arkadaşlar yazdıklarınız için çook teşekkür ederim. ailemle uzak yerlerdeyiz, üniversiteyi kazandıktan sonra hep uzak kaldık mesafe olarak. birşeyleri anlattığım zaman anlayacağını hiç zannetmiyorum çünkü dedim ya;
-babam düğün yeni yaptık borcum çok diyorum - borcun bitince beklerim diyor
-valla borcumuz çok biliyorsun herşeyi kendimiz yaptık diyorum -ne olacak 2kişi çalışıyorsunuz 1 yılı geçmez biter sizin borç sıra bize gelir diyo
-baba biz yolun başındayız senin evin var araban var emekli olmuşun ek gelirinde var bizim iki maaşımız var ama borçtan başka birşeyimiz yok dedim -olsun olsun hepsini yaparsınız diyo.
ya bir baba nasıl bunları derki.
bu arada bir ablam var çalışmıyor ondan para bekleyemeyeceği için sürekli tarla bahçe işine yardıma çağırıyor.diğer kardeşlerde okuyor. ha bakın o noktaya değinmedim. ben seni okuttum sende kardeşlerini okutacaksın diyor. hiç ilgilenmiyor zaten çocuklarla ve ben zaten emekli biraz onlarla ilgilenmesini okullarına gitmesini söylediğimde, ben daha bakamam sen ilgilen kardeşlerinle diyor. hatta benim yanıma vermek istiyor ben bakacam okutacam ama insaf dimi yeni evliyim kardeşimde malum heep başı boş kaldığı için resmen serseri.
oof of... Anneme üzülüyorum zavallı kadın, düşünsenize evletlarından için bile ne koparırsam ne yaptırırsam kardır diye düşünen bir insan elin kızına neler yapmaz.
bu arada bazılarınızın dediği gibi eşimlede sorun olabilir. zaten diyor da. hayatım senin baban okuttum okuttum sende bana bakacan diyorda sen sürekli çalıştın üniversitede zaten para mı yolluyodu baban sana, hem kaba bir hesap yapsak kim kime ne kadar para verdi diye senin ona verdiğin onun sana verdiğinden daha çoktur diyo. haklı adam ne diyebilirim. illaki babadır manevi borç ödenmez ama maddi borcumu fazlasıyla ödedim ben. şimdi memleketime gidecem bakalım neler olacak neler duyacağım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?