmiş..Eee oldu zaten demesi gercekten cok sacma. Sana ne guzel insan diye cemkirmek gelir icinden haklisiniz. Ama cok buyutmeyin. Anneniz sonucta sizin davetinize gore gelir veya gelmez. Kaynananizin lafina bakacagini sanmam. Kpin size sokusturulmasi anlamsiz olmus ama neyse ki kardesleri sizdeymis. Yabanci biri de olabilirdi kvniz kpi yabancinin yanina da eklemeye calisabilirdi oyle bir karaktere benziyor
Farkında değil ama tekrarlanırsa söylicem eşime. Bide burda bazi arkadaşlar abarttığımı yazmışlar ama sadece bundan ibaret değil kv'min yaptığı. Arkadaşlarım gelecek olur görümcemlere hemen söyler,sizde gidin der. Misafirim gelir bizde geliyoruz diye kendini davet eder. Bunların hepsi birikiyor işte. Tekrarlarsa ki tekrarlayacak belli söylicem rahatsız olduğumuBen abartı bulmadım konu sahibini bazıları acı acı laf sokup karışır bazıları da tatlı tatlı kvdeniz duramıyor tutamıyor ama kötü olaylımda istemiyor bi şekilde sabote etmeye çalışıyor gecenizi usulünce söyleyin karışmaması gerektiğini dahada durmuyorsa kulak verip ciddiye almayın eşinizin bu konudaki tutumu da önemli farkında mı acaba annesinin müdahaleci yapısından
Sizinkilerde zor bir versiyonmuş ama kayinvalidemin misafirime burnunu sokmasının daha başka hikayeleride çok bende. Bide yapısı itibariyle emir kiplidir hemde çok..Oyy oyy bunlar benim yasadiklarim yaninda cerez kalir cerez.demek benim yerimde olsaniz sinir hastasi olurdunuz kesin..misafir eklemeyi birak ki (k.peder ve anne) benim kvalidem benim evime bana sormadan hemde ben lohusayken kac kere yemekli misafir kabul etti.bizimki seninkinden beter,gecende beni aradi ablamlari iftara alicam sende gel yemeklerimi yap dedi yaparmisin yok yani.kvalideler diye her turlu seyi kendilerine hak goruyorlar.nasil olsa gelin birsey diyemez diyincede cevap veriyo terbiyesiz olur.onlarinki hadsizligin son safhasi. N NisaZumra
Ah canım bi senin kaynanan değil öyle,bende de var ondan bitanee ama napacağız görmezden geleceğizBugün kayınvalidem beni aradı, yarın iftara buyur gel kızım (başkalarınıda çağırmış) sende gel dedi. Bense misafir çağırdığımı bu yüzden gelemeyeceğimi belirttim kendisine. Sordu tabi kimi çağırdın,bende halagilleri dedim.Yani eşimin 2 halasını ailecek çağırdım. Kayınvalideni niye çağırmıyorsun diye düşünenlere onu annemlerle ağırladım bile. Çok kalbalık çağırmayı sevmiyorum. Sonra telefonda bana;iyi yarin zaten tek kadinlar geliyor,babanda size gelir dedi. Hiç gelebilirmi felan yok. Bende olur dedim. Kendiside eee oldu zaten dedi. Sinirlendim ama birşey demedim. Neyse..bugünde annemdeydik iftara tam kalkıyoruz dış kapıdayız,annemle kayınvalidem konuşuyor. Annem diyorki bende yarin iftarda evdeyim bizim kız(ablam olur) dışarda yapcak iftarı. Kayınvalidem demezmi eee sende nisazümraya git yarın misafiri var. Sinirden neyapacağımı şaşırdım o an. Allahtan eve gitmeye yakındı yoksa eminim birşey söylerdim. Bir günde bir insan bu kadar sinir edebilirmi gelinini ya. Ben onun misafirine karışıyormuyum sanki onamı kalmış benim düzenlediğim iftara birilerini çağırmak. Mesele kayinbabamla annemin gelmesi değil,mesele hanfendinin kafasına göre hadsizce misafirlerime birilerini eklemesi. Hala çok sinirliyim gercekten...
Benimde yasadigim milyon tane olay var neler neler delirmedigime sukur ediyorum.benim kvalide cok zor bir karakter asiri sinir yipratici..cekiyorum cunku arkamda ailem yok bana destek olacak bilmiyiru. Dua etmekten degismesinimi dilemekten baska care yok.gerci huylu huyundan da vazgecmez.Sizinkilerde zor bir versiyonmuş ama kayinvalidemin misafirime burnunu sokmasının daha başka hikayeleride çok bende. Bide yapısı itibariyle emir kiplidir hemde çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?