- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Evet agliyorum evet belki sacma gelecek bazilariniza ama evet ben mutsuzum bu sehirde burdaki insanlar yuzunden bu sehirde olamayan ailelerimiz yuzunden kimsemizin olmadigi bu sehirde yasamaktan ve evet ben agliyorummm hickirarak beni bu saatte bunlari yazmaya zorlayacak kendimi bu kadar kotu hissetmemi saglayacak ne oldu bilmiyorum ama kimsesiz hissediyorum kendimi tanimadigim bilmedigim bi sehirde anamin babamin olmadigi bi yerde karanlikta icim daralinca gidecegim korktugumda, kendimi yanliz hissettigimde hadi bana gel diyecegim kimsem yok niye yasiyorumki ben burda niye... iki yuzlu insanlarin, menfati icin yasayanlarin, birbirinin kuyusunu kazanlarin, sirtimi dondugumde sirtimdan vurabilecek insanlarin yuzume gulup arkamdan sovecek insanlarin arasinda ne isim var benim... gercek dost diyebilecegim kimsemin olmadigi sevdiklerimin,beni sevenlerin yanimda olmadigi bi yerde niye yasiyorum ki ben niye sebep niye kendime soruyorum ama cvp yok.
bende şuanda üzgünüm ve ağlamaklıyım..
sorunumda senin bu yazdıkların..Gurbetteyim ve yapayalnızım..eşim evde ama diğer odada aynı evde iki yabancıyız...sırtım bıçak izleri dolu,dost bildiklerimin izleri..
Aynı yaşadığım duyguları yazmışsın ne garip..Bu kadar benzer olamazdı sanırım yazdıkların...saat gecenin 4 u ve ben hala uyumadım...
Canim esinle niye ayrisiniz onlarin desteginede cok ihtiyacimiz var ben esimlede kusunce daha bi zor oluyor o yuzden kusmemeye ozen gosteriyorum.
Gercek dostta gelince canim artik kalmamis kim kimle arkadas kim dost bilemedim ben bu sehirde hic bir mecburiyetimiz yok bu ulkede yasamaya kimsemiz yok benim azda olsa derdimi dinleyecek uzuntumu paylasacak bi sirdasim olsa belki bu kadar olmaz ama kime gulduysek kimi evimize soktuysak yilan cikti isi biten cekip gitti. Burda amca teyze akrblarim kuzenlerim var ama gercek dost arkadas en onemlisi anam babam yok mutlu degilim degilim olamiyorum
Haklısın kime dost diyorsak,hainlik görüyorum bende..Ben herkese yardım ederim,yoldaş olurum,yarar sağlarım,arkadaşlık kurmalarına vesile olurum ama bana kimse bir hayır yapmaz..ne kollanırım,ne arkamda durulur anca nispet yaparlar,yaralamaya çalışırlar,bundan zevk alırlar..Allahtan başka dost yok..Buna inanıyorum ben..
Eşime gelince, o sebep oldu gurbete gelmeme..Ailesinin karşısında dikilip beni sahiplenebilirdi ama o kaçmayı seçti..Gurbette yapayalnız yaşamama sebep olduğu için ona çok kırgınım..Kırgınlığım çok büyük...Kinci değilim asla ama hayalkırıklarım çok..
Yazmak istediklerimin geri kalan kismini sen yazmissin bende esim yuzunden burdayim bende bazen soyleniyorum neden geldik durmamiz icin yasamamiz icin bi sebep soyle diye yok diyor gidelim geri donelim diyorum biraz daha duralim kendimizi toplayalim donelim diyor bazen aldirmiyorum akisina birakiyorum bazende boyle icim aciyor
Eşimin işi gereği bende gurbetteyim...il il geziyoruz...birkaç ay sonra baska bi ile tayin olucaz..iki evladım var 8.5 yıllık evliyim,eşim çok şükür melek gibidir,gülden ağır lafini isitmedim..evine,bana çocuklarına adamistir hayatını ama gel gelelim burası gurbet..tam bir ana delisiyim,alisamiyorum,daha bi gün oldu gitti annem sureklide gelir,eşim anasindan ayırmaz ama yetmiyor..gelen yok giden yok akraba yok kardes yok..bazen diyorum koca sülalede gurbet bi banami düştü..Napayim benimde kaderimde gurbet varmış..allahım sevdiklerimin canını sağ etsin varsın ben çekerim hasreti...milleti hiç anlatmıyorum bile herkes kalleş,çıkarcı..yan komşum dışında hickimseyi almıyorum hayatıma...sabır arkadaşım..allahım yardımcımız olsun...
Yemin ederim benimde bir arkadasim bile yok..buda yaklaşık 6 yıldır yaşıyorum bundan evvel 3 yıl doğuda lojmandaydik iyi günlerimde oldu,ama daha çok entrika,çıkar,dedikodu,yiyici insanlarla karşılaştım..o yüzden buraya gelince kimseyi almadım hayatima,yan komşum dediğimde yaşıt degil yanlış anlama 50 yaşında torun torba sahibi bi abla,sürekli gezer evde durmaz...bakalım gittiğim yerde kimlerle karsilasicam...
e gezen birini bulmuşsun işte ne güzel..arada takıl peşine bi hava al gelYemin ederim benimde bir arkadasim bile yok..buda yaklaşık 6 yıldır yaşıyorum bundan evvel 3 yıl doğuda lojmandaydik iyi günlerimde oldu,ama daha çok entrika,çıkar,dedikodu,yiyici insanlarla karşılaştım..o yüzden buraya gelince kimseyi almadım hayatima,yan komşum dediğimde yaşıt degil yanlış anlama 50 yaşında torun torba sahibi bi abla,sürekli gezer evde durmaz...bakalım gittiğim yerde kimlerle karsilasicam...
Empati yapalım biraz canım...eşinin yerine bir geç, onun tarafından da bi bak bakalım hayata...Adam akşama kadar çalışıyor yorgun argın eve geliyor bir de üstüne suratı asık bir hatun ...Sonuçta o da gurbette değil mi kendi çapında?Tahmin etmiştim yaşça senden büyüktür diye..insan bir kere ağzı sütten yandı mı yoğurdu üfleyerek yiyiyor..çok haklısın. İnşallah gittiğin yerde çok iyi insanlarla karşılaşırsın.
bak ben nasıl üzgünüm nasıl çaresizim eşimle ağzımı açıp tek kelime konuşmadım o beni böyle üzgün gördüğü halde bana laf saydırıp geçti yattı..Horlama sesi eve yayılmış..Beni iyice soğutuyor kendinden git gide kapanmayacak bir uçurum yapıyor elleriyle....
Biz de gurbetteyiz. Sebepsiz değil, sebepleri var evet.
Ama bazen annemi, kardeşimi o kadar özlüyorum ki.
Psikopatça rüyalar görmeye başladım artık, kardeşimi balkondan düşerken falan görüyorum ne bileyim. Öyle şeyler. Geceleri uyuyamamaya başladım.
Canım benim, özlem duygusu hissetmemiz kadar doğalı yok. bir de yanımızda yöremizde bize yarenlik edecek birileri olmayınca yalnızlık duygusuyla bilinçaltımız daha da çok özlem duygusunu perçinliyor, hissettiriyor bize. Senin durumunda buna benziyor. E bilinçaltımızdaki çoğu şey de rüyalarda kendine vucut buluyor doğal olarak. İçini ferah tutmaya çalış, gün içinde bedenini yorar, beynini oyalarsan özlem duygusuna yoğunlaşmamış olursun inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?