Pazar günü konsere gideceğiz ama kocam tam da beklediğim gibi yaptı ve bana bugün sende bayanlarla gidersin de mi dedi. ben bayanlarla değil kocamla gitmek istiyorum. bu evlendiğimizden beri birlikte gideceğimiz ilk konser. günler öncesinden bana kuzeninin sevgilisininde geleceğini söyledi ve bende ona ' benim arabamla gelmesin de ne isterse yapsın' dedm. benimde çok yakın arkadaşımdı kız ama sonra müthiş bi kıskançlık krizine girdi. 'sen benim dayımı elimden aldın' dedi bana. kocama dayı diyor. ve benden kıskanıyor onu, işe bak. sevgili kocam da kalkmış bugün bana sende onlarla git diyor. gitmem bana ne ya. çok istiyorum gitmeyi onlarla gitmektense gitmem daha iyi diyorum. içim gidiyor bi yandan da. günlerdir gideceğim diye hesaplıyordum ama kocamla ve kendi arabamızla gideriz diye düşünüyordum. gideyim mi bilemiyorum şimdi. ne yapayım?
yakın arkadasın ve sonrasında senın onun için söylediğin laf ..cok kıskançtı... demek ki pek yakın değilmiş arkadaslıgınız neyse eşin gitmek istemiyorsa yapacak bir şey yok sanırım gönlü olupta gelirse konserden zevk alırsın ama zorla gelıyorsa sanada zehir olur
Pazar günü konsere gideceğiz ama kocam tam da beklediğim gibi yaptı ve bana bugün sende bayanlarla gidersin de mi dedi. ben bayanlarla değil kocamla gitmek istiyorum. bu evlendiğimizden beri birlikte gideceğimiz ilk konser. günler öncesinden bana kuzeninin sevgilisininde geleceğini söyledi ve bende ona ' benim arabamla gelmesin de ne isterse yapsın' dedm. benimde çok yakın arkadaşımdı kız ama sonra müthiş bi kıskançlık krizine girdi. 'sen benim dayımı elimden aldın' dedi bana. kocama dayı diyor. ve benden kıskanıyor onu, işe bak. sevgili kocam da kalkmış bugün bana sende onlarla git diyor. gitmem bana ne ya. çok istiyorum gitmeyi onlarla gitmektense gitmem daha iyi diyorum. içim gidiyor bi yandan da. günlerdir gideceğim diye hesaplıyordum ama kocamla ve kendi arabamızla gideriz diye düşünüyordum. gideyim mi bilemiyorum şimdi. ne yapayım?
Yok canım erkek arkadaşları henüz bekar, hepsinin sevgilisi var ama evli değiller. bazılarının sevgilisi de gelecek. işte erkeklerin süşüncesi şu; kızlar birlikte gitsin erkekler birlikte. herkesin arabası yok çünkü. herkes çift olarak gidemez yolda.Bende tipki senin gibiyim. Her ne olursa, olsun, eşimle birlikde yapmayi istiyorum.
senin durumunda olsaydim, eminim yine zadece eşimle başbaşa olmayi tercih ederdim.
Bazi bayanlar, bu konuda cok rahatlar, nasil başariyorlar, anlamiş degilim. Aslinda bende 40 yilda bir, başkalarina takilmayi isterdim.
Ama seni cok iyi anliyorum, eşini bu yüzden anlayamiyorum. Bir kere yüz verdinmi artik, sürekli nezaman bir şey yapmak isteniz, sen kadinlara, ben erkeklere takilayim der!
bu arada anlayamadim bir şey var, herkez bir birini taniyor, herkezin eşi varsa, neden ayri takiliyorsunuz? bunu anlayamadim! gayet heb birlikde olabilirsiniz.
Aklima kötü, kötü şeyler geliyor, ayri takilalim denildiginde....:44:
konser alanında beraber olacaksanız neden ayrı ayrı gidiyorsunuz anlayamadım:44:eşin niye seninle gitmiyor ki
Niye ayrı gitmek isterler anlamam doğrusu gitme arkadaşım gitme sen gitme ki onun da burnundan gelsin bi zehir etmede evde lazım ki anlasin iyice ne kadar evlusiniz canım bu arada daha yeniyse hiç ama hiç musade etme bence
üzüm mü yiyeceksin bağcı mı döveceksin
madem ayrı ayrı ama aynı yere gideceksiniz gidin dönüşte birlikte dönersiniz
Bu arada konu dışı ama kimin konseri bu ve nerede? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?