- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Aman üzülmeye değmez baba olsaydı zaten bırakmazdı ne hali varsa görsün Allah sorar merak etmeValla helal olsun o zaman adammış. Benim annem ve babam bosandilar ve babam da kiz kardesim ve bendende boşandi resmen bizi hic arayip sormuyor heryerden engelledi kac yildir görüşmüyoruz
Agahahagagajahaha
Uff kafam çok karışık yaaaa kızımı aşıya gtrdum bgun artık 1.snif aşısı smdi yapiyolrms nyse bn tanidk bı hemşire ile knstm tartsmya girdim kizamk aşısı yapılmış bn korkym sspe hastalığı olsa Allah korusun düşman başına bile vermsn için içimi yiyor9-8-2 sayısal Loto gibi
Neyse konuyu degistirelim bariAman üzülmeye değmez baba olsaydı zaten bırakmazdı ne hali varsa görsün Allah sorar merak etme
Valla helal olsun o zaman adammış. Benim annem ve babam bosandilar ve babam da kiz kardesim ve bendende boşandi resmen bizi hic arayip sormuyor heryerden engelledi kac yildir görüşmüyoruz
Nasıl nasılUff kafam çok karışık yaaaa kızımı aşıya gtrdum bgun artık 1.snif aşısı smdi yapiyolrms nyse bn tanidk bı hemşire ile knstm tartsmya girdim kizamk aşısı yapılmış bn korkym sspe hastalığı olsa Allah korusun düşman başına bile vermsn için içimi yiyor
O ne kız hayırdır o nerden çıktı kiUff kafam çok karışık yaaaa kızımı aşıya gtrdum bgun artık 1.snif aşısı smdi yapiyolrms nyse bn tanidk bı hemşire ile knstm tartsmya girdim kizamk aşısı yapılmış bn korkym sspe hastalığı olsa Allah korusun düşman başına bile vermsn için içimi yiyor
Sspe işte kizamk ölümcül oluyo rabbim korusunNasıl nasıl
Uf duydum bı kac yerden bu aşıların ne pis olduğunu isteO ne kız hayırdır o nerden çıktı ki
Aman hep var dermişim alırım bırakmam sonra yolda karıştırır abi galan derlerSakallarım gelmiş ssjshshshhscoronadan beri kaşlar sakallar fora
Ah Allah korusun kuzum aklına getirme öyle şeyler yaaa bişey olmaz Allah’ın izniyleSspe işte kizamk ölümcül oluyo rabbim korusun
Korkma allah korur inşallahUf duydum bı kac yerden bu aşıların ne pis olduğunu iste
İşte hemen cikmiyo ki bu virüs beyne yerleşip çocuk yetişkin oldgnda öldürüyo birden ah ne kötü Allah'ım yaBende yaptırdım çocuklarıma iki büyüklere
Ay sorma kızzz of çıkmışlar örücem yakında kaptan jack spero gibiAman hep var dermişim alırım bırakmam sonra yolda karıştırır abi galan derler
İnşallah ya kurban oldgum kimsye vermsn böyle bı aci her zmn derim Allah'ım ben ailemin ccklrmin acisini bna erken yaşta gösterme yarrabim varsa öyle bişi ilk bna olsun isterimKorkma allah korur inşallah
Yok kuzum getirme aklına öyle şeyler Allah büyük bişey olmaz Allah’ın izniyleİşte hemen cikmiyo ki bu virüs beyne yerleşip çocuk yetişkin oldgnda öldürüyo birden ah ne kötü Allah'ım ya
Ay deme öyle Tabbim birbirinize bağışlasın inşAllahİnşallah ya kurban oldgum kimsye vermsn böyle bı aci her zmn derim Allah'ım ben ailemin ccklrmin acisini bna erken yaşta gösterme yarrabim varsa öyle bişi ilk bna olsun isterim
Onun gibi kimse olamazAy sorma kızzz of çıkmışlar örücem yakında kaptan jack spero gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?