Niye kocam benimle gitmiyor ki konsere ? :(

Malatya merkez de Mustafa Yıldızdoğan konseri var.

Mustafa Yıldızdoğan kim:44:
Bence eşiniz saçmalamış 8 aylık evlisiniz ama karısından çok arkadaşlarını mı düşünüyor...
aksine konser alanı kalabalık olur seni kızlarla bırakmaması lazım diye düşünüyorum:26:

Bence bekarlarin Eline hic kocani teslim etmemen gerekir. Artık o evli bir adam, bekarlarla işi yok. Gercekden zor bir durum, Allahdan benim eşimi bu konuda hiç uyarmana gerek yok, çünkü kendisi gayet iyi kavrıyor. Guzel bir dilde anlatmaya çalış.

Hee simdi anladim durumu sen esinle beraber arabanizla gidin arkayada bi cift alin boylece rahatsiz olmazsiniz,ayri ayri arabalarda koloni halinde degilde konvoy halinde gidin problem cozulur sanirim

Kesinlikle böyle yapacağız Ben gitmiyceemm dedim ne demek ben gitmiycem, sen gitmezsen bende gitmem sonra da pişman oluruz dedi. Benle gitmeyeceksin ama dedim, birlikte gideceğiz ayarladım ben dedi ve senin dediğin fikirle geldi karşıma. Çok mutlu oldum bende tabi

:))) sevindim sorun cozuldu.iyi eglenceler o zaman :))

:))) sevindim sorun cozuldu.iyi eglenceler o zaman :))

Teşekkür ederim evet sorun çözüldü. gittik geldik bile. Harika bi gece geçirdim. Çooookkkk seviyorum kocamı, bağıra çağıra şarkılar söyledik birlikte, gözlerimizin içine baka baka hemde. Yıllardır her konserde yaptığı gibi yine konser hatırası küçük bi hediye bile almıştı bana. hiç farektmedim eve gelince verdim. çok mutlu oldum. Ben çok bencilim sanırım, verdiğim tepkilere sonradan hep pişman oluyorum böyle.

ßen gitmezdim:) eşimle gitmeyi istiyorum sonuçta gitsemde zewk alamazdım :) evde onunda seveceği baska bi plan yapardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…