Niye kıskanıyorum

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Yazmakla yazmamak arasında bocaladım ama yazayım dedim. Bu arada gerçekten derslerime çalışıyorum, verimli çalışıyorum en azından. Bakmayın burada çok aktif gibi göründüğüme. Bir nevi içimi boşaltıyorum burada. Sosyal medya hesaplarım var ama hiç kullanmıyorum, geçen gün babam bana kendi telefonunu vermişti bir şeyi becerememiş benden rica etti. Ben de yaptım hem de babamda İnstagram yüklü bir gireyim bakalım neler olmuş dedim. Girdim eski sevgilim aynı zamanda ekli bende çünkü kötü ayrılmadık. Onun fotoğrafları ve hikayeleri çıktı. Danimarka' ya bilim fuarı için gitmiş. Onu öyle görünce çok kıskandım. Halbuki ne kadar olgunluktan uzak bir davranış. Ya bilmiyorum ben kötü bir insan mıyım sizce? İnsanlar eski sevgilisinin yeni sevgililerini kıskanır, ben başarılarını kıskanıyorum. Sanki sevgilim değil rakibim. Ayrıca çok da özgüveni yüksek birisi. Sevgili olduğumuz dönemlerde bana, belki üniversiteyi Danimarka'da okurum diyordu. Olur mu bilemem tabii. Ama bazen de diyorum ya orada okursa? Ben onu daha tam unutamadım. Danimarka'da okursa bir daha onu ömür boyu göremem. Okuyanlara teşekkürler. İçimi döktüm yalnızca.

E söyle madem sen unutana kadar gitmesin, sonra gider.

Eski sevgilinin başarılarını kıskanmak yerine sen bir şeyleri başarmaya çalış

Kötü bir insan olup olmadığını burdan nasıl anlayabiliriz sence ? Birebir görüyoruz sanki seni....
Bence sen de kendine güvenmeye başla, zira lazım olacak...

Kötü bir insan olup olmadığını burdan nasıl anlayabiliriz sence ? Birebir görüyoruz sanki seni....
Bence sen de kendine güvenmeye başla, zira lazım olacak...
Yok hani başarısını kıskandım ya, o açıdan dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…