Niye?

ben çok sulugözlü olduğum için çok ağladım... dizi izlerken bile ağlarım :bbo: onun dışında annemi,babamı üzdüğüm zaman ağladım, ilk aşkımın ve son aşkımın bittiği zaman,en güvendiğim kişiyle olan dostluğum bittiğinde ağladım bazen olmamış bişey için ya olursa diye düşünüp ağladığım bile olmuştur :mymeka:

aynen bende cok duygusalim canimcigim herseye aglarim belli bi sebebim yok yani ama en cok agladigim dönem dogum yaptikdan sonra oldu piskolojim iyice bozulmusdu ve kaynanam cok üstümüze gelmisdi allaha haval etdim
hep derim akan her damla göz yasi keske mutlulukdan olsa diye

bende çok sulugözümdür herşeye ağlarım..sebebinin olup olmaması önemli deil içim huzursuzsa bile ağlayarak kendimi iyi hissedebilirim..

Çok duygusal değilimdir ama üzücü bir olay karşısında hemen ağlarım.
En çok ta kendim için ağlarım.
Kızarım bağırırım ama yinede bazen kendimi tutamam.

ben aglarım duygusalım...yaşlar hemen göz ucumda durur...........
en son kardeşim cok üzdü beni ona agladım......

Çok duygusalımdır.
Son bir kaç aydır zaten acaip duygusallaştım.

Daha az önce dizi izlerken agladım. Babamda aglamıştısenağlamasenağlama
o ne zaman aglasada bende aglıyorum. Ona içimden acıyormuyum başka şeymi? tarifinde zorlandıgım bir şey.
Babam 15 yaşlarındayken annesini kaybetmiş. Tek erkek. Bunların içimde yaşattıgı bir burukluk var içimde...

Dün gece yine agladım. Yastıgımı yine ıslattımsenağlama
Hayattan neyi istesem ben izin vermeden alıyor elimden ben direndikce daha cok şeylerimi alıyor elimdensenağlama
Bana bir sabır bir tekne lazım şimdisenağlama

her gün istınasız ağlarım.. ama hep kendıme ağlarım..

gözumun ucundadır gözyaşım.. haksızlıga aglarım..

yasadıklarıma ağlarım..

keşkelerıme ağlarım..

haberlere ağlarım..

film izlerken ağlarım..

Bir sevgilim vardı gençliğimde ona çok ağlardım..benneyaptımki
Bir başkası ile evlendim,kocam dedim,canım dedim,sorunlarımız oldu çok ama çok ağladım..:çok üzgünüm:
Ailemi üzdüm,onları çok şaşırttım(Allahıma çok şükür hiç utandırmadım),çooook ağladım..senağlama
Şu günlerde ise; bir tek kendime,hayallerime,emeklerime,bana çok ağlıyorum..

hiç ağlayasım yoktu laalecim
okudum sana ağladım
neden diye sorma bilmiyorum

çok kolay ağlarım,çok duygusalım çünkü...
tv deki bir haber için,doğu da görev yapan mehmetçikler için,
çocuk heberleri benim ağlamama bir sebeptir...
kızım hastalandığı zaman ya da çok mutlu olduğu zaman,
bize de bu mutluluğu yaşattığı zaman da ağlarım...
annemi,babamı düşünüp de ağlarım...
hiç tanımadığım birinin çaresizliği de beni ağlatır...
ama en çok ve en uzun eşimin rahatsızlığı dönemin de ağladım ve
hala yaşadıklarımız aklıma geldğinde göz yaşlarımı tutamam..
Allahıma şükürler olsun ki geçti o günler..
Rabbim bir daha yaşatmasın öyle günleri...
bak yine gözlerim doldu...
ağlamak da gülmek gibi insanı rahatlatıyor...
Allah kötü bir haberle ağlatmasın kimseyi...
sevgiler...

ben cok ağlarım...hanı derlerya sulugöz aynen öle...ama ençok anneme ağlarım..kıyamam ondan ağlarım..gene ağlıcam galıba..:

Bundan sonraki göz yaşların hep mutluluğun için aksın kaydirigubbakcemile3

Çok duygusal değilim belkide ama yüreğimin yandığı yerde kendimi tutamam bende.
Hep acı değilde birazda mutluluk karşısında ağlayalım.

ben çok ağlamam
özellikle başkalarının yanında ağlamak pek bana göre değil
tutarım kendimi manasızca
kaç yıllık arkadaşlarım bile görmemiştir benim ağladığımı
ama bu ağlamadığım anlamına gelmez
gönül telime dokunan her durum ağlatır beni
senin de dilediğin gibi mutluluktan da ağlarım...

çok sık ağlayanlardan değilim ben,hele de başkalarının yanında ağlamam çok nadirdir...
annemi kayettikten sonra her ANNE sözünü duyunca yanımda biri varsa yutkunur,bi off çekerim...senağlama
oğlum olmadan önce ben hiç sevinçten ağlamamış aksine tüm olumsuzluklar beni yıpratmıştı.senağlama ama hayatıma oğlum girince ilk kez sevinçten ağlamanın ne demek olduğunu anladım...allahım herkese nasip etsin böyle güzel sevinç ağlamaları...a.s.

baskalarının yanında aglayamazdım eskınden..kucuklugumden berı kendıme saklıdır her gözyasım..
ama cok aglarım ezelden..kendımı bıldım bılelı aglarım..bıraz yapıyla ılıskılı sanırım..asırı derecede hassas olunca ınsan herseye aglıyor benım gıbı..ama nıye agladı sorusuna cevap vermem gerekırse..
en cok kendıme agladım bugune dek..talıhsızlıgıme,kımsesızlıgıme ve birtürlü anlaşılamama dahası hep yanlıs anlasılmama..
evlenmeden önce simdi esim olan zata hasrettten ayrılıktan agladım cok..hem ne aglamak..
sımdı evliyız,vuslat vakti ama ben ne yazık ki daha cok aglıyorm sımdı..hayal kırıklıklarıma en cok..
bugun de agladım dün de..yarın da aglarım kesin..bitmek bilmeyen bir gözyasım var..buna da sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…