- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
İyi geceler kuzumNyse ben çıkıyorum eşim geldi ii geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kuzumNyse ben çıkıyorum eşim geldi ii geceler![]()
Aynen canım amin0 sıkıntı olan kimse yok illa ufak tefek sıkıntı çekiyor herkes Allah yoklukla imtihan etmesin sağlıkla imtihan etmesinde diğer her şey olur .
Sağol kuzummmAllah aranızı bozmasın canım benim.. Rabbim sınıyor bi şekilde işte
Kızlar bende kaçar çok yorucu bi gündü ayaklarım acıyor artıkın ☺Yorgunluktan hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Rabbim hayırlı Ve güzelliklerle dolu bi sabaha uyanmayı nasip etsin inşAllah hepimize
Hadi bakalim tanıştığıma memnun oldum ..Allah işinizi rast getirisnHayırlı geceler ben yatar yarın hastane randevum var hepinize sağlıklı huzurlu geceler dilerim![]()
Hayırlı Geceler kuzummmmmKızlar bende kaçar çok yorucu bi gündü ayaklarım acıyor artıkın ☺Yorgunluktan hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Rabbim hayırlı Ve güzelliklerle dolu bi sabaha uyanmayı nasip etsin inşAllah hepimize
Hayırlı geceler canımmm sanadaHayırlı geceler ben yatar yarın hastane randevum var hepinize sağlıklı huzurlu geceler dilerim![]()
Ahhh kuzum benim sağol Aşkımsuuujnci kuzuuuu içimden bir ses sen bu bihterden bile daha güzelsin diyor
vallaha bak nedense hep öyle hissettim her gördüğümde hayransın galiba
![]()
Döktüm canım konusmaya calısınca da anlasamıyoruz kı ınsan gıbı konusalım dedık 3 kere telefonu suratıma kapatınca bende cıldırdım halıyle .Canim ne oldugunu da bilmiyorum kime oldugunu da.. canini daha fazla sikmasin diye sormadim ama anlatmak istersen icini dokmek istersen dinleriz. Soyleyebilecegim tek sey sen aglayacagina dok icini ya da ne yapmak istiyosan yap onlar aglasin..
günaydın sekerparemGunaydn canısı![]()
ben ıyıyım tatlişko sen nasılsınızNabersiniz bakalım![]()
Eşim hasta yatıyor onun naziyla uğraşıyorum nasıl olunulur bu durum daNabersiniz bakalım![]()
acıma kız vur kırbacı ,Eşim hasta yatıyor onun naziyla uğraşıyorum nasıl olunulur bu durum da![]()