niye yasiyorum ki bu sehirde niye hasretlik ceke ceke niye yasiyorum

Evet çözüm bulamadığı için konuşmuyor kaçıyor. Benim ne halde olduğumu gördüğü halde susuyor. Hadi çözemiyorsun hadi imkansız en azından insan karşısındaki kadını teselli eder,üzülme ağlama der..Benim hatam ben seni yıktım bu yalnızlığa der hatasını telafi etmeye çalışır. AMA nerde o düşünce yapısı...
ben isviçredeyim..oturduğum bölge hep yabancı hepsi isveç..Birtane Türk komşum yok..Eşim sabah kalkar işe gider gece gelir. Ben hep 4 duvar..dili öğrenmek için kursa gidiyorum ama olmuyor zorla sevgi olmuyor. Ben Avrupayı sevmiyorum,dedim ya eşimin susması,ailesine karşı ezik durması,beni sahiplenememesi yüzünden gurbete kaçmayı çözüm buldu olan bana oldu burda genç yaşta saçlarıma aklar düştü.. Beni gördükçe yani eserini utansın diyede saçlarımı bile boyatmıyorum..
ama adamın umurunda mı asla.
her erkek çalışıyor çalışır da ama bununki aşırı işyerini benden önce tutuyor..işyerinde asker olmuş resmen..
neyse sana çok tşk.ederim yorumun için...

Kızlar nerelerdensiniz bu arada..Ben aslen izmirlyim..ve tam bir izmir aşığıyım..ama suan tekirdağdayım,dedim ya iş gereği eşim astsubay o yüzden ışte bizim bu gurbetlik...

Ben isviçredeyim canım..Keşke benim eşimde mecburiyetten tayin olayı yüzünden gelmiş olsaydı buralara ama benim eşim keyfi geldi,korktu kaçtı gurbete getirdi beni..kaçkez karşı çıktım gitmem dedim üzerime yürüdü gidicez dedi..neden kaçıp geldiğini de sonradan ağzından duydum gizlice ablasına anlatırken o günden beri ona olan sevgim güvenim de yerle bir oldu bitti zaten..

Bu konunun açıldığı ıyı olmuş aynen bende gırbetteyım ne kadar zor bı durum yarabbııı anlatamam uc yıl bu yıl ama hala alışamadım cok zor ark ortamım sifir ot gıbı yasıyorum hıc aklıma gelmezdi bı arkadas arayacağım ama hayat iste kızlar bakın arkadas yok demeyelım burda kaynaşıyor iz ıste dertlerımızı paylaşıyoruz

Bu konunun açıldığı ıyı olmuş aynen bende gırbetteyım ne kadar zor bı durum yarabbııı anlatamam uc yıl bu yıl ama hala alışamadım cok zor ark ortamım sifir ot gıbı yasıyorum hıc aklıma gelmezdi bı arkadas arayacağım ama hayat iste kızlar bakın arkadas yok demeyelım burda kaynaşıyor iz ıste dertlerımızı paylaşıyoruz

en azından başka bir şehirde annen var benim oda yok tek başımayım eşim ve oğlum var tabii allah razı olsun ..

Çok üzüldüm benim başıma gelmedi ama sizleri görüyorum duyuyorum okuyorum içim bir tuhaf oluyor ne denir bilemiyorum tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu ben de evlendiğim ilk zamanlar benimseyemedim evimi yatağımı yastığımı bile aradım doğup büyüdüğüm evimin kokusunu bile aradım, keşke evlenmeseydim keşke annemin babamın dizinden ayrılmasaydım diyip ağladığımı da bilirim üstelik ben gurbette de değilim aynı şehirdeyiz istediğim her zaman annemi görmeye giderim onlar bana gelir yine de içim hep buruk kalır onlardan giderken ya da onlar bana geldiklerinde yolcu ettiğimde Allah size sizin gibi olanlara sabır ve güç versin Rabbim gönlünüze göre versin tüm istediklerinizi sadece yazmak istedim

Ah o bilinçaltı ne menem bişey, vücut bulduğu an bi yakalasam ne parçalıcam ben onu var ya.
Bu ara çok investigation discovery izliyom, ondan herhalde.

aynen canım yaaa. ne derdim varsa çözüm aradığımda hep altından bilinçaltı bir kayıt çıkıyor. Forumda da birilerine destek/yardım/öneri amaçlı yazdığım çoğu konuda hep bunun altını çiziyorum ki kendimizi tanımak için farkındalığımız artsın. Asıl sorunu bulunca doğru çözümü bulmak daha kolay oluyor çünkü....

Doğru diyorsun da hatasını kabul etmek her erkeğin harcı değil işte malesef....Yaradılışlarında hep güçlü/haklı olma içgüdüsü var :)

Zaman eskisi gibi değil malesef... Eskiden dostluk arkadaşlık komşuluk kavramlarının anlamı farklıydı. Teknoloji geliştikçe insanların birbiri ile yüzyüze iletişimi minimum düzeylere indi ...E madem öyle (güvenliğimizi de gözönünde tutarak ) biz de teknolojinin bize yarayacak tarafını kullanıcaz ve sanaldan da olsa yalnızlık duygusuna meydan okuyacağız :)

vaoov 17 yaşıma girdiğimden beri ailemden uzaktayım okul için ülkenin en batı ucundayken iş için en doğu ucuna gittim daha bu denli ağlamadım,ha aynı duyguları hissetmedim mi dibine kadar hissettim ama bu pozisyona hiç girmedim vallahi..Allah tez zamanda içinize rahatlık versin sizi güçlü kılsın diyeyim.

Banada arada geliyor canim bilmem adi özlem olsun ozleyincemi oluyor yoksa burdaki insanlardanmi kaynaklaniyor etrafda kimsemin olmadigini dusununce bole oluyorum. Allah herkesi yerinde mutlu etsin canlari sagolsun bir gun evimde bir kalabalikla uyanmak anneme babama bisi oldugunu duyup izine giderken sevinerek gittigim bitmek bilmeyen bu yollarin bolesine bi aciyla nasil bitecegini dusunuyorum. Cok dusunceliyim :)) galiba allahim dusmanima yasatmasin iyice doluyorum sonra patliyorum heralde. Kusura bakma

hiç bir mecburiyetiniz yoksa neden orada yaşıyorsunuz ?

Burda yasarsak daha iyi bi hayatimizin olacagini dusundugu icin esim burayi tercih etti parasi calisana iyi devlet issiz insana bile para oduyor parasi yani guya daha iyi bir gelecek. Turkiyede ailelerimizin durumu yerinde kendi evleri arabalari hepsi var sukur. Ama bende diyorumki donelim geri burdaki calistiginin yarisini orda turkiyede calis evimiz var calistiginida yememiz icmemiz birikimimiz cocugumuz icin harcariz ama sevdiklerimizin yan8nda oluruz cocugumuz onu seven basini oksuyan dedelerinin ebelerinin yaninda buyur burda kimsesiz yasamaz ama bilmiyorum sonumuz nolacak. Sadece butun cevre yasitlari geldigi icin geldi esim baska hic bi aciklamasi yok. Simdide bugun geri don deseler oda doner ama diyen yok

yok canım tek değilsin senin gibi olan çok bak hem sen bir kadınsın şimdiki evli erkekler bile bu tepkileri veriyorlar anamdan babamdan uzağım diye inleyip duruyorlar bir kadın olarak daha hassas olman normal ama alışmaya çalış

Ahh ahh 1,5 yildir doguda bir sehirde yalnizim. Esimin memleketi oldugu icin inat ediyor. Psikolojim altust oldu. Bipolardan panik bozukluga takinti hastaliga kadar hersey cikti. Hergun ilac kullaniyorum ayda bir psikiyatrideyim. 100 kilo oldum. Deger mi bunlar ask icin bilmiyorum ama birgun cekip gidicem burdan artik yeter diye.

İsviçrenin neresindesiniz? Oturduğunuz yer şehir merkezinden çok mu uzak?
Şu anda memlekete dönme şansınız yoksa, keşke olumlu yönlerini görüp, elinizdeki fırsatı en iyi değerlendirseniz...Güzel bir dil okulu çok keyifli olur mesela. Yabancı öğrenciler oluyor dünyanın dört bir yanından...Dil öğrendikçe kendinize özgüveniniz artar, daha sosyal olursunuz zaten
Ya biri beni alsa götürse şöyle 3-5 ay İsviçre, Fransa falan Ya da arkadaş lazımsa ben geleyim hemen

arkadaşım seninle o kadar benziyoruz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…