Oooooo hoşgeldinnnnnn canımmmMerhaba bende berivan Elazığ danbaşlık dikkatimi çekti gülmek deyince
BendeÇok üzüldümmmm ☹☹☹
Oooooo hoşgeldinnnnnn canımmm
Ya işte öyle olmuyo bazıları çok anneci oluyoAman zaten anası ve babasının dolduruşuna gelen eşten eş olmaz yaaaa
Allah Hayırlısını versin kuzummm
Aynen canım aynenAman zaten anası ve babasının dolduruşuna gelen eşten eş olmaz yaaaa
Hee gel canımAllah iyiliğini versin vallaha gulim diye girdim gerçektende doğru yere gelmişim
Ana babalarını atsınlar demiyoruzAynen canım aynen
Abooo hemşerimMerhaba bende berivan Elazığ danbaşlık dikkatimi çekti gülmek deyince
Hoşgeldin canımHoş bulduk bende 23 yaşındayım bi kızım bi oğlum var bi de 5 aylık oğlum erken su bosalamsi nedeniyle öldü ve 3 senedir evliyim çalışmıyorum ev hanımıyım
Hoşgeldin canımRabbim size bağışlasın evlatlarınızı ve başınız sağolsun çok üzüldüm
Evet canım ailesini ve anne babasını ayrı tutabilecek çok az insan var artık anneni babanı çok seviyorsan evlenip milletin günahına bari girme amaAna babalarını atsınlar demiyoruz
Sadece öncelik artık karının ya da işte kocanın olmalı .
Bunu yapan kadınlarda var gerçekten annesinin dolduruşuna gelen yuvasını bozan
Erkekler çoğunlukta ama
Bende de o var esim babaci yani hep Dior babam ne dese o babam babam babam yani dese eşini boşa bosardaAna babalarını atsınlar demiyoruz
Sadece öncelik artık karının ya da işte kocanın olmalı .
Bunu yapan kadınlarda var gerçekten annesinin dolduruşuna gelen yuvasını bozan
Erkekler çoğunlukta ama
İyi geceler kuzum Allah rahatlık versin inşAllahNeyse bacılar ben çıkıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?