Niye yaşımla ilgili bunalımdayım?

Arkadaşlar merhaba,

Ya ben 32 yaşındayim ve son zamanlarda galiba yaşımı takar oldum,biliyorum aslında saçma,fakat sanki bir benmişim böyle hiseden ve kafaya takan.

Halbu ki içimde var bir çocuk :)

Offf bu takıntı hastalıgım yok mu ahh,ya böyle olursa ne olur, ya şöyle olursa ne olur,
ya o olunca bu olursa.....diye diye diyeeee.

Ki biliyorum özgüven eksikligi bunların sebebi..

Az dertleşmek istiyorum....
sizin yaşınızdayken takmazdım
37 yasındayım suanda
görenler en fazla 30 derler , ben de kendımı hala cocuk gbi görürürm ancak bir de gerçekler var
ortalık suanda 95-2000 doğumlularla doldu

yaslanmak benım de en buyuk korkum
sanki ölüme yaklasıyor gbi hissediyorum kendimi, sıram geliyormuş, ne için çabalayacakmışım gibi bazen...

sizin yaşınızdayken takmazdım
37 yasındayım suanda
görenler en fazla 30 derler , ben de kendımı hala cocuk gbi görürürm ancak bir de gerçekler var
ortalık suanda 95-2000 doğumlularla doldu

yaslanmak benım de en buyuk korkum
sanki ölüme yaklasıyor gbi hissediyorum kendimi, sıram geliyormuş, ne için çabalayacakmışım gibi bazen...

Yanlız degilsin,amaaan onlarda yaşlanacak birgün,annem eskiden derdi kızım kıymetini bil,bu genclik kalmaz sende'de.
Bizde gencti herşey daha bi kolaydı derdi

Oo siz bayağı erkenciymissiniz
Ben 91 liyim.bir kızım var sadece.
Baska da cesaretim yok
Bende daha cok su his var.
Daha cok yer gormeliyim,daha cok okumaliyim,daha cok eglenmeliyim...
Kızımla esimle dunya turu yapmak istiyorum.
Bunun yanisira sinamaya gittigimizde universiteli genc gruplari gorunce cok imreniyorum.bende cok eglendim uni yillari ama yine de ozluyorum o gunleri...
Sanirim surekli gecmise bi ozlem oluyor herkeste..
Bu atda Allah bagislasin evlatlarinizi
Amin canım cümlemizinkini.bizimde hayalimiz Türkiye'yi ve dünyayı gezmek.tabi çocuklarımız büyüyünce.

Back
X