Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sitede ne zaman İzmir ve İzmir'in hanımları üzerine konu açılsa malesef topikte istenmeyen tartışmalar çıkıyor,bu sebeple lütfen rica ediyorum seçtiğimiz kelimelere,yaptığımız yorumlara özen gösterelim.
Türkiye kendini daha yeni yeni aşıyor.yani kadınlarımız kendilerine bakmayı yeni yeni keşfettiler.daha önceki yıllarda öylemiydi;
Ama İzmir hiç değişmedi, cumhuriyetin ilk yıllarında gayrimüslimlerin çoğunlukta olması nedeniyle halkta etkilendi ve bakımlı olmak konusunda taviz vermedi.ama o dönemlerde ve ondan sonraki yıllarda anadoludaki kadınlarımız böyle değildi?hiç olmadı, çok daha kapalı ve yoksulluk vardı.Bir bakıma gizleniyorlardı.
ama izmir kadınları hiç gizlenmedi.bu sebepledir ki adları çıktı güzele.darb-ı mesel oldu.
tabi genetik özelliklerlerde söz konusu olabilir.
Ama şu anda bu geçerli değil.Zaten Türk kadınları genel itibariyle normaller,izmir'de buna dahil.
Açıkcası ben İzmşr kadınlarını beğenmiyorum,sadece vucutlarını deşifre ettikleri için göze öyle geliyor.
bu yaz tatile gittim,kadınlar plajı diye bir yer var, orada rahat rahat güneşlenirim diye....
oooooooo oraya çarşaflı kadınlar geldi,bikinileriyle girdiler denize ne güzel kadınlar vardı ya, hayret ettim süt gibi vucutları(güneş görmediği için galiba)kendileri de çok güzel, gözlerimi alamadım...
onların çoğunluğu anadolulu kadınlar, yani kıyı bölgelerimizden değiller, ve çok güzellerdi.
güzellik göreceli bir kavram.ama izmir yavaş yavaş etkisini yitiriyor bu konuda.
bölge olarak söylenecek olursa bence İtalyan kadınları çok güzeller....ama ne demişler
Yüzü güzele 40 gün doyulur,
Huyu güzele 40 yılda doyulmazmış.
güzel olacağız diye bazı değerlerimizide yitirmemek lazım.
sevgiler.
İzmirliler güzel ya da çirkin mevzusuna girmeyeceğim.:mymeka:Halede şu doğal değiller mevzusunaŞunu söylebilirim sadece memleketim her bir yeri ayrı güzel :1rolleyes:
İzmirli bir kız; kimseye bağlanmaz, çok gerekiyorsa bağlar.
İzmirli bir kız; asla normal kola içmez. Diet kolanın yanında, en kalorilisinden pasta yer
İzmirli bir kızın; boyuyla kilosu arasındaki fark asla 20'nin altında olmaz.
İzmirli bir kız; zekâsını kanıtlamaya çalışmaz. Dünya alemin bildiği bir seyin kanıtı olmaz tabii ki.a.s
İzmirli bir kız; hastalıktan ölse bile kuafördeki randevusuna geç kalmaz.bayanssulusmile
İzmirli bir kız; erkekleri sınıflara ayırmaz. Sadece en iyileri bilir, tanır, çıkar. Canı isterse
evlenir.
İzmirli bir kız; baştan çıkmaz, çıkarır.aklinialirimsmile
İzmirli bir kız; kumruyu bir cins kuş sananlara, her kuşun etin yenmeyeceğini çok güzel öğretir.:dilcikar:
İzmirli bir kız diğer bir İzmirli kızı tırnaklarından tanır.
İzmirli bir kız; kaprisin Allahını yapar.
İzmirli bir kızı; tanımlayacak bir cümle yoktur. Çünkü mükemmelin tanım yoktur!yerimseniben
İzmirli bir kız; toplum içinde ağlamaz olsa olsa gözüne kirpik kaçmıştır.
İzmirli bir kız; kendisi hakkında yapılan olumsuz eleştiriler dinler. Bu arada hep bi alttaki maddenin ne kadar doğru olduğunu düşünür durur.
İzmirli bir kız; kızdığı zaman, ortalıkta olmamanız tavsiye edilir.
İzmirli bir kız; uyuşturucu kullanmaz. Uyarıcı olarak kendi üstün ve özgün yeteneklerini
kullanır.
İzmirli bir kız; canı isterse her şeye bir kulp takabilir.
İzmirli bir kız; en popüler mekanlarda babasının yeriymiş gibi rahat davranır. Kasmaz!
İzmirli bir kız; her yola gelir. Yeter ki canı çeksin.
İzmirli bir kız; vazgeçmez!
İzmirli bir kız; kafeinsiz kahve içer.
İzmirli bir kız; içince sapıtmaz. Sapıtması için içmesine gerek yoktur.
İzmirli bir kız; annesine tapar. Babasına toz kondurmaz.
İzmirli bir kız; otobüse ve minibüse binmez. Toplu taşıma araçlarına, halkından uzakta kalmamak için biner.
İzmirli bir kız; kuaförünün söylediği her şeye inanıp, saçını abuk sabuk kestirip boyatmaz.
İzmirli bir kız; cömerttir. Kullanma tarihi geçmiş ve defolu erkekleri halkına bahşeder.
İzmirli bir kız; bir çakar, bi de duvardan yersiniz.:mymeka:
İzmirli bir kız; Fazla abukluklara gelmez. Ona göre!lmaz:
En son ve en gerçeği, en güzel kızlar İzmirlidir. zemuszemus
Türkiye kendini daha yeni yeni aşıyor.yani kadınlarımız kendilerine bakmayı yeni yeni keşfettiler.daha önceki yıllarda öylemiydi;
Ama İzmir hiç değişmedi, cumhuriyetin ilk yıllarında gayrimüslimlerin çoğunlukta olması nedeniyle halkta etkilendi ve bakımlı olmak konusunda taviz vermedi.ama o dönemlerde ve ondan sonraki yıllarda anadoludaki kadınlarımız böyle değildi?hiç olmadı, çok daha kapalı ve yoksulluk vardı.Bir bakıma gizleniyorlardı.
ama izmir kadınları hiç gizlenmedi.bu sebepledir ki adları çıktı güzele.darb-ı mesel oldu.
tabi genetik özelliklerlerde söz konusu olabilir.
Ama şu anda bu geçerli değil.Zaten Türk kadınları genel itibariyle normaller,izmir'de buna dahil.
Açıkcası ben İzmşr kadınlarını beğenmiyorum,sadece vucutlarını deşifre ettikleri için göze öyle geliyor.
bu yaz tatile gittim,kadınlar plajı diye bir yer var, orada rahat rahat güneşlenirim diye....
oooooooo oraya çarşaflı kadınlar geldi,bikinileriyle girdiler denize ne güzel kadınlar vardı ya, hayret ettim süt gibi vucutları(güneş görmediği için galiba)kendileri de çok güzel, gözlerimi alamadım...
onların çoğunluğu anadolulu kadınlar, yani kıyı bölgelerimizden değiller, ve çok güzellerdi.
güzellik göreceli bir kavram.ama izmir yavaş yavaş etkisini yitiriyor bu konuda.
bölge olarak söylenecek olursa bence İtalyan kadınları çok güzeller....ama ne demişler
Yüzü güzele 40 gün doyulur,
Huyu güzele 40 yılda doyulmazmış.
güzel olacağız diye bazı değerlerimizide yitirmemek lazım.
sevgiler.
İzmir'de bi'sürü üniversite var ve bu ünilerde okuyan öğrencilerin yarısının kız olduğunu düsünürsek..
Ünilere Türkiye'nin heryerinden öğrenciler geliyo , dolayısıyla İzmir'in diil Türkiye'nin kızları güzel..
Bir de cok bakımlılar bakımlı kadın da güzel görünür mantıgıyla gayet mantıklı bir açıklama oldugunu düsünüyorem.