Tamm canımTabii ki o da bi is alla allaaaneyse kuzu ben cikiyorum basliimm su igrenc utulere
Amanın nolduNedeyim banane
Bebişim akşam giriyorsunuz ya gündüz eşleriniz evde diye pek müsait olmazsın diye benimde sesim çıkmadıBakiom da heeeeec umrunda gelmemisim
Bebişim akşam giriyorsunuz ya gündüz eşleriniz evde diye pek müsait olmazsın diye benimde sesim çıkmadı
Yapma canısı bugün yeterince eşim trip attı zaten
Oy nieYapma canısı bugün yeterince eşim trip attı zaten
Anlamadım ki birden görünce dedim acaba neye öyle dediAlemsin ha
1 haftadr çok sinirlisn diyo aslında öyle değilim bilmiyorum yoksa öylemiyimOy nie
Ayyyyyy yoksam yoksammmmmm1 haftadr çok sinirlisn diyo aslında öyle değilim bilmiyorum yoksa öylemiyim
Gülmeye galibaAnlamadım ki birden görünce dedim acaba neye öyle dedi
Bilmiyorum ki yoksamAyyyyyy yoksam yoksammmmmm
İnsllah inşallah insllah inşallah vardır sende deki oqlum olsunda kafanı kirayim ne olmusBilmiyorum ki yoksamumutlanmak istemiyorum. Eşim diyo ki hamile olmadan böyleyse hamile hiç düşünmek istemiyorum kendime sakinleştirici falan alırım diyo
Öyle çok sabırlı biri değil ne yazık kiİnsllah inşallah insllah inşallah vardır sende deki oqlum olsunda kafanı kirayim ne olmus
Kız bnde kaç ay fitil kullandım hamilelikte abi yok oyle bişi dakikasında bitkisele giriyodum adam yanıma gelemiodu bide birlik oturuyodum adam sesde edemio kızıyodum in yatakdaaaan git duvar köşesinde otur bana diodu yapma böyle knsmi besleme gibi hissediyorumBilmiyorum ki yoksamumutlanmak istemiyorum. Eşim diyo ki hamile olmadan böyleyse hamile hiç düşünmek istemiyorum kendime sakinleştirici falan alırım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?