Maşallah istiyormusun bitane daha cinsiyetleri ne9-8-2 sayısal Loto gibi
Maalesef olmaz artık.. koca uok ayrıca Allah bunlara ömür versin inşAllahMaşallah istiyormusun bitane daha cinsiyetleri ne
Rabbim sana bagislasin evlatlarini mutlu huzurlu ömür versin esinden ayrildinmiMaalesef olmaz artık.. koca uok ayrıca Allah bunlara ömür versin inşAllah
Amin canım inşAllah teşekkür ederim evet ayrıldımRabbim sana bagislasin evlatlarini mutlu huzurlu ömür versin esinden ayrildinmi
Benim annem babam ayrilar rabbim sana kolaylık versinAmin canım inşAllah teşekkür ederim evet ayrıldım
Allah herkese kolaylıklar versin teşekkür ederim Allah’ razı olsun inşAllahBenim annem babam ayrilar rabbim sana kolaylık versin
Anlasamadiysaniz uzatmanin manasi yok ama cocuklariniza zor olmuştur görüşüyorlarmı babalariylaNasip olmadı anlaşamadık
Tabiki ihmal etmez kesinlikle.. sorun bizim sorunumuz çocukları etkilemez etkilememelide sağlık olsun ne diyelimAnlasamadiysaniz uzatmanin manasi yok ama cocuklariniza zor olmuştur görüşüyorlarmı babalariyla
Burdayımmmjnci kızzzzzz nerelerdesin bakalım
Ahhh hoşgelmişin nerelerdeydinBurdayımmm
Valla helal olsun o zaman adammış. Benim annem ve babam bosandilar ve babam da kiz kardesim ve bendende boşandi resmen bizi hic arayip sormuyor heryerden engelledi kac yildir görüşmüyoruzTabiki ihmal etmez kesinlikle.. sorun bizim sorunumuz çocukları etkilemez etkilememelide sağlık olsun ne diyelim
Aaa niye acepBana bildirim gelmiyordu iki gündür sanki
Ya da aşağıda mı kalıyor bilmiyorum görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?