Niye yaşımla ilgili bunalımdayım?

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
40
Arkadaşlar merhaba,

Ya ben 32 yaşındayim ve son zamanlarda galiba yaşımı takar oldum,biliyorum aslında saçma,fakat sanki bir benmişim böyle hiseden ve kafaya takan.

Halbu ki içimde var bir çocuk :)

Offf bu takıntı hastalıgım yok mu ahh,ya böyle olursa ne olur, ya şöyle olursa ne olur,
ya o olunca bu olursa.....diye diye diyeeee.

Ki biliyorum özgüven eksikligi bunların sebebi..

Az dertleşmek istiyorum....

ben de 30 oldum ama hiç 30 hissetmiyorum sorana 25 diyesim geliyor gerçekten yıllar nasıl geçmiş anlamadım :)
bence rakama takılmayın hissettiğiniz önemli...

Ben daha yeni 30 oldum ama sanki 30 yaşla birlimte dahada bir olgun hissediyorum kendimi.Daha kendine güvenen daha olgun biri oldum sanki.her yaşın ayrı bir güzelliği var tabiki ama ben yaşımı seviyorum.yaşlanma korkusunuda saçma buluyorum.yaşlanınca ölücez diye korkuyorlar.sanki sadece yaşlılar ölüyor.nerden biliyorsunuz yaşlanınca ölüneceğini.her anınızın tadını çıkarız belki yarına bile çıkmıycaz.hayattan zevk alın ileriyi düşünüp kaygılanmaktan geçmişe bakıp özlemekten şimdiyi düşünemez olduk.

Arkadaşlar merhaba,

Ya ben 32 yaşındayim ve son zamanlarda galiba yaşımı takar oldum,biliyorum aslında saçma,fakat sanki bir benmişim böyle hiseden ve kafaya takan.

Halbu ki içimde var bir çocuk :)

Offf bu takıntı hastalıgım yok mu ahh,ya böyle olursa ne olur, ya şöyle olursa ne olur,
ya o olunca bu olursa.....diye diye diyeeee.

Ki biliyorum özgüven eksikligi bunların sebebi..

Az dertleşmek istiyorum....
32 neki esim 47 birde onu dusun :D
ve kendini 20 gibi hisset ... zipla

35 oldum, 30 hissediyorum, 25 gösteriyorum, ama ne fayda, giden ömürden gidiyor...
biliyorum ki 10 sene sonra saçlarımda beyazlar yüzümde çizgiler olacak, çok korkuyorum, zamanı dondurmak istiyorum hiiç sevmedim 30+ları :olamaz:

26 oldum ve bana bu bile fazla geliyor...18 lerdenyken 20 ler cok uzak gelirdi.
20 lerin basinda ise 25 ten sonrasi cok buyuk gelirdi...yasadikca garip geliyor.
Diyorum keske sunu da yapsaydim bunu da yapsaydim.
En basitinden cok güzel bi salopet elbise begendim almak istiyorum ama diyorum ki yasim kaldirir mi: ) gerci minyonum ve 3 yasinda kizimla goren kızım oldugunu soyledigimde cok sasiriyor,genelde kardeşim saniyorlar ama yine de bu his var bende de.
Bu yuzden ne istiyorsam yapmaya calisiyorum cunku biliyorum ki 30 oldugumda da 26 imda yapamadiklarimin pismanligini tasiyacagim.

Ben 37 olacağım, en çok +30lari sevdim. Orta yaş olgunluğu çok başka bir şey. Kendinize güveninizin pik olduğu dönemler bunlar. Kıymetini bilin.

Ben daha yeni 30 oldum ama sanki 30 yaşla birlimte dahada bir olgun hissediyorum kendimi.Daha kendine güvenen daha olgun biri oldum sanki.her yaşın ayrı bir güzelliği var tabiki ama ben yaşımı seviyorum.yaşlanma korkusunuda saçma buluyorum.yaşlanınca ölücez diye korkuyorlar.sanki sadece yaşlılar ölüyor.nerden biliyorsunuz yaşlanınca ölüneceğini.her anınızın tadını çıkarız belki yarına bile çıkmıycaz.hayattan zevk alın ileriyi düşünüp kaygılanmaktan geçmişe bakıp özlemekten şimdiyi düşünemez olduk.
Evet malesef işte takıntı... Dedigin gibi yaşlanacagımızın ne garantisi varsa sanki

Taslanmak istemiyorum ama 23 yasima girmeme az kaldi cok kotu hissediyorum en guzel yillarim bitiyormus gibi geliyor.

Istemedigimiz bir hayat yasiyoruz diye mi acaba bu duygu?
Evet,sanki eksik yaşıyacagız,dahası olsa gibi düşünceler,gerçi toplumsal olumsuzluklar ve insanlıgın gidişatıda bence sebep bu düşüncelerimize

26 oldum ve bana bu bile fazla geliyor...18 lerdenyken 20 ler cok uzak gelirdi.
20 lerin basinda ise 25 ten sonrasi cok buyuk gelirdi...yasadikca garip geliyor.
Diyorum keske sunu da yapsaydim bunu da yapsaydim.
En basitinden cok güzel bi salopet elbise begendim almak istiyorum ama diyorum ki yasim kaldirir mi: ) gerci minyonum ve 3 yasinda kizimla goren kızım oldugunu soyledigimde cok sasiriyor,genelde kardeşim saniyorlar ama yine de bu his var bende de.
Bu yuzden ne istiyorsam yapmaya calisiyorum cunku biliyorum ki 30 oldugumda da 26 imda yapamadiklarimin pismanligini tasiyacagim.
Bende 26 oldum 30a az kaldı diyorum.benimde 2 çocuğum var. Biri 5,5 yaşında.tabi herkes şok oluyo iki çocuk annesiyim deyince.her yaşın bi güzelliği var tabi ama.yaşlılık korkusu bendede var maalesef.

Back
X