Evet istiyo onuda anliyorum inanclida bi insan ama allah vermiyo sanki benle alakali biseymis gibi davraniyo o kadar inanclisin allahtam geldigine inanip niye boyle davraniyo sanki benim yaptigim biseyYok ya öyle deme oda istiyo ondn acele edio ama sormasın yani hoş deil
Belli olmaz bak yeni lise arkdsmla knstum oda epeydir istiyodu eşi gitti askre öğrendi ki ikizlere hamileValla bilmiyom allah vermiyo vermiyo bi anda vericek dedigin gibi 4-5 tane ayni anda bana da oyle geliyo vallahi
Yani oda öyle eşin birşey demiyo muEvet istiyo onuda anliyorum inanclida bi insan ama allah vermiyo sanki benle alakali biseymis gibi davraniyo o kadar inanclisin allahtam geldigine inanip niye boyle davraniyo sanki benim yaptigim bisey
Ayyy ne güzel ama onada zordur şimdi eşi askerdeyken kıyamam ağrısı sancısı aşermesi var bu işin allah kolaylık versin onaBelli olmaz bak yeni lise arkdsmla knstum oda epeydir istiyodu eşi gitti askre öğrendi ki ikizlere hamile
Aynen ya insan her istdginide soyliyemez kiAyyy ne güzel ama onada zordur şimdi eşi askerdeyken kıyamam ağrısı sancısı aşermesi var bu işin allah kolaylık versin ona
Bisey demiyo canim ya ben dedim esime annen bak şöyle böyle diyor beni strese sokuyor hic olmicak oda diyoki annemde boyle bi insan ben ne desem kabul etmez yine söyler sanaYani oda öyle eşin birşey demiyo mu
Kim var yaninda ki kaynvldesi varmi kimden isticek bisey olursaAynen ya insan her istdginide soyliyemez ki
Evet kayni eltileri falan aynı yerdeler bbasi annesi falanKim var yaninda ki kaynvldesi varmi kimden isticek bisey olursa
Hm ne yapsn doğruBisey demiyo canim ya ben dedim esime annen bak şöyle böyle diyor beni strese sokuyor hic olmicak oda diyoki annemde boyle bi insan ben ne desem kabul etmez yine söyler sana
Yok kız giriyorum olmuyor tekrar başa dönüyo
Allah versin kızlarValla bilmiyom allah vermiyo vermiyo bi anda vericek dedigin gibi 4-5 tane ayni anda bana da oyle geliyo vallahi
Yok kız 4 tane de zor allah korusunAllah versin kızlar
Sorun varms galibaYok kız giriyorum olmuyor tekrar başa dönüyo
Deme öyle valla hayırlısını versin Allah bende üç tane var hepsinin tadı ayrıYok kız 4 tane de zor allah korusunbi tane yeter
Bana denk geliyo nedenseSorun varms galiba
Seninkiler seni pek yormuyo sankimDeme öyle valla hayırlısını versin Allah bende üç tane var hepsinin tadı ayrı
Kac yaslarindalarDeme öyle valla hayırlısını versin Allah bende üç tane var hepsinin tadı ayrı
Haaa hiç sorma çöktüm bacım dicem ama daş gibiyimSeninkiler seni pek yormuyo sankim
9-8-2 sayısal Loto gibiKac yaslarindalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?